Hozzon létre olyasmit, amivel megváltoztathatja az emberek életét

Kezdjen izgalmas karrierbe a Freelancer.comnál, egy adat- és termékközpontú technológiai vállalatnál, ahol minden egyes munkatárs közvetlen hatással van és alakítja a vállalkozás sikerét.

Böngéssze át a karrierlehetőségeinket

Tegye teljessé globális piacterünket

Munkatársaink a világon a legjobbak és ők állnak piacterünk kiépítésének és fejlesztésének középpontjában. Változatos háttérrel rendelkezünk, számtalan készséggel felvértezve dolgozunk a problémák megoldásán, hatalmas kihívásoktól az egészen aprókig. Számos programnyelven, felületen és technológiával dolgozunk. A teljesítményalapú előrelépésben hiszünk, ahol valódi érték a fejlesztésre törekvés, az újító ötletek és az elért eredmény.

Képviselje értékeinket
 • Felelősségvállalással
 • Folyamatos fejlődéssel
 • Adatvezérelten
 • Legjobb a legjobbakat alkalmazva
 • Valódi hatással

Legyen szenvedélye a munkája

Mindenki más okból szeret velünk dolgozni - és nem csak a technológiai vállalatoknál szokásos extra juttatások miatt. Nálunk a munkatársak a kihívást, a mérethatékonyságot, a mindenki számára elérhetővé tett technológiát, a folyamatos fejlődés lehetőségét, valamint a vállalatra és a termékeire gyakorolt közvetlen befolyás lehetőségét keresik.

Munkavégzés szabadúszóként

Ne olyan munkára számítson, amikor Ön csak egy csavar a hatalmas gépezetben. Egy nagy léptekkel fejlődő nemzetközi technológiai vállalat villámgyors tempójára számíthat. Ha tehetséges és sokat szeretne elérni az életben, ha többre vágyik egy unalmas munkánál vállalati környezetben, ha szakmájuk legjobbjaival szeretne együtt dolgozni, ha nincs szüksége rá, hogy valaki mindig fogja a kezét, illetve ha szeretne részese lenni egy olyan cégnek a kezdetektől, amelynek esélye van az internet egyik legnagyobb oldalává kinőni magát, akkor csatlakozzon hozzánk.

Nagyszerű juttatások várják

 • Nyitott könyv

  Statisztikáink között több mint 5.000 grafikont talál, melyekhez minden munkatársunk hozzáfér. Ugyanazokat az adatokat láthatja, mint a vezérigazgató.

 • A legmodernebb technológia

  Sajátítsa el a legújabb technológiai vívmányokat, és legyen aktív tagja a közösségünknek a rendszeres összejöveteleinken.

 • Mi az a bürokrácia?

  Nem kell fárasztó űrlapokat kitöltenie, jogi vitákba bonyolódnia, vagy tétlenül ücsörögnie, míg a vezetőség engedélyére vár.

 • Hackathonok

  A negyedéves hackathonok remek alkalmat teremtenek, hogy saját csapattal indulva keressen megoldást hihetetlenül izgalmas projektekre. Azon dolgozhat, amin csak szeretne.

 • Forradalmi termékek

  A Freelancer több millió ember elsődleges bevételi forrása világszerte. Valódi hatással vagyunk az emberek életére, Ön pedig segíthet olyan termékek fejlesztésében, amelyek hosszú távon is meghatározóak a felhasználók számára.

 • Nyílt kommunikáció

  A Freelancernél 100%-ban ráláthat mindenre már az első naptól. Nyíltan kommunikálunk, az adattudósainktól érkező napi elemzésekkel, heti termékjelentésekkel és az egész vállalat számára megtartott közös prezentációkkal, ahol bármit megkérdezhet a vezérigazgatótól.

 • Iroda

  Bár széles italválasztékkal, biliárd és pingpong, játékkonzolok, minden földi jóval ellátott konyhák, tetszőlegesen választható munkaasztalok, kis létszámú termékcsapatok, 3D-nyomtatók, robotok, drónok, élő közvetítésekre használt TV-stúdió, annyi monitor, amennyire csak szüksége lehet, és a lista itt még nem ér véget...

Dolgozzon velünk!

Irodáinkban világszerte folyamatosan keresünk új munkatársakat.