Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje:speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Nem-Ügyvezető Igazgató pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként felelős volt a vállalat működésének és technikai irányának stratégiai vezetéséért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokoll, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a University of Sydney-n tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a University of Sydney informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító befektetője. Több, mint 17 év tapasztalatot szerzett a gyorsan növekvő technológiájú vállalkozásokban mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és a sebezhetőség elemzésére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

  A fogyasztó központú szoftverekre és Internet által elérhetővé tett technológiára fókuszálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelynek neve később PC Tools-ra változott. A PC Tools Simon vezérigazgatósága alatt több, mint 100 millió dollár bevételre, több, mint 250 alkalmazottra és 7 országban irodákra tett szert. A PC Tools-t a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mint Ausztrália akkori egyik legnagyobb technológiai felvásárlása. Ezután Simon a Symantec alelnökévé vált, mielőtt otthagyta azt 2009-ben, majd megalapította a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázati tőke alapot. Jelenleg a Startive aktívan tart fenn befektetéseket számos sikeres globális start-up cégnél, és Simon több cég igazgatója és tanácsadója a világ körül.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

  Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Amir Massoudi
  Tudjon meg többet Amirról

  Amir Massoudi

  Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

  Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

  Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

  Tudjon meg többet Amirról
 • Peter Phillips
  Olvasson tovább Peterről

  Peter Phillips

  Alelnök, mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

  Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

  Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

  Olvasson tovább Peterről
 • Greg
  Tudjon meg többet Gregről

  Greg Robinson

  Alelnök, teljesítés ACI, SA Fin

  Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

  Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladati közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

  Greg releváns tapasztalattal rendelkezik, mint hivatalos végrehajtási tiszt, és az elmúlt 10 év jelentős részét az online környezet kormányzásának és végrehajtási ügyeinek szentelte. Greg Senior Munkatárs a Financial Services Institute of Australasia és az Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute) szervezeteknél.

  Tudjon meg többet Gregről
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős a Freelancer bővítéséért világszerte, különösen a többségében nem angol anyanyelvű országok piacán, mint Ázsia és Latin-Amerika. Csapatokat irányít kapcsolatszervezés, tartalom, marketing és fordítás terén, és felelős a Freelancer weboldalainak nemzetközi működtetéséért, beleértve 40 régió oldalát és 31 nyelvet.

  Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Sarah Tang
  További információ Sarah-ról

  Sarah Tang

  Globális műveleti vezető BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang felelős a Freelancer műveleteiért a világ körül. Változatos csapatot irányít termék műveleteken, tehetségeken és ügyfél élményeken át.

  Korábban olyan nemzetközi társaságok stratégiai tanácsadója volt, mint pl. a CBRE, az EA Games és az Ericsson. Emellett üzleti stratégiát és digitális kereskedelmet tanított a Queen's Universityn és a Syndey Universityn.

  Sarah a Canadian Millennium Scholarship ösztöndíjasa és Cansbridge Fellow. Dupla Mesterfokozattal rendelkezik Stratégia és Nemzetközi Üzlet szakon két egyetemről: Queeni és Bécsi Gazdasági Egyetem. Posztgraduális diplomamunkája az online vásárlás pszichológiáját vizsgálta. Analizálta az arcolvasó szoftverek milyen módon tudják leolvasni az emberi kifejezéseket és ezen adatok hogyan használhatóak vásárlás ösztönzésére az eCommerce weboldalakon.

  További információ Sarah-ról
 • sebastian
  Bővebben Sebastián-ról

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felelős a vállalat nemzetközi terjeszkedési stratégiájának létrehozásáért, kommunikációjáért, fenntartásáért és összehangolásáért a hosszútávú, jövedelmező növekedés érdekében, a regionális igazgatók és országos ügyvezetők az egész világra kiterjedő csapatát vezetve. Sebastián közvetlenül részt vesz bennük és felelős a nemzetközi kezdeményezésekért, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett és a fejlődő piacokon, különös figyelmet szentelve a vállalat működésének irányításáért Latin Amerikában és Dél-Európában. A Pittsburghi Egyetem MBA diplomájával rendelkező Argentín vállalkozóként, Sebastián biztos jogi háttérrel rendelkezik a vállalati pénzügyekre és M&A-ra ( összeolvadás és pénzvásárlás) specializálódva, továbbá tudományos továbbképzéseken is részt vett a Buenos Aires-i Tőzsdén és a Southwestern University School of Law jogi egyetemen a Nemzetközi Üzletkötésekről.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer-hez, Sebastián társalapítóként részt vett számos Internet és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több Internet és nem technológiai vállalatnál Igazgató, Ügyvezető, Általános Tanácadó és Felső Vezető szerepeket töltött be, egyidejűleg Argentínában egy rangos jogi cég tagjaként működve.

  Bővebben Sebastián-ról
 • Helma Kusuma
  További információk Helmáról

  Helma Kusuma

  Területi Vezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

  Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

  További információk Helmáról
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje:speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Nem-Ügyvezető Igazgató pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként felelős volt a vállalat működésének és technikai irányának stratégiai vezetéséért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokoll, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a University of Sydney-n tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a University of Sydney informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító befektetője. Több, mint 17 év tapasztalatot szerzett a gyorsan növekvő technológiájú vállalkozásokban mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és a sebezhetőség elemzésére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

A fogyasztó központú szoftverekre és Internet által elérhetővé tett technológiára fókuszálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelynek neve később PC Tools-ra változott. A PC Tools Simon vezérigazgatósága alatt több, mint 100 millió dollár bevételre, több, mint 250 alkalmazottra és 7 országban irodákra tett szert. A PC Tools-t a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mint Ausztrália akkori egyik legnagyobb technológiai felvásárlása. Ezután Simon a Symantec alelnökévé vált, mielőtt otthagyta azt 2009-ben, majd megalapította a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázati tőke alapot. Jelenleg a Startive aktívan tart fenn befektetéseket számos sikeres globális start-up cégnél, és Simon több cég igazgatója és tanácsadója a világ körül.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

További információk Neilről
Peter Phillips
Olvasson tovább Peterről

Peter Phillips

Alelnök, mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

Olvasson tovább Peterről
Greg
Tudjon meg többet Gregről

Greg Robinson

Alelnök, teljesítés ACI, SA Fin

Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladati közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

Greg releváns tapasztalattal rendelkezik, mint hivatalos végrehajtási tiszt, és az elmúlt 10 év jelentős részét az online környezet kormányzásának és végrehajtási ügyeinek szentelte. Greg Senior Munkatárs a Financial Services Institute of Australasia és az Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute) szervezeteknél.

Tudjon meg többet Gregről
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős a Freelancer bővítéséért világszerte, különösen a többségében nem angol anyanyelvű országok piacán, mint Ázsia és Latin-Amerika. Csapatokat irányít kapcsolatszervezés, tartalom, marketing és fordítás terén, és felelős a Freelancer weboldalainak nemzetközi működtetéséért, beleértve 40 régió oldalát és 31 nyelvet.

Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

További információk Adamről
Sarah Tang
További információ Sarah-ról

Sarah Tang

Globális műveleti vezető BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang felelős a Freelancer műveleteiért a világ körül. Változatos csapatot irányít termék műveleteken, tehetségeken és ügyfél élményeken át.

Korábban olyan nemzetközi társaságok stratégiai tanácsadója volt, mint pl. a CBRE, az EA Games és az Ericsson. Emellett üzleti stratégiát és digitális kereskedelmet tanított a Queen's Universityn és a Syndey Universityn.

Sarah a Canadian Millennium Scholarship ösztöndíjasa és Cansbridge Fellow. Dupla Mesterfokozattal rendelkezik Stratégia és Nemzetközi Üzlet szakon két egyetemről: Queeni és Bécsi Gazdasági Egyetem. Posztgraduális diplomamunkája az online vásárlás pszichológiáját vizsgálta. Analizálta az arcolvasó szoftverek milyen módon tudják leolvasni az emberi kifejezéseket és ezen adatok hogyan használhatóak vásárlás ösztönzésére az eCommerce weboldalakon.

További információ Sarah-ról
sebastian
Bővebben Sebastián-ról

Sebastián Siseles

Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felelős a vállalat nemzetközi terjeszkedési stratégiájának létrehozásáért, kommunikációjáért, fenntartásáért és összehangolásáért a hosszútávú, jövedelmező növekedés érdekében, a regionális igazgatók és országos ügyvezetők az egész világra kiterjedő csapatát vezetve. Sebastián közvetlenül részt vesz bennük és felelős a nemzetközi kezdeményezésekért, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett és a fejlődő piacokon, különös figyelmet szentelve a vállalat működésének irányításáért Latin Amerikában és Dél-Európában. A Pittsburghi Egyetem MBA diplomájával rendelkező Argentín vállalkozóként, Sebastián biztos jogi háttérrel rendelkezik a vállalati pénzügyekre és M&A-ra ( összeolvadás és pénzvásárlás) specializálódva, továbbá tudományos továbbképzéseken is részt vett a Buenos Aires-i Tőzsdén és a Southwestern University School of Law jogi egyetemen a Nemzetközi Üzletkötésekről.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer-hez, Sebastián társalapítóként részt vett számos Internet és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több Internet és nem technológiai vállalatnál Igazgató, Ügyvezető, Általános Tanácadó és Felső Vezető szerepeket töltött be, egyidejűleg Argentínában egy rangos jogi cég tagjaként működve.

Bővebben Sebastián-ról
Amir Massoudi
Tudjon meg többet Amirról

Amir Massoudi

Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

Tudjon meg többet Amirról
Helma Kusuma
További információk Helmáról

Helma Kusuma

Területi Vezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

További információk Helmáról