Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató & Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com vezérigazgatója is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  További információk Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren transitioned from Executive Director and Chief Technology Officer of Freelancer to Non-Executive Director in late 2015. In his time as an executive he was responsible day-to-day for strategic leadership of the company's operating and technical direction.

  Darren a számítógépek biztonsága, a protokollok, hálózatépítés és szoftverek területén szerzett jártasságot. Mielőtt csatlakozott a Freelancerhez, Darren a Sensory Networks egyik alapítója volt. A cég egy biztonsági hardverekkel foglalkozó vállalkozás, ahol Darren a műszaki igazgató szerepét töltötte be, majd ő lett a vezérigazgató is. Darren óraadóként is dolgozott a Sydney-i Egyetemen, ahol számítástechnikai előadásokat tartott több témában mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

  Darren több cikk, szabadalom és írás szerzője a számítástechnika témakörében, különösen a biztonság, a szoftverek és a hálózatépítés témájában, és több nemzetközi konferencián is előadott. Darrennek számítástechnikai diplomája van, valamint Ph.D. fokozatot is szerzett a számítógépes hálózatépítés területén a Sydney-i Egyetemen.

  További információk Darrenről
 • Simon
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer egyik alapító befektetője. Mostanra több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekedő technológiai vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az USA-ban. Műszaki szakértelmének köszönhetően több szoftverfejlesztő nyelvben, számítógépbiztonsági témában és elemzésben is jártas, és több technológiai szabadalom társszerzője és feltalálója is.

  Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi vezető B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

  Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Amir
  Tudjon meg többet Amirról

  Amir Massoudi

  Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

  Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

  Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

  Tudjon meg többet Amirról
 • Peter Phillips
  Olvasson tovább Peterről

  Peter Phillips

  Alelnök, Mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

  Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

  Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

  Olvasson tovább Peterről
 • Greg
  Tudjon meg többet Gregről

  Greg Robinson

  Alelnök, Compliance ACI, SA Fin

  Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

  Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladatai közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

  Greg has relevant experience working as a compliance professional and has spent a large part of the past 10 years focusing on governance and compliance issues in the online environment. Greg is a Senior Associate of the Financial Services Institute of Australasia and an Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

  Tudjon meg többet Gregről
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes is responsible for expanding Freelancer across the world, particularly into markets that are dominated by non-english native speakers, such as Asia and Latin-America. He leads teams in public relations, content, marketing and translation, and has been responsible for launching Freelancer's websites internationally, including 40 dedicated regional sites and 31 languages.

  Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Sarah Tang
  További információ Sarah-ról

  Sarah Tang

  Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

  Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

  Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

  További információ Sarah-ról
 • sebastian
  Read more about Sebastián

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles is responsible for creating, communicating, maintaining, and aligning the company's international expansion strategy for long-term, profitable growth, leading the team of regional directors and country managers worldwide. Sebastián is also directly involved and responsible for international launches, establishing and consolidating Freelancer's presence and growth in both developed and emerging markets, with special focus in managing company's operations across Latin America and Southern Europe. An Argentine entrepreneur with an MBA from the University of Pittsburgh, Sebastián has a background in law specialising in corporate finance and M&A and has taken post-graduate courses at the Buenos Aires Stock Exchange and the Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

  Prior to joining Freelancer, Sebastián cofounded multiple Internet and communications companies and has also served as President, Director, General Counsel, and COO in different Internet and non-technology companies, while being part of a prestigious corporate law firm in Argentina.

  Read more about Sebastián
 • Helma Kusuma
  További információk Helmáról

  Helma Kusuma

  Regional Manager, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

  Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

  További információk Helmáról
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató & Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com vezérigazgatója is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
További információk Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren transitioned from Executive Director and Chief Technology Officer of Freelancer to Non-Executive Director in late 2015. In his time as an executive he was responsible day-to-day for strategic leadership of the company's operating and technical direction.

Darren a számítógépek biztonsága, a protokollok, hálózatépítés és szoftverek területén szerzett jártasságot. Mielőtt csatlakozott a Freelancerhez, Darren a Sensory Networks egyik alapítója volt. A cég egy biztonsági hardverekkel foglalkozó vállalkozás, ahol Darren a műszaki igazgató szerepét töltötte be, majd ő lett a vezérigazgató is. Darren óraadóként is dolgozott a Sydney-i Egyetemen, ahol számítástechnikai előadásokat tartott több témában mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

Darren több cikk, szabadalom és írás szerzője a számítástechnika témakörében, különösen a biztonság, a szoftverek és a hálózatépítés témájában, és több nemzetközi konferencián is előadott. Darrennek számítástechnikai diplomája van, valamint Ph.D. fokozatot is szerzett a számítógépes hálózatépítés területén a Sydney-i Egyetemen.

További információk Darrenről
Simon
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer egyik alapító befektetője. Mostanra több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekedő technológiai vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az USA-ban. Műszaki szakértelmének köszönhetően több szoftverfejlesztő nyelvben, számítógépbiztonsági témában és elemzésben is jártas, és több technológiai szabadalom társszerzője és feltalálója is.

Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi vezető B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

További információk Neilről
Peter Phillips
Olvasson tovább Peterről

Peter Phillips

Alelnök, Mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

Olvasson tovább Peterről
Greg
Tudjon meg többet Gregről

Greg Robinson

Alelnök, Compliance ACI, SA Fin

Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladatai közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

Greg has relevant experience working as a compliance professional and has spent a large part of the past 10 years focusing on governance and compliance issues in the online environment. Greg is a Senior Associate of the Financial Services Institute of Australasia and an Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

Tudjon meg többet Gregről
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes is responsible for expanding Freelancer across the world, particularly into markets that are dominated by non-english native speakers, such as Asia and Latin-America. He leads teams in public relations, content, marketing and translation, and has been responsible for launching Freelancer's websites internationally, including 40 dedicated regional sites and 31 languages.

Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

További információk Adamről
Sarah Tang
További információ Sarah-ról

Sarah Tang

Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

További információ Sarah-ról
sebastian
Read more about Sebastián

Sebastián Siseles

Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles is responsible for creating, communicating, maintaining, and aligning the company's international expansion strategy for long-term, profitable growth, leading the team of regional directors and country managers worldwide. Sebastián is also directly involved and responsible for international launches, establishing and consolidating Freelancer's presence and growth in both developed and emerging markets, with special focus in managing company's operations across Latin America and Southern Europe. An Argentine entrepreneur with an MBA from the University of Pittsburgh, Sebastián has a background in law specialising in corporate finance and M&A and has taken post-graduate courses at the Buenos Aires Stock Exchange and the Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

Prior to joining Freelancer, Sebastián cofounded multiple Internet and communications companies and has also served as President, Director, General Counsel, and COO in different Internet and non-technology companies, while being part of a prestigious corporate law firm in Argentina.

Read more about Sebastián
Amir
Tudjon meg többet Amirról

Amir Massoudi

Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

Tudjon meg többet Amirról
Helma Kusuma
További információk Helmáról

Helma Kusuma

Regional Manager, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

További információk Helmáról