A világ legnagyobb szabadúszói és crowdsourcing piactere.

a Freelancer gazdasági modelljének ábrázolása

Cégünkről röviden

A Freelancer.com a világ legnagyobb outsourcing és crowdsourcing (közösségi kiszervezéssel foglalkozó) piactere a felhasználók és a projektek száma alapján. Több mint 43,072,721 munkaadót és szabadúszót kötünk össze globálisan mintegy 247 országból, régióból, tartományból. Piacterünkön a munkaadók a legváltozatosabb területeken alkalmazhatnak szabadúszókat: ilyen pl. a szoftverfejlesztés, a szövegírás, az adatbevitel és a grafikai tervezés, de a műszaki és tudományos területtől kezdve az értékesítésen és marketingen át a könyvelésig és jogi szolgáltatásokig gyakorlatilag minden feladatra megtalálhatják a megfelelő embert.

A Freelancer Limited az Australian Securities Exchange-en kereskedik, és az ASX:FLN alatt érhető el

Online gazdasági mutatóink

Az alábbi videó a Freelancer online gazdaságát mutatja be. A rózsaszín vonalak a munkaadók által közzétett, a kék vonalak pedig a szabadúszók által teljesített projekteket jelzik. A vastagabb vonal magasabb dollárértéket jelöl. A fehér pontok a Freelancer felhasználóinak földrajzi eloszlását mutatják.

a Freelancer online gazdasági modelljének ábrázolása
Származás

A Freelancer.com számos outsourcing piacteret felvásárolt, többek között a GetAFreelancer.com-ot és az EUFreelance.com-ot (alapította Magnus Tibell Svédországban, 2004-ben), a LimeExchange-et (a Lime Labs LLC, USA korábbi üzletét), a Scriptlance.com-ot (alapította Rene Trescases Kanadában, 2001-ben, így egyike volt a freelancing úttörőinek); a Freelancer.de Booking Centert (Németországból), a Freelancer.co.uk-t (az Egyesült Királyságból), a Webmaster-talk.com-ot (USA), a webszakértők fórumát, a Rent-A-Codert és a vWorkert (alapította Ian Ippolito az USA-ban, szintén a szabadúszói piacterek korai újítójaként).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Bejegyzett székhely
Level 20, World Square
680 George Street
Sydney, New South Wales
Australia 2000
ACN 141 959 042
support@freelancer.com