Ismerje meg a Freelancer mögött álló csapatot!

Igazgatók
 • Matt Barrie
  További információk Mattről

  Matt Barrie

  Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

  A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

  Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

  Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

  Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

  Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

  2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

  Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje:speaker@freelancer.com

  További információk Mattről
 • Darren Williams
  Tudjon meg többet Darrenről

  Darren Williams

  Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Nem-Ügyvezető Igazgató pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként felelős volt a vállalat működésének és technikai irányának stratégiai vezetéséért.

  Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokoll, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a University of Sydney-n tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

  Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a University of Sydney informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából a számítógépes hálózatok területén.

  Tudjon meg többet Darrenről
 • Simon Clausen
  További információk Simonról

  Simon Clausen

  Tanácsadó igazgató

  Simon a Freelancer alapító befektetője. Több, mint 17 év tapasztalatot szerzett a gyorsan növekvő technológiájú vállalkozásokban mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és a sebezhetőség elemzésére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

  A fogyasztó központú szoftverekre és Internet által elérhetővé tett technológiára fókuszálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelynek neve később PC Tools-ra változott. A PC Tools Simon vezérigazgatósága alatt több, mint 100 millió dollár bevételre, több, mint 250 alkalmazottra és 7 országban irodákra tett szert. A PC Tools-t a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mint Ausztrália akkori egyik legnagyobb technológiai felvásárlása. Ezután Simon a Symantec alelnökévé vált, mielőtt otthagyta azt 2009-ben, majd megalapította a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázati tőke alapot. Jelenleg a Startive aktívan tart fenn befektetéseket számos sikeres globális start-up cégnél, és Simon több cég igazgatója és tanácsadója a világ körül.

  További információk Simonról
Felsővezetés
 • Neil Katz
  További információk Neilről

  Neil Katz

  Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

  Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

  A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

  Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

  További információk Neilről
 • Adam Byrnes
  További információk Adamről

  Adam Byrnes

  Termékek és Növekedés Alelnöke BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes felelős a Freelancer bővítéséért világszerte, különösen a többségében nem angol anyanyelvű országok piacán, mint Ázsia és Latin-Amerika. Csapatokat irányít kapcsolatszervezés, tartalom, marketing és fordítás terén, és felelős a Freelancer weboldalainak nemzetközi működtetéséért, beleértve 40 régió oldalát és 31 nyelvet.

  Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

  Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

  További információk Adamről
 • Jun Yao
  Tudjon meg többet Jun-ról

  Jun Yao

  Alelnök, mérnökség BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Jun Yao a Freelancer mérnöki Alelnöke. Ő felelős a globális mérnöki csapatok vezetéséért, a vállalat hosszútávú technikai tervének elkészítéséért és végrehajtásáért, és a mérnöki kiválóság összeegyeztetéséért üzleti céljainkkal.

  Jun tapasztalt problémamegoldó, és bizonyítottan eredményes technikai csapatok kezelésében, vezetésében és beosztásában. Jun nagyfokú tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztésben, és szakmai területei közé tartozik az alkalmazás és rendszer tervezés, számítógépes hálózatok, információ biztonság és relációs adatbázisok.

  Jun számos nemzetközi konferencián tartott már beszédet, és számos szabadalmat, tanulmányt és cikket jegyez a vezeték nélküli kommunikáció, a hordozható számítástechnika Szolgáltatásminősége, és a járművek közti kommunikáció és algoritmus terén. Jun mérnöki diplomával rendelkezik a kínai South China University of Technológia intézményből, illetve Mester és Ph.D. fokozatú diplomákkal informatikából az ausztrál Univerity of New South Wales intézményből.

  Tudjon meg többet Jun-ról
 • Chris Trotman
  Tudjon meg többet Chris-ről

  Chris Trotman

  Társ Alelnök, Építészet BS (Information Systems)

  Chris Trotman a Freelancer Építészeti Társ Alelnöke. Chris felelős az összes mérnöki feladat technikai részéért, fenntartva a legmagasabb mérnöki normákat és biztosítva a Freelancer felkészültségét a jelenlegi és jövőbeni növekedésre. Chris diplomával rendelkezik az Információs Rendszerek Tudományából, az új-zélandi University of Auckland egyetemről.

  Tudjon meg többet Chris-ről
 • Yves Sy
  Tudjon meg többet Yves-ről

  Yves Sy

  Társ Alelnök, Technikai Műveletek & Területi Vezető, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy a Tecnhikai Műveletek Társ Alelnöke, illetve a Freelancer területi irodájának vezetője Manilában. Ő tartozik felelősséggel a vállalat működőképességéért, növekedéséért és fenntartható szinten történő teljesítéséért globális szinten, a termékfejlesztés, vezetői és műveleti gyakorlatok segítségével. Mielőtt a Freelancer-hez csatlakozott, Yves több, mint egy évtizeden át épített igényekre szabható szoftver rendszereket, és vezetett mérnöki csapatokat számos területen, mint például utazás, játékok, és reklámipar. Informatikai diplomája van a manilai University of Philippines intézményéből.

  Tudjon meg többet Yves-ről
 • Greg
  Tudjon meg többet Gregről

  Greg Robinson

  Alelnök, teljesítés ACI, SA Fin

  Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

  Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladati közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

  Greg releváns tapasztalattal rendelkezik, mint hivatalos végrehajtási tiszt, és az elmúlt 10 év jelentős részét az online környezet kormányzásának és végrehajtási ügyeinek szentelte. Greg Senior Munkatárs a Financial Services Institute of Australasia és az Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute) szervezeteknél.

  Tudjon meg többet Gregről
 • Sarah Tang
  További információ Sarah-ról

  Sarah Z. Tang

  Alelnök, Vállalat BCom / MA / MSc

  Sarah Tang a Freelancer Vállalati Alelnöke, ahol a Fortune 500 ügyfelekkel a szervezeteikhez tartozó tömeg felvételén és beosztásán dolgozik. Korábban termékmenedzserként is dolgozott, mielőtt a csoportok globális műveleteinek irányításába kezdett volna. A Freelancer.com előtt dolgozott a 2012 évi Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásán, illetve menedzselési konzultánsként olyan cégeknél, mint a CBRE, Electronic Arts és Ericsson. Dupla MSc/MA diplomája van a Vienna University of Economics intézetből, Canadian National Merit Scholar és szerepel a SIA 2017 évi Global Power 50 legbefolyásosabb nő listáján. Jelenleg közeli együttműködésben dolgozik a NASA-val és a Harvard Business School-lal/ Lab of Innovation Science kutatásukon, és vezető pozícióban dolgozik a crowdsurfing ágazat fejlesztésén.

  További információ Sarah-ról
 • sebastian
  Tudjon meg többet Sebastián

  Sebastián Siseles

  Igazgatóhelyettes, Nemzetközi JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájáért, beleértve annak megalkotását, kommunikálását, fenntartását és összehangolását a profitnövekedés érdekében. Csapata a regionális igazgatókból és az egyes országokért felelős managerekből áll, akik a világ minden pontját lefedik. Sebastián közvetlenül érintett a nemzetközi oldalindításokban, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a kibontakozó piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és kelet-európai tevékenységére. A Pittsburgh egyetemén szerzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozó, Sebastián jogi háttérrel rendelkezik társasági pénzügyekre és M&A-ra specializálódva, és posztgraduális képzéseken vett részt a Buenos Aires Stock Exchange és a Southwestern University School of Law on International Business Transactions intézményeiben.

  A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián részt vett több Internet és kommunikációs vállalat elindításában, és Elnökként, Igazgatóként, Általános Képviselőként és COO-ként dolgozott számos Internet és nem technológiai vállalatnál, mindeközben egy argentin neves társasági ügyvédi iroda tagjaként.

  Tudjon meg többet Sebastián
 • Helma Kusuma
  További információk Helmáról

  Helma Kusuma

  Területi Vezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

  Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

  További információk Helmáról
Matt Barrie
További információk Mattről

Matt Barrie

Vezérigazgató (CEO) és Elnök BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie díjnyertes technológiai vállalkozó. A Freelancer.com, a világ legnagyobb szabadúszói piacterének vezérigazgatója, amely mostanra több mint 20 millió szakembert foglalkoztat a világ minden tájáról. Az oldal elnyerte az International Academy of Digital Arts & Sciences tíz Webby-díját, ami az internetes világ legnagyobb elismerése.

A Freelancer.com elsősorban a nyugati világ kisvállalkozásainak és magánszemélyeinek színtere, de az oldalon számtalan szabadúszó dolgozik a fejlődő világból is, így a Freelancer a Föld mindkét féltekéjén komoly szerepet játszik a vállalkozók térnyerésében. A Freelancer Limitedet 2013-ban vitték az ausztrál tőzsdére több mint 1 milliárd dollár értékű tőkével.

Matt az Escrow.com ügyvezetője is. Az oldal piacvezető az online fizetések terén - immár több mint 2,7 milliárd értékű biztonságos tranzakció lebonyolításával a háta mögött.

Matt a Sydney-i Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán dolgozott adjunktus docensként, ahol tizenöt évig tanított kriptográfiát, később pedig a technológiai kockázati tőke létrehozását. Több mint 20 US-szabványú alkalmazás társszerzője.

Matt termékeny előadó, aki meghívott vendég volt az SXSW-n, a The Summit Seriesen, Tony Robbinsnál, a The Next Webnél, a New York Times-nál, a Bloomberg TV-n, a Wall Street Journalban, a TechCrunchon, a BRW-n és az Economistnál.

Korábban ő alapította a Sensory Networks Inc.-t, és ő volt a vezérigazgatója is a cégnek. A vállalat csúcsteljesítményű hálózati processzorokkal kereskedik, és 2013-ban vásárolta fel az Intel Corporation.

2006-ban elnyerte a State Pearcey Award díjat az IT&T iparágban elért teljesítményeiért. 2010-ben a Sydney-i Egyetem Mérnöki és Informatikai Karán megkapta az Év Öregdiákja címet. 2011-ben az Év Vállalkozója lett Ausztrália legnagyobb presztízzsel bíró üzleti kiadványa szerint, ahogy az Ernst & Young Technológiai Vállalkozójának szóló díját is elnyerte ebben az évben. 2016-ban az Ausztrál Libertariánus Társaság az Év Libertáriusa címet is neki ítélte.

Előadói felkérését kérjük, az alábbi email címre küldje:speaker@freelancer.com

További információk Mattről
Darren Williams
Tudjon meg többet Darrenről

Darren Williams

Tanácsadó igazgató BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a Freelancer Ügyvezető Igazgató és Technológiai Igazgató pozíciójából váltott Nem-Ügyvezető Igazgató pozícióra 2015 végén. Ügyvezetőként felelős volt a vállalat működésének és technikai irányának stratégiai vezetéséért.

Darren jelentős tapasztalattal rendelkezik a számítógépes biztonság, a protokoll, a hálózati munka és a szoftverek területén. Mielőtt a Freelancerhez került, Darren a Sensory Networks kockázati tőkebefektetésben részesült hálózatbiztonsági hardvercég társalapítójaként működött műszaki igazgatóként, később pedig vezérigazgatóként. Darren korábban a University of Sydney-n tartott előadásokat több tárgyban mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés hallgatóinak.

Darren számos cikk, szabadalom és dolgozat szerzője a számítógépes biztonság, a szoftverek és a hálózatok témájában. Több nemzetközi konferencián vett részt előadóként. Darren kiváló minősítéssel végzett a University of Sydney informatikai karán, és Ph.D. fokozatot szerzett informatikából a számítógépes hálózatok területén.

Tudjon meg többet Darrenről
Simon Clausen
További információk Simonról

Simon Clausen

Tanácsadó igazgató

Simon a Freelancer alapító befektetője. Több, mint 17 év tapasztalatot szerzett a gyorsan növekvő technológiájú vállalkozásokban mind Ausztráliában, mind az Egyesült Államokban. Műszaki szakértelme több szoftverfejlesztési nyelv kiváló ismeretére, valamint a számítógépes biztonság és a sebezhetőség elemzésére is kiterjed. Számos műszaki szabadalom társszerzője és jegyzője.

A fogyasztó központú szoftverekre és Internet által elérhetővé tett technológiára fókuszálva megalapította, és vezérigazgatója volt a WinGuides-nak, amelynek neve később PC Tools-ra változott. A PC Tools Simon vezérigazgatósága alatt több, mint 100 millió dollár bevételre, több, mint 250 alkalmazottra és 7 országban irodákra tett szert. A PC Tools-t a Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) vásárolta fel 2008 októberében, mint Ausztrália akkori egyik legnagyobb technológiai felvásárlása. Ezután Simon a Symantec alelnökévé vált, mielőtt otthagyta azt 2009-ben, majd megalapította a Startive Ventures-t, egy specializálódott technológiai kockázati tőke alapot. Jelenleg a Startive aktívan tart fenn befektetéseket számos sikeres globális start-up cégnél, és Simon több cég igazgatója és tanácsadója a világ körül.

További információk Simonról
Neil Katz
További információk Neilről

Neil Katz

Pénzügyi igazgató B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz a Freelancer pénzügyi igazgatója, ő felel a vállalat pénzügyi és adminisztratív funkcióiért. Mióta 2009 májusában csatlakozott a Freelancerhez, Neil fontos tagja a vezetőségnek, és részt vesz a csoport pénzügyi irányelveinek és belső ellenőrzésének megteremtésében.

Neil több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a számvitel és az általános menedzsment területén. Számos technológiai vállalat, többek között az IPscape, a Threatmetrix, a Sensory Networks és az Aptrix pénzügyi vezérigazgatói pozícióját is betöltötte. Több magántőke- és kockázati tőkeszervezésben, vállalati szerkezetátalakításban és kereskedelmi értékesítési tevékenységben vett részt, és állami támogatásokat is megszerzett. Részt vett többek között az Aptrix IBM-nek történő eladásában. Korábbi munkaköreiben Neil pénzügyi tanácsadást nyújtott a vállalkozások növekedésével és nemzetközi terjeszkedésével kapcsolatban. Tanácsadóként tevékenykedett számos a kereskedelmi stratégiák és a tőkebevonás területén tevékenykedő technológiai startup részére is.

A technológiai szektorban betöltött szerepét megelőzően Neil vezető pénzügyi pozíciókat töltött be a forgalmazó és kiskereskedelmi szektorokban, többek között a Checkpoint Systemsnél.

Neil kereskedelmi alapképzésen szerzett diplomát (kitüntetéssel) pénzügyi menedzsment szakon a Fokvárosi Egyetemen (Dél-Afrika). Tagja a mérlegképes könyvelők intézetének Ausztráliában.

További információk Neilről
Jun Yao
Tudjon meg többet Jun-ról

Jun Yao

Alelnök, mérnökség BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Jun Yao a Freelancer mérnöki Alelnöke. Ő felelős a globális mérnöki csapatok vezetéséért, a vállalat hosszútávú technikai tervének elkészítéséért és végrehajtásáért, és a mérnöki kiválóság összeegyeztetéséért üzleti céljainkkal.

Jun tapasztalt problémamegoldó, és bizonyítottan eredményes technikai csapatok kezelésében, vezetésében és beosztásában. Jun nagyfokú tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztésben, és szakmai területei közé tartozik az alkalmazás és rendszer tervezés, számítógépes hálózatok, információ biztonság és relációs adatbázisok.

Jun számos nemzetközi konferencián tartott már beszédet, és számos szabadalmat, tanulmányt és cikket jegyez a vezeték nélküli kommunikáció, a hordozható számítástechnika Szolgáltatásminősége, és a járművek közti kommunikáció és algoritmus terén. Jun mérnöki diplomával rendelkezik a kínai South China University of Technológia intézményből, illetve Mester és Ph.D. fokozatú diplomákkal informatikából az ausztrál Univerity of New South Wales intézményből.

Tudjon meg többet Jun-ról
Chris Trotman
Tudjon meg többet Chris-ről

Chris Trotman

Társ Alelnök, Építészet BS (Information Systems)

Chris Trotman a Freelancer Építészeti Társ Alelnöke. Chris felelős az összes mérnöki feladat technikai részéért, fenntartva a legmagasabb mérnöki normákat és biztosítva a Freelancer felkészültségét a jelenlegi és jövőbeni növekedésre. Chris diplomával rendelkezik az Információs Rendszerek Tudományából, az új-zélandi University of Auckland egyetemről.

Tudjon meg többet Chris-ről
Yves Sy
Tudjon meg többet Yves-ről

Yves Sy

Társ Alelnök, Technikai Műveletek & Területi Vezető, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy a Tecnhikai Műveletek Társ Alelnöke, illetve a Freelancer területi irodájának vezetője Manilában. Ő tartozik felelősséggel a vállalat működőképességéért, növekedéséért és fenntartható szinten történő teljesítéséért globális szinten, a termékfejlesztés, vezetői és műveleti gyakorlatok segítségével. Mielőtt a Freelancer-hez csatlakozott, Yves több, mint egy évtizeden át épített igényekre szabható szoftver rendszereket, és vezetett mérnöki csapatokat számos területen, mint például utazás, játékok, és reklámipar. Informatikai diplomája van a manilai University of Philippines intézményéből.

Tudjon meg többet Yves-ről
Greg
Tudjon meg többet Gregről

Greg Robinson

Alelnök, teljesítés ACI, SA Fin

Greg Robinson a Freelancer compliance részlegének alelnöke, aki a vállalaton belüli compliance környezetért felel. Mint ilyen, a vállalat szabályozási és compliance kockázati programjainak fejlesztését és támogatását biztosítja.

Mielőtt a Freelancerhez került, Greg a PayPal Australiánál dolgozott a compliance programok vezetőjeként, és része volt annak a vezetői csapatnak, amely 2005-ben bevezette a PayPalt az asztrál piacra. 1998 és 2004 között a Colonial First State Investments Limitednél dolgozott compliance vezetőként, ahol a feladati közé tartozott a megfelelőségi keret kivitelezése és irányítása. Ezt megelőzően Greg a Perpetual Limitednél töltött be senior pozíciókat több, mint 13 éven keresztül.

Greg releváns tapasztalattal rendelkezik, mint hivatalos végrehajtási tiszt, és az elmúlt 10 év jelentős részét az online környezet kormányzásának és végrehajtási ügyeinek szentelte. Greg Senior Munkatárs a Financial Services Institute of Australasia és az Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute) szervezeteknél.

Tudjon meg többet Gregről
Sarah Tang
További információ Sarah-ról

Sarah Z. Tang

Alelnök, Vállalat BCom / MA / MSc

Sarah Tang a Freelancer Vállalati Alelnöke, ahol a Fortune 500 ügyfelekkel a szervezeteikhez tartozó tömeg felvételén és beosztásán dolgozik. Korábban termékmenedzserként is dolgozott, mielőtt a csoportok globális műveleteinek irányításába kezdett volna. A Freelancer.com előtt dolgozott a 2012 évi Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásán, illetve menedzselési konzultánsként olyan cégeknél, mint a CBRE, Electronic Arts és Ericsson. Dupla MSc/MA diplomája van a Vienna University of Economics intézetből, Canadian National Merit Scholar és szerepel a SIA 2017 évi Global Power 50 legbefolyásosabb nő listáján. Jelenleg közeli együttműködésben dolgozik a NASA-val és a Harvard Business School-lal/ Lab of Innovation Science kutatásukon, és vezető pozícióban dolgozik a crowdsurfing ágazat fejlesztésén.

További információ Sarah-ról
sebastian
Tudjon meg többet Sebastián

Sebastián Siseles

Igazgatóhelyettes, Nemzetközi JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles felel a vállalat hosszútávú nemzetközi terjeszkedési stratégiájáért, beleértve annak megalkotását, kommunikálását, fenntartását és összehangolását a profitnövekedés érdekében. Csapata a regionális igazgatókból és az egyes országokért felelős managerekből áll, akik a világ minden pontját lefedik. Sebastián közvetlenül érintett a nemzetközi oldalindításokban, amelyekért szintén ő felel, megalapozva és megszilárdítva a Freelancer jelenlétét és növekedését mind a fejlett, mind a kibontakozó piacokon, különös tekintettel a vállalat latin-amerikai és kelet-európai tevékenységére. A Pittsburgh egyetemén szerzett, MBA diplomával rendelkező argentin vállalkozó, Sebastián jogi háttérrel rendelkezik társasági pénzügyekre és M&A-ra specializálódva, és posztgraduális képzéseken vett részt a Buenos Aires Stock Exchange és a Southwestern University School of Law on International Business Transactions intézményeiben.

A Freelancer-hez csatlakozás előtt, Sebastián részt vett több Internet és kommunikációs vállalat elindításában, és Elnökként, Igazgatóként, Általános Képviselőként és COO-ként dolgozott számos Internet és nem technológiai vállalatnál, mindeközben egy argentin neves társasági ügyvédi iroda tagjaként.

Tudjon meg többet Sebastián
Adam Byrnes
További információk Adamről

Adam Byrnes

Termékek és Növekedés Alelnöke BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes felelős a Freelancer bővítéséért világszerte, különösen a többségében nem angol anyanyelvű országok piacán, mint Ázsia és Latin-Amerika. Csapatokat irányít kapcsolatszervezés, tartalom, marketing és fordítás terén, és felelős a Freelancer weboldalainak nemzetközi működtetéséért, beleértve 40 régió oldalát és 31 nyelvet.

Mielőtt a Freelancer-hez került, Adam fizikuskutatóként dolgozott a University of Sydney-n a fotonika szakterületén. Számos, nagyobb fizikai folyóiratban is megjelent tudományos dolgozat társszerzője volt, és munkáját a CLEO konferencián is bemutathatta Kaliforniában. Dolgozott a Macquarie Group és az Aalborg Industries berkein belül is, mindkét helyen informatikai területen.

Adam kitüntetéssel végezte el a Sydney Egyetem villamosmérnöki és haladó fizika szakát és a Kaliforniai Egyetemen (Santa Barbara) is végzett tanulmányokat.

További információk Adamről
Helma Kusuma
További információk Helmáról

Helma Kusuma

Területi Vezető, Ázsia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma felel a Freelancer Indonéziában történő növekedéséért. Helma tartja a kapcsolatot a helyi médiával és a részvényesekkel, miközben minden lehetőséget megragad a brand és a helyi weboldal népszerűsítésére, beleértve - persze nem kizárólag - a helyi konferenciákon és médiaeseményeken való részvételt, a részvényestalálkozók megszervezését és a részvételt ezeken, a rendezvényszervezést, a szponzori lehetőségek felkutatását, valamint a Freelancer brandépítését és megerősítését. Ő felel minden kommunikációs tevékenységért a cég kapcsán Indonéziában, így a média minden szeglete felé ő képviseli a Freelancert.

Helma kommunikáció szakon végzett az indonéziai egyetemen, és 17 éve aktív szereplője az indonéz kommunikációs- és PR-életnek. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően Helma vezette számos helyi és multinacionális cég kommunikációs részlegét, például a NurZahra Indonesia, a Ristra Group, az MNC Skyvision, a Santika Premier Jakarta Hotel és a Kapital's English magazin csapatát is. A Freelancer-ot megelőzően saját helyi PR-céget is vezetett, amely ázsiai helyi és regionális ügyfeleket egyaránt kiszolgált, például a National Geographic ázsiai csatornáját, az ESPN Star Sports ázsiai csatornáját, és a Panasonic Gobel Indonesiát is - egyebek mellett.

További információk Helmáról