Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító befektetője. Több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekvő technológia vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési programnyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és sebezhetőségi elemzés területére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

  A fogyasztóközpontú szoftverekre és internetalapú technológiára koncentrálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelyből később kinőtte magát a PC Tools vállalata. A PC Tools Simon ügyvezetésével 100 millió dollárt meghaladó bevételű, több mint 250 alkalmazottal és 7 országra kiterjedő irodahálózattal rendelkező válllalattá vált. A céget a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mely akkoriban Ausztrália történetének legnagyobb technológiai felvásárlása volt. Ezt követően Simon a Symantec alelnökeként dolgozott, mielőtt elhagyta volna azt 2009-ben, hogy megalapítsa a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázatitőke-alapot. A Startive jelenleg is aktívan fektet be számos sikeres globális startup cégbe, Simon pedig több ilyen cégnél is lát el igazgatói és tanácsadói feladatokat világszerte.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

  Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Laurent Goudet
  Tudjon meg többet Laurent-ról

  Laurent Goudet

  Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

  Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

  Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

  Tudjon meg többet Laurent-ról
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Yves Sy
  További információk Yves-ről

  Yves Sy

  Működésért felelős alelnök BSc (Computer Science)

  Yves Sy a Freelancer működésért felelős alelnöke, így a vállalat működéséért felel világszerte, beleértve a stratégiai tervezési, belső szabályzatalkotási, valamint a műszaki, emberi erőforrás és ügyfélszolgálati területek végrehajtási és teljesítési hatékonyságának javítását.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Yves korábban több helyi és nemzetközi vállalatnál dolgozott, ahol több szektor számára, például a játékok, az utazás, a nem kormányzati szervezetek és a reklámok területén épített skálázható, kulcsfontosságú rendszereket.

  Yves a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett (informatikai) diplomát Manilában, és több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparágban.

  További információk Yves-ről
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastián

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

  A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

  Tudjon meg többet Sebastián
 • Shaun McMeeken
  További információk Shaunról

  Shaun McMeeken

  Vállalati értékesítésekért felelős alelnök B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken a Freelancer.com vállalati értékesítésekért felelős alelnöke, és Fortune 500-as és hasonló fajsúlyú szervezeteket támogat új tehetségkezelő modellek bevezetésében, hogy munkaerőbázisukat a jövőre optimalizálhassák. A Groupon ANZ régiós igazgatótanácsának alapító tagja volt, ahol az értékesítésért felelős alelnökként vezette az értékesítői csapatokat, és nulláról indulva $250M USD bevételi szintet ért el.

  Korábban a nemzeti értékesítési vezető feladatait látta el a The Australian kiadójánál a News Corp kötelékében. Ő vezette a nemzeti hiánykészségek megoldásáért felelős értékesítési csapatot, $70M USD bevételt termelve vállalati fiókokból álló portfóliókból a technológia, felsőoktatás, média és marketing, kereskedelmi célú ingatlanok, pénzügy, jog, replülés, szakmai szolgáltatások, bányászat és mérnöki tervezés, olaj- és gázipar, egészségügy és orvoslás, szövetségi és állami kormányzatok és nemzetközi piacok területén.

  Korábban értékesítési, marketing és vezetői feladatköröket látott el a Travel Corporation, a Melbourne Airport és a Thomas Cook egyesült államokbeli vállalatainál. A Victoria Egyetemen szerzett üzleti diplomát utazás és turizmus menedzsmentből, illetve bank és pénzügyek területén is folytatott tanulmányokat a Monash Egyetemen. A Victoria Egyetemen akadémiai ösztöndíjat nyert el, amellyel a Virginia Tech növendékeként tanulhatott nemzetközi kereskedelmet az Egyesült Államokban.

  További információk Shaunról
 • Andrew Boyton
  További információk Andrew-ról

  Andrew Boyton

  Mérnöki területért felelős ügyvivő alelnök BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew a Freelancer mérnöki területért felelős ügyvivő alelnöke, így ő felel a mérnöki csapatok irányításáért világszerte, ő határozza meg és hajtja végre a vállalat hosszú távú technológiai céljait, és gondoskodik a mérnöki kiválóság összehangolásáról az üzleti célokkal.

  Mielőtt 2014 novemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Andrew a NICTA kutatási mérnökeként dolgozott, ahol tudományos fokozatát teljesítette mikrokernel hálózatok ellenőrzésével, matematikai úton igazolva a beágyazott rendszerek indítási kódjának helyességét. Ebben az időszakban számos cikk szerzője és nemzetközi konferenciák meghívott előadója volt.

  Andrew kitüntetéssel végzett szoftvermérnökként, rendelkezik matematikai diplomával és tudományos fokozattal informatikából, melyet az Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett Ausztráliában. Szintén tagja két helyi főiskola igazgatótanácsának—New College és New College Village az Új-Dél-Walesi Egyetemen belül.

  További információk Andrew-ról
 • Bryndis Henrikson
  További információk Bryndis-ről

  Bryndis Henrikson

  Alelnök, Külsős szolgáltatások BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson a Külsős szolgáltatások alelnöke a Freelancer.com kötelékében, ahol az ügyfélcélok sikeres megvalósításának elősegítéséért felelős.


  Bryndis újító menedzsmentstratégiákat honosít meg, melyek arra helyezik a hangsúlyt, hogy feladatközpontú kultúra épülhessen ki a Freelancer munkatársai között. Elkötelezett a kiemelten teljesítő csapatok kialakítása mellett. Bryndis kiemelt bevételtermelő csapatok irányításáért, a Loadshift szállítmányok piacterének vezetéséért, és a NASA közösségi kiszervezési kezdeményezéseiért felel a Freelancer.com oldalán.


  Bryndis a Freelancer előtt szabványosított online képzési programok tervezésével és lebonyolításával foglalkozott Tajvanon. Bryndis alapdiplomát szerzett a Missouri Állami Egyetemen.

  További információk Bryndis-ről
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító befektetője. Több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekvő technológia vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési programnyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és sebezhetőségi elemzés területére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

A fogyasztóközpontú szoftverekre és internetalapú technológiára koncentrálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelyből később kinőtte magát a PC Tools vállalata. A PC Tools Simon ügyvezetésével 100 millió dollárt meghaladó bevételű, több mint 250 alkalmazottal és 7 országra kiterjedő irodahálózattal rendelkező válllalattá vált. A céget a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mely akkoriban Ausztrália történetének legnagyobb technológiai felvásárlása volt. Ezt követően Simon a Symantec alelnökeként dolgozott, mielőtt elhagyta volna azt 2009-ben, hogy megalapítsa a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázatitőke-alapot. A Startive jelenleg is aktívan fektet be számos sikeres globális startup cégbe, Simon pedig több ilyen cégnél is lát el igazgatói és tanácsadói feladatokat világszerte.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

További információk Neilről
Laurent Goudet
Tudjon meg többet Laurent-ról

Laurent Goudet

Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

Tudjon meg többet Laurent-ról
Andrew Boyton
További információk Andrew-ról

Andrew Boyton

Mérnöki területért felelős ügyvivő alelnök BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew a Freelancer mérnöki területért felelős ügyvivő alelnöke, így ő felel a mérnöki csapatok irányításáért világszerte, ő határozza meg és hajtja végre a vállalat hosszú távú technológiai céljait, és gondoskodik a mérnöki kiválóság összehangolásáról az üzleti célokkal.

Mielőtt 2014 novemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Andrew a NICTA kutatási mérnökeként dolgozott, ahol tudományos fokozatát teljesítette mikrokernel hálózatok ellenőrzésével, matematikai úton igazolva a beágyazott rendszerek indítási kódjának helyességét. Ebben az időszakban számos cikk szerzője és nemzetközi konferenciák meghívott előadója volt.

Andrew kitüntetéssel végzett szoftvermérnökként, rendelkezik matematikai diplomával és tudományos fokozattal informatikából, melyet az Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett Ausztráliában. Szintén tagja két helyi főiskola igazgatótanácsának—New College és New College Village az Új-Dél-Walesi Egyetemen belül.

További információk Andrew-ról
Yves Sy
További információk Yves-ről

Yves Sy

Működésért felelős alelnök BSc (Computer Science)

Yves Sy a Freelancer működésért felelős alelnöke, így a vállalat működéséért felel világszerte, beleértve a stratégiai tervezési, belső szabályzatalkotási, valamint a műszaki, emberi erőforrás és ügyfélszolgálati területek végrehajtási és teljesítési hatékonyságának javítását.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Yves korábban több helyi és nemzetközi vállalatnál dolgozott, ahol több szektor számára, például a játékok, az utazás, a nem kormányzati szervezetek és a reklámok területén épített skálázható, kulcsfontosságú rendszereket.

Yves a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett (informatikai) diplomát Manilában, és több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparágban.

További információk Yves-ről
Bryndis Henrikson
További információk Bryndis-ről

Bryndis Henrikson

Alelnök, Külsős szolgáltatások BSc (MSU)

Bryndis Henrikson a Külsős szolgáltatások alelnöke a Freelancer.com kötelékében, ahol az ügyfélcélok sikeres megvalósításának elősegítéséért felelős.


Bryndis újító menedzsmentstratégiákat honosít meg, melyek arra helyezik a hangsúlyt, hogy feladatközpontú kultúra épülhessen ki a Freelancer munkatársai között. Elkötelezett a kiemelten teljesítő csapatok kialakítása mellett. Bryndis kiemelt bevételtermelő csapatok irányításáért, a Loadshift szállítmányok piacterének vezetéséért, és a NASA közösségi kiszervezési kezdeményezéseiért felel a Freelancer.com oldalán.


Bryndis a Freelancer előtt szabványosított online képzési programok tervezésével és lebonyolításával foglalkozott Tajvanon. Bryndis alapdiplomát szerzett a Missouri Állami Egyetemen.

További információk Bryndis-ről
Shaun McMeeken
További információk Shaunról

Shaun McMeeken

Vállalati értékesítésekért felelős alelnök B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken a Freelancer.com vállalati értékesítésekért felelős alelnöke, és Fortune 500-as és hasonló fajsúlyú szervezeteket támogat új tehetségkezelő modellek bevezetésében, hogy munkaerőbázisukat a jövőre optimalizálhassák. A Groupon ANZ régiós igazgatótanácsának alapító tagja volt, ahol az értékesítésért felelős alelnökként vezette az értékesítői csapatokat, és nulláról indulva $250M USD bevételi szintet ért el.

Korábban a nemzeti értékesítési vezető feladatait látta el a The Australian kiadójánál a News Corp kötelékében. Ő vezette a nemzeti hiánykészségek megoldásáért felelős értékesítési csapatot, $70M USD bevételt termelve vállalati fiókokból álló portfóliókból a technológia, felsőoktatás, média és marketing, kereskedelmi célú ingatlanok, pénzügy, jog, replülés, szakmai szolgáltatások, bányászat és mérnöki tervezés, olaj- és gázipar, egészségügy és orvoslás, szövetségi és állami kormányzatok és nemzetközi piacok területén.

Korábban értékesítési, marketing és vezetői feladatköröket látott el a Travel Corporation, a Melbourne Airport és a Thomas Cook egyesült államokbeli vállalatainál. A Victoria Egyetemen szerzett üzleti diplomát utazás és turizmus menedzsmentből, illetve bank és pénzügyek területén is folytatott tanulmányokat a Monash Egyetemen. A Victoria Egyetemen akadémiai ösztöndíjat nyert el, amellyel a Virginia Tech növendékeként tanulhatott nemzetközi kereskedelmet az Egyesült Államokban.

További információk Shaunról
sebastian
Tudjon meg többet Sebastián

Sebastián Siseles

Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

Tudjon meg többet Sebastián
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

További információk Adamről