Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító befektetője. Több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekvő technológia vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési programnyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és sebezhetőségi elemzés területére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

  A fogyasztóközpontú szoftverekre és internetalapú technológiára koncentrálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelyből később kinőtte magát a PC Tools vállalata. A PC Tools Simon ügyvezetésével 100 millió dollárt meghaladó bevételű, több mint 250 alkalmazottal és 7 országra kiterjedő irodahálózattal rendelkező válllalattá vált. A céget a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mely akkoriban Ausztrália történetének legnagyobb technológiai felvásárlása volt. Ezt követően Simon a Symantec alelnökeként dolgozott, mielőtt elhagyta volna azt 2009-ben, hogy megalapítsa a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázatitőke-alapot. A Startive jelenleg is aktívan fektet be számos sikeres globális startup cégbe, Simon pedig több ilyen cégnél is lát el igazgatói és tanácsadói feladatokat világszerte.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

  Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Adam Byrnes
  Tudjon meg többet Adamről

  Adam Byrnes

  Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

  Tudjon meg többet Adamről
 • Jun Yao
  További információk Junról

  Jun Yao

  Műszaki alelnök BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Jun Yao a Freelancer Műszaki alelnöke. Ő vezeti a műszaki csapatokat világszerte, és felel a vállalat hosszútávú technológiai stratégiájának elkészítéséért és végrehajtásáért, valamint a műszaki minőség összehangolásáért üzleti céljainkkal.

  Jun tapasztalt problémamegoldó, és bizonyítottan eredményes szerteágazó technikai csapatok vezetésében, támogatásában és fejlesztésében. Jun széles körű tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztésben, és szakmai területei közé tartozik az alkalmazás- és rendszertervezés, a számítógépes hálózatok, az információbiztonság és a relációs adatbázisok.

  Jun jó néhány nemzetközi konferencián tartott már előadást, és számos szabadalmat, tanulmányt és cikket jegyez a vezeték nélküli kommunikáció, a hordozható számítástechnika szolgáltatásminősége, és a járművek közti kommunikáció és algoritmusok terén. Jun mérnöki diplomával rendelkezik a Dél-Kínai Műszaki Egyetemről, illetve ausztrál Mester és Ph.D. fokozatú diplomákkal az Új-Dél-Walesi Egyetemről.

  További információk Junról
 • Chris Trotman
  További információk Chris-ről

  Chris Trotman

  Struktúráért felelős helyettes alelnök BS (Information Systems)

  Chris Trotman a Freelancer struktúrákért felelős helyettes alelnöke. Chris felel a műszaki területek minden technikai részéért, fenntartva a legmagasabb szintű műszaki normákat, és biztosítva, hogy a Freelancer készen áll a jelenlegi és jövőbeni növekedésre egyaránt. Chris tudományos fokozattal rendelkezik az informatikai rendszerek területén. Diplomáját Új-Zélandon, az Aucklandi Egyetemen szerezte.

  További információk Chris-ről
 • Yves Sy
  Tudjon meg többet Yves-ről

  Yves Sy

  Technikai működésért felelős helyettes alelnök és régióigazgató Manilában BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy a vállalat tecnhikai működésért felelős alelnöke, illetve a Freelancer régionális irodájának vezetője Manilában. Fő feladata, hogy a vállalat fenntartható szintű működését, növekedését és feladatellátását biztosítsa világszerte, a leghatékonyabb iparági termékfejlesztési, vállalatirányítási és működési gyakorlatok alkalmazásával. Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Yves több mint egy évtizeden át tervezett igényekre szabható szoftverrendszereket, és vezetett műszaki csapatokat változatos területeken, mint például utazási, játék- és reklámipar. Informatikai diplomáját a manilai Fülöp-szigeteki Egyetemen szerezte.

  Tudjon meg többet Yves-ről
 • Thomas George
  További információk Thomasról

  Thomas George

  Megfelelőségi igazgató B Com, Dip Law (LPAB)

  Thomas George a Freelancer megfelelőségi részlegének igazgatója és felelős vezetője, aki a vállalaton belüli átfogó megfelelőségi környezetért felel. Ebben a feladatkörben a vállalat tevékenységét segítő szabályozási és megfelelőségi kockázati programjainak fejlesztéséért és fenntartásáért dolgozik. Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Thomas az American Express megfelelőségi igazgatójaként dolgozott.

  További információk Thomasról
 • Sarah Tang
  További információk Sarah-ról

  Sarah Z. Tang

  Vállalatokért felelős alelnök BCom / MA / MSc

  Sarah Tang a Freelancer vállalatokért felelős alelnöke, és Fortune 500 ügyfelekkel dolgozik együtt, szervezeteik alkalmazkodóképességén a munkaerőigények rugalmas kiszolgálásának tekintetében. Korábban termékmenedzserként is dolgozott, mielőtt a vállalatcsoport globális működését irányította volna. A Freelancer.com előtt tevékenykedett az Amerikai Egyesült Államok 2012. évi elnökválasztásán, illetve menedzsment-tanácsadóként olyan ügyfeleknél, mint a CBRE, az Electronic Arts és az Ericsson. Dupla MSc/MA diplomát szerzett a Bécsi Egyetemen közgazdaságtanból, birtokolja a Canadian National Merit Scholar címet, és szerepel az SIA 2017. évi Global Power 50 legbefolyásosabb nő listáján. Jelenleg szoros együttműködésben dolgozik olyan szervezetekkel, mint a NASA, és a Harvard Business School / Lab of Innovation Science, hogy kutatásaikkal és úttörő gondolataikkal előrevigyék a crowdsourcing üzletágat.

  További információk Sarah-ról
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastián

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

  A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

  Tudjon meg többet Sebastián
 • Helma Kusuma
  További információk Helmáról

  Helma Kusuma

  Régióvezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és partnerekkel, miközben minden lehetőséget megragad a márkanév és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való előadást, a megbeszéléseken való részvételt / a kiemelt partnerekkel történő találkozók megszervezését, rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer márkaépítését és megerősítését. Ezen túl ő felelős minden, a céggel kapcsolatos kommunikációs tevékenységért Indonéziában, a cég szóvivőjeként válaszol számos média és blogírói megkeresésre.

  Helma kommunikáció szakon végzett az Indonéziai Egyetemen, és 17 éve az indonéz kommunikációs- és PR-iparágban tevékenykedik. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer előtt saját helyi PR-cégét is vezette, amely helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált Ázsiaszerte, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesia vállalatát is - egyebek mellett.

  További információk Helmáról
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító befektetője. Több mint 17 év tapasztalatot tudhat maga mögött a gyorsan növekvő technológia vállalkozások terén mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési programnyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és sebezhetőségi elemzés területére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

A fogyasztóközpontú szoftverekre és internetalapú technológiára koncentrálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelyből később kinőtte magát a PC Tools vállalata. A PC Tools Simon ügyvezetésével 100 millió dollárt meghaladó bevételű, több mint 250 alkalmazottal és 7 országra kiterjedő irodahálózattal rendelkező válllalattá vált. A céget a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mely akkoriban Ausztrália történetének legnagyobb technológiai felvásárlása volt. Ezt követően Simon a Symantec alelnökeként dolgozott, mielőtt elhagyta volna azt 2009-ben, hogy megalapítsa a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázatitőke-alapot. A Startive jelenleg is aktívan fektet be számos sikeres globális startup cégbe, Simon pedig több ilyen cégnél is lát el igazgatói és tanácsadói feladatokat világszerte.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

További információk Neilről
Jun Yao
További információk Junról

Jun Yao

Műszaki alelnök BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Jun Yao a Freelancer Műszaki alelnöke. Ő vezeti a műszaki csapatokat világszerte, és felel a vállalat hosszútávú technológiai stratégiájának elkészítéséért és végrehajtásáért, valamint a műszaki minőség összehangolásáért üzleti céljainkkal.

Jun tapasztalt problémamegoldó, és bizonyítottan eredményes szerteágazó technikai csapatok vezetésében, támogatásában és fejlesztésében. Jun széles körű tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztésben, és szakmai területei közé tartozik az alkalmazás- és rendszertervezés, a számítógépes hálózatok, az információbiztonság és a relációs adatbázisok.

Jun jó néhány nemzetközi konferencián tartott már előadást, és számos szabadalmat, tanulmányt és cikket jegyez a vezeték nélküli kommunikáció, a hordozható számítástechnika szolgáltatásminősége, és a járművek közti kommunikáció és algoritmusok terén. Jun mérnöki diplomával rendelkezik a Dél-Kínai Műszaki Egyetemről, illetve ausztrál Mester és Ph.D. fokozatú diplomákkal az Új-Dél-Walesi Egyetemről.

További információk Junról
Chris Trotman
További információk Chris-ről

Chris Trotman

Struktúráért felelős helyettes alelnök BS (Information Systems)

Chris Trotman a Freelancer struktúrákért felelős helyettes alelnöke. Chris felel a műszaki területek minden technikai részéért, fenntartva a legmagasabb szintű műszaki normákat, és biztosítva, hogy a Freelancer készen áll a jelenlegi és jövőbeni növekedésre egyaránt. Chris tudományos fokozattal rendelkezik az informatikai rendszerek területén. Diplomáját Új-Zélandon, az Aucklandi Egyetemen szerezte.

További információk Chris-ről
Yves Sy
Tudjon meg többet Yves-ről

Yves Sy

Technikai működésért felelős helyettes alelnök és régióigazgató Manilában BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy a vállalat tecnhikai működésért felelős alelnöke, illetve a Freelancer régionális irodájának vezetője Manilában. Fő feladata, hogy a vállalat fenntartható szintű működését, növekedését és feladatellátását biztosítsa világszerte, a leghatékonyabb iparági termékfejlesztési, vállalatirányítási és működési gyakorlatok alkalmazásával. Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Yves több mint egy évtizeden át tervezett igényekre szabható szoftverrendszereket, és vezetett műszaki csapatokat változatos területeken, mint például utazási, játék- és reklámipar. Informatikai diplomáját a manilai Fülöp-szigeteki Egyetemen szerezte.

Tudjon meg többet Yves-ről
Thomas George
További információk Thomasról

Thomas George

Megfelelőségi igazgató B Com, Dip Law (LPAB)

Thomas George a Freelancer megfelelőségi részlegének igazgatója és felelős vezetője, aki a vállalaton belüli átfogó megfelelőségi környezetért felel. Ebben a feladatkörben a vállalat tevékenységét segítő szabályozási és megfelelőségi kockázati programjainak fejlesztéséért és fenntartásáért dolgozik. Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Thomas az American Express megfelelőségi igazgatójaként dolgozott.

További információk Thomasról
Sarah Tang
További információk Sarah-ról

Sarah Z. Tang

Vállalatokért felelős alelnök BCom / MA / MSc

Sarah Tang a Freelancer vállalatokért felelős alelnöke, és Fortune 500 ügyfelekkel dolgozik együtt, szervezeteik alkalmazkodóképességén a munkaerőigények rugalmas kiszolgálásának tekintetében. Korábban termékmenedzserként is dolgozott, mielőtt a vállalatcsoport globális működését irányította volna. A Freelancer.com előtt tevékenykedett az Amerikai Egyesült Államok 2012. évi elnökválasztásán, illetve menedzsment-tanácsadóként olyan ügyfeleknél, mint a CBRE, az Electronic Arts és az Ericsson. Dupla MSc/MA diplomát szerzett a Bécsi Egyetemen közgazdaságtanból, birtokolja a Canadian National Merit Scholar címet, és szerepel az SIA 2017. évi Global Power 50 legbefolyásosabb nő listáján. Jelenleg szoros együttműködésben dolgozik olyan szervezetekkel, mint a NASA, és a Harvard Business School / Lab of Innovation Science, hogy kutatásaikkal és úttörő gondolataikkal előrevigyék a crowdsourcing üzletágat.

További információk Sarah-ról
sebastian
Tudjon meg többet Sebastián

Sebastián Siseles

Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

Tudjon meg többet Sebastián
Adam Byrnes
Tudjon meg többet Adamről

Adam Byrnes

Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

Tudjon meg többet Adamről
Helma Kusuma
További információk Helmáról

Helma Kusuma

Régióvezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és partnerekkel, miközben minden lehetőséget megragad a márkanév és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való előadást, a megbeszéléseken való részvételt / a kiemelt partnerekkel történő találkozók megszervezését, rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer márkaépítését és megerősítését. Ezen túl ő felelős minden, a céggel kapcsolatos kommunikációs tevékenységért Indonéziában, a cég szóvivőjeként válaszol számos média és blogírói megkeresésre.

Helma kommunikáció szakon végzett az Indonéziai Egyetemen, és 17 éve az indonéz kommunikációs- és PR-iparágban tevékenykedik. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer előtt saját helyi PR-cégét is vezette, amely helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált Ázsiaszerte, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesia vállalatát is - egyebek mellett.

További információk Helmáról