Dolgozzon olyan termékeken, amelyek megváltoztatják az emberek életét!

Kezdjen izgalmas karrierbe a Freelancer.com-nál, egy adat- és termékközpontú technológiai vállalatnál. Nálunk minden egyes alkalmazott munkája fontos szerepet tölt be, és közvetlenül hozzájárul a vállalkozás építéséhez.

Böngéssze át a karrierlehetőségeinket

Járuljon hozzá globális piacterünk terjeszkedéséhez

A világ legjobb szakembereivel dolgozunk, jelenleg piacterünk építési és fejlesztési folyamatának kellős közepén vagyunk. Különböző képesítésekkel és tapasztalatokkal rendelkezünk, a nagy és kis feladatok megoldásával egyaránt foglalkozunk és változatos programnyelvekkel, platformokkal és technológiákkal dolgozunk. Alkalmazottainkat érdemeik alapján értékeljük: nálunk minden kezdeményezés, újítás és eredmény tiszteletet érdemel.

Ossza meg az értékeinket
 • Álljon nálunk munkába
 • Fejlődjön folyamatosan
 • Legyen adatorientált
 • Legyen Ön a legjobb, és alkalmazza a legjobbat
 • Változtassa meg a világot

Imádja Ön is a munkáját

Mindenki más miatt dolgozik nálunk - és nem a szokásos tech vállalati juttatások miatt. A munkatársainkat a kihívás, a léptékünk, a nyílt forráskódú technológiánk, a folyamatos fejlődni akarás és a közvetlen befolyás motiválja, amellyel a vállalatunkra és annak termékeire lehetnek.

Munkavégzés szabadúszóként

Felejtse el a tipikus, mókuskerékszerű munkavégzést. A hosszú ebédek, a vállalati életstílus és az üvegplafon nem létezik. Egy gyorsan növekvő, globális mértékű technológiai cég sebességéhez kell igazodnia. Ha Ön motivált és szeretne sok mindent elérni az életben, nem való Önnek az unalmas, nagyvállalati munka, és szeretne a világ legélesebb elméivel dolgozni, miközben senki nem köti a kezét, nálunk a helye. Cégünknél a csapat alappillére lehet, és hozzásegíthet minket ahhoz, hogy az Internet legnagyobbjai közé tartozzunk.

Jusson nagyszerű előnyökhöz

 • Nyitott vezérlőpult

  A vezérlőpultunkon több mint 5000 grafikon van, és ezek mindegyikéhez hozzáférhet minden munkatárs. Azt látja, amit a CEO is lát.

 • A legmodernebb technológia

  Sajátítsa el a legújabb technológiai vívmányokat, és legyen aktív tagja a közösségünknek a rendszeres összejöveteleinken.

 • Zéró bürokrácia

  Nem kell fárasztó űrlapokat kitöltenie, jogi vitákba bonyolódnia, vagy tétlenül ücsörögnie, míg a vezetőség engedélyére vár.

 • Hackathonok

  A negyedéves hackathonokon saját csapattal vehet részt, és hihetetlenül izgalmas projekteket hackelhet. Azon dolgozhat, amin csak szeretne.

 • Forradalmi termékek

  A Freelancer a világon több millió ember elsődleges bevételi forrása. Életeket változtatunk meg, Ön pedig olyan termékek fejlesztésében vehet részt, amelyek milliók életét befolyásolják.

 • Nyílt kommunikáció

  A Freelancer-en 100%-ban látható az első naptól kezdve. Nyíltan kommunikálunk napi statisztikai jelentésekkel az adatmérnökeintől, heti termékjelentésekkel és városházi prezentációkkal ahol bármit kérdezhet a CEO-tól.

 • Iroda

  Gazdagon felszerelt bár, biliárd és ping-pong, játékkonzolok, ínycsiklandó konyhák, tetszőlegesen választható munkaasztalok, kis termékcsapatok, 3D-nyomtatók, robotok, drónok, élő közvetítésre használt TV-stúdió, annyi monitor, amennyit csak akar, és a lista itt még nem ér véget...

Dolgozzon velünk!

Világszerte megtalálható irodáinkba folyamatosan keresünk munkatársakat.