Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító részvényese. Simon több mint 17 év tapasztalattal bír nagy növekedési potenciállal bíró technológiai vállalkozások terén Ausztráliában és az Egyesült Államokban egyaránt. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv ismeretére, illetve az informatikai biztonsági és sebezhetőségi elemzésekre is kiterjed, emelett ő a társszerzője és megalkotója számos technológiai szabadalomnak.

  Főleg ügyfélközpontú szoftver és internet által lehetővé tett technológiákra összpontosítva alapította meg és vált a WinGuides vezérigazgatójává, amely később PC Tools néven vált ismertté. Simon irányítása alatt a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételt ért el, és több mint 250 alkalmazottnak adott munkát 7 országban található irodáiban. A PC Tools vállalatát 2008 októberében felvásárolta a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) Ausztrália abban az időben legnagyobbnak számító felvásárlásának keretében. Ezután Simon a Symantec alelnöke lett, 2009-es távozásáig, amikor megalapította a Startive Ventures vállalatát, egy technológiára szakosodott kockázatitőke-alapot. A Startive ma is aktív befektetője számos sikeres globális startupnak, Simon pedig cégek igazgatójaként és tanácsadójaként működik világszerte.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

  Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Laurent Goudet
  Tudjon meg többet Laurent-ról

  Laurent Goudet

  Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

  Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

  Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

  Tudjon meg többet Laurent-ról
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • David Lane
  További információk Davidről

  David Lane

  Globális értékesítési igazgató MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

  David a Freelancer.com és az Escrow.com értékesítésért felelős globális igazgatója; fő feladata a gyors ütemű növekedés irányítása direkt és indirekt értékesítési csatornákon keresztül. Az értékesítési és ügyfélsikerességi szervezetrészeket irányítja világszerte.

  David szenior szintű technológiai vezető több mint 25 év tapasztalattal változáskezelés területén különböző vállalatoknál. Karrierje során széles körű és mélyreható ismeretekre tett szert 6 multinacionális vállalat, illetve 4 startup berkein belül.

  Különféle közegekben ténykedett sikeresen, hiszen mindkét féltekén, összesen 4 kontinensen és több mint 37 országban ért el üzleti sikereket magán és nyilvános cégeknél egyaránt. Teljes életszakaszukon át irányított üzleti vállalkozásokat a startup fázistól egészen a divesztícióig. Karrierje során számos különböző munkakörben dolgozott a szoftvermérnöktől kezdve egészen a vezérigazgatói pozícióig.

  Karrierje során David a „változás szakértőjévé” vált. Minden új feladatánál vezető szerep hárult rá az üzleti folyamatok átalakításában. Egészen az alapoktól épített fel szervezeteket, illetve sikeres fordulatok fűződnek a nevéhez már meglévő cégek életében, melyeknél néhány üzletág létszáma meghaladta a 250 főt, az eszközérték pedig a 200 millió dollárt. Korábban mindig bizonyított, és minden általa vezetett vállalatnál növelte a jövedelmezőséget.

  David magánpilóta-engedéllyel rendelkezik. MBA diplomáját a Colorado Egyetemen szerezte az Egyesült Államokban, emellett tagja az Ausztrál Vállalatigazgatók Egyesületének (GAICD), illetve a Tanácsadók Testületének hivatalos képviselője. Feleségével, Marguerite-tel él együtt, aki nemzetközileg elismert szerző és előadó, valamint egy közismert természetgyógyász praxis tulajdonosa és üzemeltetője az ausztráliai Sydney-ben.

  További információk Davidről
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastián

  Sebastián Siseles

  Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

  A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

  Tudjon meg többet Sebastián
 • Mark Basmayor
  További információk Markról

  Mark Basmayor

  Mérnöki területekért felelős regionális igazgató BSc (Computer Science)

  Mark Basmayor a Freelancer mérnöki területeinek vezetéséért felel. A termékekkel és technológiával kapcsolatos célok végrehajtását és megvalósítását felügyeli, valamint segíti a technológiai vezérigazgató munkáját a vállalat hosszú távú technológiai stratégiájának meghatározásában. Mark, mielőtt a mérnöki területekért felelős regionális igazgatóvá vált volna, kulcsfontosságú technológiai kezdeményezéseket vezetett, a háttérfolyamatok teljesítményének javítását célozva, miközben képezte és mentorálta a szoftvermérnököket.

  Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Mark egy elismert fintechcég központi szolgáltatásainak műszaki vezetőjeként ténykedett a Fülöp-szigeteken. Ebben a munkakörben kulcsfontosságú projektek sikeres teljesítését felügyelte, és személyesen vezetett hatákonyságjavítási kezdeményezéseket, melyek nagyban hozzájárultak az üzletmenet fejlődéséhez.

  Mark tudományos fokozatot szerzett informatikából a Fülöp-szigeteki Egyetemen (Los Baños), és közel két évtizednyi szerteágazó tapasztalattal bír a technológiai iparágban a pénzügy- és oktatástechnológia, telekommunikáció és tanácsadás területén.

  További információk Markról
 • Andrew Boyton
  További információk Andrew-ról

  Andrew Boyton

  Mérnöki területért felelős ügyvivő alelnök BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew a Freelancer mérnöki területért felelős ügyvivő alelnöke, így ő felel a mérnöki csapatok irányításáért világszerte, ő határozza meg és hajtja végre a vállalat hosszú távú technológiai céljait, és gondoskodik a mérnöki kiválóság összehangolásáról az üzleti célokkal.

  Mielőtt 2014 novemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Andrew a NICTA kutatási mérnökeként dolgozott, ahol tudományos fokozatát teljesítette mikrokernel hálózatok ellenőrzésével, matematikai úton igazolva a beágyazott rendszerek indítási kódjának helyességét. Ebben az időszakban számos cikk szerzője és nemzetközi konferenciák meghívott előadója volt.

  Andrew kitüntetéssel végzett szoftvermérnökként, rendelkezik matematikai diplomával és tudományos fokozattal informatikából, melyet az Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett Ausztráliában. Szintén tagja két helyi főiskola igazgatótanácsának—New College és New College Village az Új-Dél-Walesi Egyetemen belül.

  További információk Andrew-ról
 • Ayen Torcuator
  További információk Ayenről

  Ayen Torcuator

  Ügyfélélményért felelős globális vezető B PoliSci

  Ayen Torcuator a Freelancer.com ügyfélélményért felelős globális vezetője, és annak biztosításán dolgozik, hogy ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatási megoldásokat kapjanak éjjel-nappal.

  Ayen rendkívül dinamikus és a jövőt szem előtt tartó vezető, aki ügyfélközpontú újításokat és stratégiákat vezet be annak érdekében, hogy minél nagyobb ügyfél-elégedettséget érjen el, elnyerve az ügyfelek hűségét és bizalmát. Mindenben támogatja a Changing Lives (Valódi változásért dolgozunk) célkitűzését, és mindent megtesz, hogy jó hangulatú és teljesítményorientált támogatói csapatokat építsen.

  Ayen a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett politikatudományi diplomát Dilimanban, és immár több mint tíz éve erősíti a céget.

  További információk Ayenről
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert köt össze a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásait és magánszemélyeit köti össze a fejlődő országok szabadúszóival, így kiszélesítve a lehetőségeit a vállalkozóknak a világ minden pontján. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére, több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd USD értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózatbiztonsági processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését a következő e-mail címre küldheti: speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Tanácsadó igazgatói pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként ő felelt a vállalat napi szintű működésének stratégiai vezetéséért és technológiai irányításáért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokollok, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a Sydney-i Egyetemen tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a Sydney-i Egyetem informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából, a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító részvényese. Simon több mint 17 év tapasztalattal bír nagy növekedési potenciállal bíró technológiai vállalkozások terén Ausztráliában és az Egyesült Államokban egyaránt. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv ismeretére, illetve az informatikai biztonsági és sebezhetőségi elemzésekre is kiterjed, emelett ő a társszerzője és megalkotója számos technológiai szabadalomnak.

Főleg ügyfélközpontú szoftver és internet által lehetővé tett technológiákra összpontosítva alapította meg és vált a WinGuides vezérigazgatójává, amely később PC Tools néven vált ismertté. Simon irányítása alatt a PC Tools több mint 100 millió dolláros bevételt ért el, és több mint 250 alkalmazottnak adott munkát 7 országban található irodáiban. A PC Tools vállalatát 2008 októberében felvásárolta a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) Ausztrália abban az időben legnagyobbnak számító felvásárlásának keretében. Ezután Simon a Symantec alelnöke lett, 2009-es távozásáig, amikor megalapította a Startive Ventures vállalatát, egy technológiára szakosodott kockázatitőke-alapot. A Startive ma is aktív befektetője számos sikeres globális startupnak, Simon pedig cégek igazgatójaként és tanácsadójaként működik világszerte.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, és ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív tevékénységeiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancer csapatához, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének kialakításában.

Neil több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános vállalatirányítás területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte korábban. Több magántőke- és kockázatitőke-szervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési ügyletben vállalt részt, valamint állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Ezen korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi iránymutatást nyújtott, hogy segítse a vállalkozások növekedését és nemzetközi terjeszkedését. Szintén tanácsadóként segítette több kisebb technológiai startup kereskedelmi stratégiájának kialakítását és tőkebevonását is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a logisztikai és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők kamarájának Ausztráliában.

További információk Neilről
Laurent Goudet
Tudjon meg többet Laurent-ról

Laurent Goudet

Technológiai vezérigazgató BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet a Freelancer technológiai vezérigazgatója, aki a vállalat technológiai irányításáért felelős, biztosítva annak összehangolását az üzleti célokkal. Mielőtt szoftvertervezési vezetőből technológiai vezérigazgatóvá lépett volna elő 2021-ben, Laurent több technológiai projektet vezetett, átalakítva a webes és natív klienseket mobilbarát, gyors és megbízható webes alkalmazásokká, új szintre emelve a felhasználói élményt, és csökkentve a mérnöki költségeket.

Mielőtt 2013 decemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Laurent Linux beágyazott rendszerek szoftvermérnökeként dolgozott, megszerezve a gyakorlati tudást, melynek köszönhetően megérthette a modern webes alkalmazásokat alkotó magas szintű szoftverek összefüggéseit.

Laurent kitüntetéssel szerzett diplomát matematikából és informatikából az Université de Marne-la-Vallée, Franciaországban, mesterfokozattal rendelkezik beágyazott rendszerek tervezése területén, melyet Párizsban, a franciaországi ESIEE hallgatójaként szerzett, és külföldön is tanult a Harvey Mudd College növendékeként, a kaliforniai Claremontban.

Tudjon meg többet Laurent-ról
Andrew Boyton
További információk Andrew-ról

Andrew Boyton

Mérnöki területért felelős ügyvivő alelnök BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew a Freelancer mérnöki területért felelős ügyvivő alelnöke, így ő felel a mérnöki csapatok irányításáért világszerte, ő határozza meg és hajtja végre a vállalat hosszú távú technológiai céljait, és gondoskodik a mérnöki kiválóság összehangolásáról az üzleti célokkal.

Mielőtt 2014 novemberében csatlakozott volna a Freelancerhez, Andrew a NICTA kutatási mérnökeként dolgozott, ahol tudományos fokozatát teljesítette mikrokernel hálózatok ellenőrzésével, matematikai úton igazolva a beágyazott rendszerek indítási kódjának helyességét. Ebben az időszakban számos cikk szerzője és nemzetközi konferenciák meghívott előadója volt.

Andrew kitüntetéssel végzett szoftvermérnökként, rendelkezik matematikai diplomával és tudományos fokozattal informatikából, melyet az Új-Dél-Walesi Egyetemen szerzett Ausztráliában. Szintén tagja két helyi főiskola igazgatótanácsának—New College és New College Village az Új-Dél-Walesi Egyetemen belül.

További információk Andrew-ról
David Lane
További információk Davidről

David Lane

Globális értékesítési igazgató MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

David a Freelancer.com és az Escrow.com értékesítésért felelős globális igazgatója; fő feladata a gyors ütemű növekedés irányítása direkt és indirekt értékesítési csatornákon keresztül. Az értékesítési és ügyfélsikerességi szervezetrészeket irányítja világszerte.

David szenior szintű technológiai vezető több mint 25 év tapasztalattal változáskezelés területén különböző vállalatoknál. Karrierje során széles körű és mélyreható ismeretekre tett szert 6 multinacionális vállalat, illetve 4 startup berkein belül.

Különféle közegekben ténykedett sikeresen, hiszen mindkét féltekén, összesen 4 kontinensen és több mint 37 országban ért el üzleti sikereket magán és nyilvános cégeknél egyaránt. Teljes életszakaszukon át irányított üzleti vállalkozásokat a startup fázistól egészen a divesztícióig. Karrierje során számos különböző munkakörben dolgozott a szoftvermérnöktől kezdve egészen a vezérigazgatói pozícióig.

Karrierje során David a „változás szakértőjévé” vált. Minden új feladatánál vezető szerep hárult rá az üzleti folyamatok átalakításában. Egészen az alapoktól épített fel szervezeteket, illetve sikeres fordulatok fűződnek a nevéhez már meglévő cégek életében, melyeknél néhány üzletág létszáma meghaladta a 250 főt, az eszközérték pedig a 200 millió dollárt. Korábban mindig bizonyított, és minden általa vezetett vállalatnál növelte a jövedelmezőséget.

David magánpilóta-engedéllyel rendelkezik. MBA diplomáját a Colorado Egyetemen szerezte az Egyesült Államokban, emellett tagja az Ausztrál Vállalatigazgatók Egyesületének (GAICD), illetve a Tanácsadók Testületének hivatalos képviselője. Feleségével, Marguerite-tel él együtt, aki nemzetközileg elismert szerző és előadó, valamint egy közismert természetgyógyász praxis tulajdonosa és üzemeltetője az ausztráliai Sydney-ben.

További információk Davidről
Ayen Torcuator
További információk Ayenről

Ayen Torcuator

Ügyfélélményért felelős globális vezető B PoliSci

Ayen Torcuator a Freelancer.com ügyfélélményért felelős globális vezetője, és annak biztosításán dolgozik, hogy ügyfeleink világszínvonalú szolgáltatási megoldásokat kapjanak éjjel-nappal.

Ayen rendkívül dinamikus és a jövőt szem előtt tartó vezető, aki ügyfélközpontú újításokat és stratégiákat vezet be annak érdekében, hogy minél nagyobb ügyfél-elégedettséget érjen el, elnyerve az ügyfelek hűségét és bizalmát. Mindenben támogatja a Changing Lives (Valódi változásért dolgozunk) célkitűzését, és mindent megtesz, hogy jó hangulatú és teljesítményorientált támogatói csapatokat építsen.

Ayen a Fülöp-szigeteki Egyetem alapképzésén szerzett politikatudományi diplomát Dilimanban, és immár több mint tíz éve erősíti a céget.

További információk Ayenről
Mark Basmayor
További információk Markról

Mark Basmayor

Mérnöki területekért felelős regionális igazgató BSc (Computer Science)

Mark Basmayor a Freelancer mérnöki területeinek vezetéséért felel. A termékekkel és technológiával kapcsolatos célok végrehajtását és megvalósítását felügyeli, valamint segíti a technológiai vezérigazgató munkáját a vállalat hosszú távú technológiai stratégiájának meghatározásában. Mark, mielőtt a mérnöki területekért felelős regionális igazgatóvá vált volna, kulcsfontosságú technológiai kezdeményezéseket vezetett, a háttérfolyamatok teljesítményének javítását célozva, miközben képezte és mentorálta a szoftvermérnököket.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Mark egy elismert fintechcég központi szolgáltatásainak műszaki vezetőjeként ténykedett a Fülöp-szigeteken. Ebben a munkakörben kulcsfontosságú projektek sikeres teljesítését felügyelte, és személyesen vezetett hatákonyságjavítási kezdeményezéseket, melyek nagyban hozzájárultak az üzletmenet fejlődéséhez.

Mark tudományos fokozatot szerzett informatikából a Fülöp-szigeteki Egyetemen (Los Baños), és közel két évtizednyi szerteágazó tapasztalattal bír a technológiai iparágban a pénzügy- és oktatástechnológia, telekommunikáció és tanácsadás területén.

További információk Markról
sebastian
Tudjon meg többet Sebastián

Sebastián Siseles

Nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnök JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájának kidolgozásáért, fenntartásáért, és összehangolásáért a nyereséges növekedés érdekében, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikációért. A regionális igazgatókból álló csapatot és az országokért felelős menedzsereket irányítja világszerte. Sebastián közvetlenül részt vesz a nemzetközi piacralépésekben, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a feltörekvő piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és dél-európai tevékenységére. A Pittsburghi Egyetemen végzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozóként Sebastián a vállalati pénzügyekre és az összeolvadásokra és felvásárlásokra specializálódott jogi háttérrel rendelkezik, posztgraduális képzését pedig a Buenos Aires Stock Exchange kurzusain és a Southwestern Egyetem jogi karán végezte, a nemzetközi üzleti tranzakciók szakterületén.

A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián társalapítóként részt vett számos internetes és kommunikációs vállalat megalapításában, továbbá több internetes és nem technológiai vállalatnál látott el elnöki, igazgatói, vezető jogtanácsosi és ügyvezető igazgatói feladatokat , miközben Argentínában egy rangos üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda tagja volt.

Tudjon meg többet Sebastián
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Termékekért és növekedésért felelős alelnök BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős azért, hogy a Freelancer a világon mindenütt jelen legyen, különösen azokon a piacokon, ahol a nem angolul beszélők vannak többségben, például Ázsiában vagy Latin-Amerikában. A kommunikációért, tartalomért, marketingért és fordításért felelős csapatokat irányítja, és neki köszönhető a Freelancer weboldalának elindítása a nemzetközi porondon, beleértve a 31 különböző nyelven elérhető, kiemelten az adott régió igényeit figyelembe vevő 40 aloldalt is.

Mielőtt csatlakozott volna a Freelancer csapatához, Adam fizikuskutatóként dolgozott a Sydney-i Egyetemen, a fotonika szakterületén. Számos nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney-i Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is folytatott tanulmányokat.

További információk Adamről