Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató & Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com vezérigazgatója is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  További információk Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren 2015 végén lett a Freelancer igazgatója, miután betöltötte az ügyvezető igazgató és a műszaki igazgatói posztokat is. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat mindennapi stratégiájáért mind a működés, mind a műszaki irány tekintetében.

  Darren a számítógépek biztonsága, a protokollok, hálózatépítés és szoftverek területén szerzett jártasságot. Mielőtt csatlakozott a Freelancerhez, Darren a Sensory Networks egyik alapítója volt. A cég egy biztonsági hardverekkel foglalkozó vállalkozás, ahol Darren a műszaki igazgató szerepét töltötte be, majd ő lett a vezérigazgató is. Darren óraadóként is dolgozott a Sydney-i Egyetemen, ahol számítástechnikai előadásokat tartott több témában mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

  Darren több cikk, szabadalom és írás szerzője a számítástechnika témakörében, különösen a biztonság, a szoftverek és a hálózatépítés témájában, és több nemzetközi konferencián is előadott. Darrennek számítástechnikai diplomája van, valamint Ph.D. fokozatot is szerzett a számítógépes hálózatépítés területén a Sydney-i Egyetemen.

  További információk Darrenről
 • Simon
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer egyik alapító befektetője. Mostanra több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekedő technológiai vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az USA-ban. Műszaki szakértelmének köszönhetően több szoftverfejlesztő nyelvben, számítógépbiztonsági témában és elemzésben is jártas, és több technológiai szabadalom társszerzője és feltalálója is.

  A fogyasztói szemléletű szoftver- és internetes technológiára fókuszálva alapította meg és igazgatta a WinGuides-t, a későbbi PC Toolst. Simonnal az élén a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételre tett szert, több mint 250 alkalmazottat foglalkoztatott, és 7 országban nyitott irodát. Aztán 2008 októberében Ausztrália történetének egyik legnagyobb technológiai akvizíciója során a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) felvásárolta a PC Tools-t. Az akvizíciót követően Simon a Symantec alelnöke lett 2009-ig, amikor távozott a cégtől, és megalapította a Startive Ventures-t, egy specializált technológiai kockázati tőkealapot. A Startive mára számos sikeres startupba fektetett be világszerte, Simon pedig igazgatóként és tanácsadóként dolgozik több vállalkozásnál is.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi vezető B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

  Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Christopher Koch
  További információk Christopherről

  Christopher Koch

  Pénzügyi igazgatóhelyettes M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

  Christopher Koch 2015-ben csatlakozott a Freelancer csapatához, mint pénzügyi vezető (CFO). Munkájának fő fókuszában a felvásárlások és akvizíciók, a vállalat stratégiájának alakítása és a befektetők bevonása áll.

  A Freelancer előtt közel egy évtizedet töltött a befektetések és kereskedelmi bankok életében, ahol elsősorban az internetre és a technológiai szektorra koncentrált, és egészen az UBS befektetési bank igazgatói székéig jutott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a felvásárlások és akvizíciók területén, valamint a saját tőkés piacokon.

  35+ milliárd dollárnyi tranzakción dolgozott pl. az Australian Securities Exchange (ASX) és a New York Stock Exchange (NYSE) ügyletein keresztül, a tranzakciókkal egyaránt érintve Ausztráliát, Hong Kongot, Kínát, Tokiót, Londont, Európát és az Egyesült Államokat.

  Christopher pénzügyi mesterképzését az INSEAD-en végezte (francia és szingapúri kampuszok), a University of Adelaide-en pedig első osztályú érdemrenddel végzett jogot és közgazdaságtant. Tagja a Financial Services Institute of Australasiának, és diplomás tagja az Australian Institute of Company Directorsnak is.

  Christopher karrierje a kormányszektorban kezdődött, ahol Alexander Downer Őexcellenciája szolgálatában dolgozott a Howard kormányban.

  További információk Christopherről
 • Amir
  Tudjon meg többet Amirról

  Amir Massoudi

  Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

  Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

  Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

  Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

  Tudjon meg többet Amirról
 • Peter Phillips
  Olvasson tovább Peterről

  Peter Phillips

  Alelnök, Mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

  Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

  Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

  Olvasson tovább Peterről
 • Nicholas de Jong
  További információ Nicholasról

  Nicholas de Jong

  Vice President of Security and Operations B.Eng UNSW

  Nicholas felel a teljes Freelancer vállalatcsoport és a kapcsolódó online piacterek információbiztonságáért. 2013 óta tagja a Freelancer csapatának.

  Nicholas több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén, és több információbiztonsággal, pénzügyi szolgáltatásokkal illetve online piacterekkel foglalkozó céget is alapított, illetve vezetett.

  Korábban többek között a Paolo Alto-i Sensory Networks információbiztonsági igazgatója, a New York-i Securify biztonsági elemzője és a szintén New York-i Kroll O'Gara biztonsági tanácsadója is volt.

  További információ Nicholasról
 • Greg
  Tudjon meg többet Gregről

  Greg Robinson

  Alelnök, Compliance ACI, SA Fin

  Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

  Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladatai közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

  Greg jelentős tapasztalattal rendelkezik, mint compliance szakember, mivel az elmúlt 10 évben leginkább az online környezetben felmerülő irányítási és megfelelőségi problémákra összpontosított. A Financial Services Institute of Australia vezető tagja és az Australasian Compliance Institute munkatársa.

  Tudjon meg többet Gregről
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes a Freelancer világmértékű terjeszkedéséért felel különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A PR-, tartalom-, marketing- és fordítói csapatok vezetője, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának nemzetközivé tétele 40 regionális oldal és 31 nyelv mozgósításával.

  Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Sarah Tang
  További információ Sarah-ról

  Sarah Tang

  Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

  Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

  Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

  További információ Sarah-ról
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastiánről

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájáért, beleértve annak megalkotását, kommunikálását, fenntartását és összehangolását a profitnövekedés érdekében. Csapata a regionális igazgatókból és az egyes országokért felelős menedzserekből áll, akik a világ minden pontját lefedik. Sebastián feladata és felelőssége a nemzetközi oldalak létrehozása, melyek megalapozzák és megszilárdítják a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a fejlődő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. Sebastián argentin vállalkozó, a Pittsburgh-i Egyetemen szerzett MBA diplomát, vállalati pénzügyekre, illetve egyesülésekre és felvásárlásokra (M&A) specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires-i Értéktőzsde kurzusain és a Southwestern University School of Law-n végezte a nemzetközi tranzakciókra specializálódva.

  Mielőtt a Freelancerhez csatlakozott, Sebastián több internetes és kommunikációs céget is alapított, illetve vezető pozíciókat (elnök, igazgató, jogtanácsos és ügyvezető igazgató) töltött be különféle internetes, illetve nem technológiai cégnél, miközben egy neves argentin ügyvédi iroda alkalmazásában állt.

  Tudjon meg többet Sebastiánről
 • Helma Kusuma
  További információk Helmáról

  Helma Kusuma

  Országos vezető - Indonézia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

  Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

  További információk Helmáról
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató & Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com vezérigazgatója is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
További információk Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren 2015 végén lett a Freelancer igazgatója, miután betöltötte az ügyvezető igazgató és a műszaki igazgatói posztokat is. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat mindennapi stratégiájáért mind a működés, mind a műszaki irány tekintetében.

Darren a számítógépek biztonsága, a protokollok, hálózatépítés és szoftverek területén szerzett jártasságot. Mielőtt csatlakozott a Freelancerhez, Darren a Sensory Networks egyik alapítója volt. A cég egy biztonsági hardverekkel foglalkozó vállalkozás, ahol Darren a műszaki igazgató szerepét töltötte be, majd ő lett a vezérigazgató is. Darren óraadóként is dolgozott a Sydney-i Egyetemen, ahol számítástechnikai előadásokat tartott több témában mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

Darren több cikk, szabadalom és írás szerzője a számítástechnika témakörében, különösen a biztonság, a szoftverek és a hálózatépítés témájában, és több nemzetközi konferencián is előadott. Darrennek számítástechnikai diplomája van, valamint Ph.D. fokozatot is szerzett a számítógépes hálózatépítés területén a Sydney-i Egyetemen.

További információk Darrenről
Simon
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer egyik alapító befektetője. Mostanra több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekedő technológiai vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az USA-ban. Műszaki szakértelmének köszönhetően több szoftverfejlesztő nyelvben, számítógépbiztonsági témában és elemzésben is jártas, és több technológiai szabadalom társszerzője és feltalálója is.

A fogyasztói szemléletű szoftver- és internetes technológiára fókuszálva alapította meg és igazgatta a WinGuides-t, a későbbi PC Toolst. Simonnal az élén a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételre tett szert, több mint 250 alkalmazottat foglalkoztatott, és 7 országban nyitott irodát. Aztán 2008 októberében Ausztrália történetének egyik legnagyobb technológiai akvizíciója során a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) felvásárolta a PC Tools-t. Az akvizíciót követően Simon a Symantec alelnöke lett 2009-ig, amikor távozott a cégtől, és megalapította a Startive Ventures-t, egy specializált technológiai kockázati tőkealapot. A Startive mára számos sikeres startupba fektetett be világszerte, Simon pedig igazgatóként és tanácsadóként dolgozik több vállalkozásnál is.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi vezető B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

További információk Neilről
Christopher Koch
További információk Christopherről

Christopher Koch

Pénzügyi igazgatóhelyettes M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

Christopher Koch 2015-ben csatlakozott a Freelancer csapatához, mint pénzügyi vezető (CFO). Munkájának fő fókuszában a felvásárlások és akvizíciók, a vállalat stratégiájának alakítása és a befektetők bevonása áll.

A Freelancer előtt közel egy évtizedet töltött a befektetések és kereskedelmi bankok életében, ahol elsősorban az internetre és a technológiai szektorra koncentrált, és egészen az UBS befektetési bank igazgatói székéig jutott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a felvásárlások és akvizíciók területén, valamint a saját tőkés piacokon.

35+ milliárd dollárnyi tranzakción dolgozott pl. az Australian Securities Exchange (ASX) és a New York Stock Exchange (NYSE) ügyletein keresztül, a tranzakciókkal egyaránt érintve Ausztráliát, Hong Kongot, Kínát, Tokiót, Londont, Európát és az Egyesült Államokat.

Christopher pénzügyi mesterképzését az INSEAD-en végezte (francia és szingapúri kampuszok), a University of Adelaide-en pedig első osztályú érdemrenddel végzett jogot és közgazdaságtant. Tagja a Financial Services Institute of Australasiának, és diplomás tagja az Australian Institute of Company Directorsnak is.

Christopher karrierje a kormányszektorban kezdődött, ahol Alexander Downer Őexcellenciája szolgálatában dolgozott a Howard kormányban.

További információk Christopherről
Peter Phillips
Olvasson tovább Peterről

Peter Phillips

Alelnök, Mérnökség BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Peter a Freelancer mérnökségének alelnöke. Feladata a globális mérnöki csapatok vezetése és a vállalat üzemeltetési és műszaki irányának kivitelezése.

Peternek széleskörű tapasztalata van a szoftvermérnökség, skálázható infrastruktúra és IT menedzsment területén. Korábban a James Cook Egyetem számítástechnikai tanszékén is előadott mind diplomásoknak, mind egyetemistáknak.

Peter számtalan cikket, szabadalmat és írást tett közzé az adathalászat, algoritmustervezés és szoftvermérnökség témakörében, és több nemzetközi konferencián is előadott. Peter számítástechnikai diplomával és a térbeli adathalászatra specializáltan Ph.D. fokozattal is rendelkezik, amit a James Cook Egyetemen szerzett.

Olvasson tovább Peterről
Nicholas de Jong
További információ Nicholasról

Nicholas de Jong

Vice President of Security and Operations B.Eng UNSW

Nicholas felel a teljes Freelancer vállalatcsoport és a kapcsolódó online piacterek információbiztonságáért. 2013 óta tagja a Freelancer csapatának.

Nicholas több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság területén, és több információbiztonsággal, pénzügyi szolgáltatásokkal illetve online piacterekkel foglalkozó céget is alapított, illetve vezetett.

Korábban többek között a Paolo Alto-i Sensory Networks információbiztonsági igazgatója, a New York-i Securify biztonsági elemzője és a szintén New York-i Kroll O'Gara biztonsági tanácsadója is volt.

További információ Nicholasról
Greg
Tudjon meg többet Gregről

Greg Robinson

Alelnök, Compliance ACI, SA Fin

Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladatai közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

Greg jelentős tapasztalattal rendelkezik, mint compliance szakember, mivel az elmúlt 10 évben leginkább az online környezetben felmerülő irányítási és megfelelőségi problémákra összpontosított. A Financial Services Institute of Australia vezető tagja és az Australasian Compliance Institute munkatársa.

Tudjon meg többet Gregről
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Nemzetközi főigazgató BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes a Freelancer világmértékű terjeszkedéséért felel különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A PR-, tartalom-, marketing- és fordítói csapatok vezetője, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának nemzetközivé tétele 40 regionális oldal és 31 nyelv mozgósításával.

Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

További információk Adamről
Sarah Tang
További információ Sarah-ról

Sarah Tang

Head of Global Operations BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Sarah Tang is in charge of operations at Freelancer, across its global footprint. She leads a diverse range of teams across product operations, talent and customer experience.

Previously she had experience in strategic consulting for international companies like CBRE, EA Games, and Ericsson. She also lectured in business strategy and digital commerce at Queen's University and Sydney University.

Sarah is a Canadian Millennium Scholar and Cansbridge Fellow. She holds a dual Masters degree in Strategy and International Business from two universities: Queen's and Vienna University of Economics. Her postgraduate thesis explored the psychology of making purchases online. She analyzed how the face-reading software can capture human cognition and be used to drive buying decisions on eCommerce websites.

További információ Sarah-ról
sebastian
Tudjon meg többet Sebastiánről

Sebastián Siseles

Nemzetközi igazgató JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájáért, beleértve annak megalkotását, kommunikálását, fenntartását és összehangolását a profitnövekedés érdekében. Csapata a regionális igazgatókból és az egyes országokért felelős menedzserekből áll, akik a világ minden pontját lefedik. Sebastián feladata és felelőssége a nemzetközi oldalak létrehozása, melyek megalapozzák és megszilárdítják a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a fejlődő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. Sebastián argentin vállalkozó, a Pittsburgh-i Egyetemen szerzett MBA diplomát, vállalati pénzügyekre, illetve egyesülésekre és felvásárlásokra (M&A) specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires-i Értéktőzsde kurzusain és a Southwestern University School of Law-n végezte a nemzetközi tranzakciókra specializálódva.

Mielőtt a Freelancerhez csatlakozott, Sebastián több internetes és kommunikációs céget is alapított, illetve vezető pozíciókat (elnök, igazgató, jogtanácsos és ügyvezető igazgató) töltött be különféle internetes, illetve nem technológiai cégnél, miközben egy neves argentin ügyvédi iroda alkalmazásában állt.

Tudjon meg többet Sebastiánről
Amir
Tudjon meg többet Amirról

Amir Massoudi

Növekedési igazgató S.Eng, MSc (Computer Science)

Amir Massoudi a Freelancer növekedési igazgatója, és a növekedési csapat vezetője, mely felügyeli az összes bevételt, a termékmenedzsmentet, az adattudományi kutatásokat és az ügyfélműveleteket.

Amir egy multidiszciplináris csapat vezetője, melyet adattudósok, mérnökök, matematikusok, statisztikusok, fizikusok és termékmenedzserek alkotnak.

Amir nevéhez számos újságcikk, szabadalom és tudományos publikáció fűződik a gépi tanulás, gépi látás és numerikus analízis területén. Amir kutatási eredményei elismeréseként mesterfokozatot kapott számítástudományból a University of New South Wales-től. Fő szakterülete a gépi tanulás és a gépi látás.

Tudjon meg többet Amirról
Helma Kusuma
További információk Helmáról

Helma Kusuma

Országos vezető - Indonézia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

További információk Helmáról