A világ legnagyobb szabadúszói és crowdsourcing piactere.

a Freelancer gazdasági modelljének ábrázolása

Cégünkről röviden

A felhasználók és projektek számát tekintve a Freelancer.com a világ legnagyobb outsourcing és crowdsourcing (közösségi kiszervezéssel foglalkozó) piactere. Több mint 73,419,678 munkaadót és szabadúszót kötünk össze világszerte, mintegy 247 különböző országból, régióból és területről. Piacterünkön a munkaadók olyan feladatokra alkalmazhatnak szabadúszókat, mint a szoftverfejlesztés, szövegírás, adatbevitel és grafikai tervezés, de a műszaki és tudományos területtől kezdve, az értékesítésen és marketingen át, a könyvelésig és jogi szolgáltatásokig gyakorlatilag minden elérhető.

A Freelancer Limited részvényeit az Ausztrál Részvénytőzsdén jegyzik, ASX:FLN azonosítóval.

Online gazdasági hatásunk

Az alábbi videó a Freelancer online gazdaságát mutatja be. A rózsaszín vonalak a munkaadók által közzétett, a kék vonalak pedig a szabadúszók által teljesített projekteket jelzik. A vastagabb vonal magasabb dollárértéket jelöl. A fehér pontok a Freelancer felhasználóinak földrajzi eloszlását mutatják.

a Freelancer online gazdasági modelljének ábrázolása
Sajtómegkeresések:

A sajtómegkereséseket az alábbi e-mail címre várjuk press@freelancer.com

A kezdetek

A Freelancer.com számos kiszervezéssel foglalkozó piacteret egyesített, többek között a GetAFreelancer.com és az EUFreelance.com oldalakat (utóbbit Magnus Tibell Svédországban alapította 2004-ben), a LimeExchange platformját (a Lime Labs LLC korábbi vállalatát az Egyesült Államokban), a Scriptlance.com oldalt (melyet Rene Trescases Kanadában, 2001-ben alapított, a freelancing úttörőinek egyikeként); a a Freelancer.de Booking Centert (Németország), a Freelancer.co.uk oldalt (Egyesült Királyság), a Webmaster-talk.comot (Egyesült Államok), mely a webszakértők fórumaként vált ismertté, valamint a Rent-A-Coder és a vWorker oldalait (utóbbit Ian Ippolito alapította az Egyesült Államokban, szintén a szabadúszói piacterek korai újítójaként).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Bejegyzett székhely
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com