Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító részvényese. Simon több mint 17 év tapasztalattal bír nagy növekedési potenciállal bíró technológiai vállalkozások terén Ausztráliában és az Egyesült Államokban egyaránt. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv ismeretére, illetve az informatikai biztonsági és sebezhetőségi elemzésekre is kiterjed, emelett ő a társszerzője és megalkotója számos technológiai szabadalomnak.

  Főleg ügyfélközpontú szoftver és internet által lehetővé tett technológiákra összpontosítva alapította meg és vált a WinGuides vezérigazgatójává, amely később PC Tools néven vált ismertté. Simon irányítása alatt a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételt ért el, és több mint 250 alkalmazottnak adott munkát 7 országban található irodáiban. A PC Tools vállalatát 2008 októberében felvásárolta a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) Ausztrália abban az időben legnagyobbnak számító felvásárlásának keretében. Ezután Simon a Symantec alelnöke lett, 2009-es távozásáig, amikor megalapította a Startive Ventures vállalatát, egy technológiára szakosodott kockázatitőke-alapot. A Startive ma is aktív befektetője számos sikeres globális startupnak, Simon pedig cégek igazgatójaként és tanácsadójaként működik világszerte.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

  Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Laurent Goudet
  Tudjon meg többet Laurent-ról

  Laurent Goudet

  Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

  Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

  Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

  Tudjon meg többet Laurent-ról
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Shaun McMeeken
  További információk Shaunról

  Shaun McMeeken

  Globális értékesítési igazgató B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken a Freelancer.com globális értékesítésekért felelős igazgatója, és Fortune 500-as és hasonló fajsúlyú szervezeteket támogat új tehetségkezelő modellek bevezetésében, hogy munkaerőbázisukat a jövőre optimalizálhassák. A Groupon ANZ régiós igazgatótanácsának alapító tagja volt, ahol az értékesítésért felelős alelnökként vezette az értékesítői csapatokat, és nulláról indulva $250M USD bevételi szintet ért el.

  Korábban a nemzeti értékesítési vezető feladatait látta el a The Australian kiadójánál a News Corp kötelékében. Ő vezette a nemzeti hiánykészségek megoldásáért felelős értékesítési csapatot, $70M USD bevételt termelve vállalati fiókokból álló portfóliókból a technológia, felsőoktatás, média és marketing, kereskedelmi célú ingatlanok, pénzügy, jog, replülés, szakmai szolgáltatások, bányászat és mérnöki tervezés, olaj- és gázipar, egészségügy és orvoslás, szövetségi és állami kormányzatok és nemzetközi piacok területén.

  Korábban értékesítési, marketing és vezetői feladatköröket látott el a Travel Corporation, a Melbourne Airport és a Thomas Cook egyesült államokbeli vállalatainál. A Victoria Egyetemen szerzett üzleti diplomát utazás és turizmus menedzsmentből, illetve bank és pénzügyek területén is folytatott tanulmányokat a Monash Egyetemen. A Victoria Egyetemen akadémiai ösztöndíjat nyert el, amellyel a Virginia Tech növendékeként tanulhatott nemzetközi kereskedelmet az Egyesült Államokban.

  További információk Shaunról
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastián

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

  A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

  Tudjon meg többet Sebastián
 • Ayen Torcuator
  További információk Ayenről

  Ayen Torcuator

  Ügyfélélményért felelős globális vezető B PoliSci

  Ayen Torcuator a Freelancer.com ügyfélélményért felelős globális vezetője, és annak biztosításán dolgozik, hogy ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatási megoldásokat kapjanak éjjel-nappal.

  Ayen rendkívül dinamikus és a jövőt szem előtt tartó vezető, aki ügyfélközpontú újításokat és stratégiákat vezet be annak érdekében, hogy minél nagyobb ügyfél-elégedettséget érjen el, elnyerve az ügyfelek hűségét és bizalmát. Mindenben támogatja a Changing Lives (Valódi változásért dolgozunk) célkitűzését, és mindent megtesz, hogy jó hangulatú és teljesítményorientált támogatói csapatokat építsen.

  Ayen a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett politikatudományi diplomát Dilimanban, és immár több mint tíz éve erősíti a céget.

  További információk Ayenről
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító részvényese. Simon több mint 17 év tapasztalattal bír nagy növekedési potenciállal bíró technológiai vállalkozások terén Ausztráliában és az Egyesült Államokban egyaránt. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv ismeretére, illetve az informatikai biztonsági és sebezhetőségi elemzésekre is kiterjed, emelett ő a társszerzője és megalkotója számos technológiai szabadalomnak.

Főleg ügyfélközpontú szoftver és internet által lehetővé tett technológiákra összpontosítva alapította meg és vált a WinGuides vezérigazgatójává, amely később PC Tools néven vált ismertté. Simon irányítása alatt a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételt ért el, és több mint 250 alkalmazottnak adott munkát 7 országban található irodáiban. A PC Tools vállalatát 2008 októberében felvásárolta a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) Ausztrália abban az időben legnagyobbnak számító felvásárlásának keretében. Ezután Simon a Symantec alelnöke lett, 2009-es távozásáig, amikor megalapította a Startive Ventures vállalatát, egy technológiára szakosodott kockázatitőke-alapot. A Startive ma is aktív befektetője számos sikeres globális startupnak, Simon pedig cégek igazgatójaként és tanácsadójaként működik világszerte.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

További információk Neilről
Laurent Goudet
Tudjon meg többet Laurent-ról

Laurent Goudet

Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

Tudjon meg többet Laurent-ról
Shaun McMeeken
További információk Shaunról

Shaun McMeeken

Globális értékesítési igazgató B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken a Freelancer.com globális értékesítésekért felelős igazgatója, és Fortune 500-as és hasonló fajsúlyú szervezeteket támogat új tehetségkezelő modellek bevezetésében, hogy munkaerőbázisukat a jövőre optimalizálhassák. A Groupon ANZ régiós igazgatótanácsának alapító tagja volt, ahol az értékesítésért felelős alelnökként vezette az értékesítői csapatokat, és nulláról indulva $250M USD bevételi szintet ért el.

Korábban a nemzeti értékesítési vezető feladatait látta el a The Australian kiadójánál a News Corp kötelékében. Ő vezette a nemzeti hiánykészségek megoldásáért felelős értékesítési csapatot, $70M USD bevételt termelve vállalati fiókokból álló portfóliókból a technológia, felsőoktatás, média és marketing, kereskedelmi célú ingatlanok, pénzügy, jog, replülés, szakmai szolgáltatások, bányászat és mérnöki tervezés, olaj- és gázipar, egészségügy és orvoslás, szövetségi és állami kormányzatok és nemzetközi piacok területén.

Korábban értékesítési, marketing és vezetői feladatköröket látott el a Travel Corporation, a Melbourne Airport és a Thomas Cook egyesült államokbeli vállalatainál. A Victoria Egyetemen szerzett üzleti diplomát utazás és turizmus menedzsmentből, illetve bank és pénzügyek területén is folytatott tanulmányokat a Monash Egyetemen. A Victoria Egyetemen akadémiai ösztöndíjat nyert el, amellyel a Virginia Tech növendékeként tanulhatott nemzetközi kereskedelmet az Egyesült Államokban.

További információk Shaunról
Ayen Torcuator
További információk Ayenről

Ayen Torcuator

Ügyfélélményért felelős globális vezető B PoliSci

Ayen Torcuator a Freelancer.com ügyfélélményért felelős globális vezetője, és annak biztosításán dolgozik, hogy ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatási megoldásokat kapjanak éjjel-nappal.

Ayen rendkívül dinamikus és a jövőt szem előtt tartó vezető, aki ügyfélközpontú újításokat és stratégiákat vezet be annak érdekében, hogy minél nagyobb ügyfél-elégedettséget érjen el, elnyerve az ügyfelek hűségét és bizalmát. Mindenben támogatja a Changing Lives (Valódi változásért dolgozunk) célkitűzését, és mindent megtesz, hogy jó hangulatú és teljesítményorientált támogatói csapatokat építsen.

Ayen a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett politikatudományi diplomát Dilimanban, és immár több mint tíz éve erősíti a céget.

További információk Ayenről
sebastian
Tudjon meg többet Sebastián

Sebastián Siseles

Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

Tudjon meg többet Sebastián
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

További információk Adamről