Találjon rá a legjobb szövegírókra, hogy vállalkozása felragyoghasson

Minden márkának megvan a maga története, csak tudni kell jól elmondani. A hatásos szöveg titka abban áll, hogy a megfelelő szavak a megfelelő sorrendben követik egymást, ellenállhatatlanul magukkal ragadva az olvasót.

Adjon ki projektet

Vágjon bele még ma

Sose akadjon torkán szó

Gondoljon úgy a vállalkozását bemutató szövegre, mint az első kézfogásra Ön és az ügyfele között. Köszöntse őket olyan tartalommal, melyet az ő igényeire szabtak, friss és magával ragadó!

Illusztráció - motivációs könyvek egy könyvespolcon
Számítógép illusztrációja.

Weboldal tartalomírás

Sose becsülje alá egy jól megírt weboldal erejét, hiszen az emberek gyakran ott találkoznak először vállalkozásával! A jól megírt weboldal cselekvésre sarkall, anélkül, hogy túlságosan marketing-szaga lenne.

A Föld illusztrációja.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Gondoskodjon arról, hogy ügyfelei megtalálják Önt! Nem gyerekjáték megoldani, hogy weboldala az első találatok között szerepeljen - de ez minden online marketingstratégia alfája és ómegája. Weboldala tartalmának optimalizálásával biztosíthatja, hogy célközönsége megtalálja oldalát mikor keresőmotorokat használ, mint például a Google.

Toll illusztrációja.

Tartalommarketing

Blogbejegyzések, online cikkek, hírlevelek... Az Ön közönsége a legjobbat érdemli. Fürkéssze ki, mi után érdeklődnek, és csalogassa be őket jól megírt, tökéletesre csiszolt tartalommal! Igazolt tény, hogy a naponta több blogposztot közzétevő vállalkozások 92%-a 1 már szerzett ügyfelet a blogján keresztül.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Mostantól vállalkozása jól nézhet ki, és jól is szólalhat meg

A marketing világában a szavak jó megválasztása az, ami segíthet kitűnni a tömegből. Nehéz rátalálni a megfelelő hangvételre, mely sikeresen közvetíti vállalkozásáról azt, ami értékes benne, és pont azt a hatást kelti az olvasóban, amit szeretne. Alkalmazza a legjobb szövegírókat, hogy megírják vállalkozása történetét!

Egy Freelancer újság illusztrációja.

Tartalom, melyet a célközönségre szabtak

Hogyan etetheti a tenyeréből a közönséget? A válasz egyszerű - olyan tartalmat írjon nekik, mely hozzájuk szól! Tanulmányok igazolják, hogy a fogyasztók 78%-a2 úgy véli, hogy az egyedi tartalmat közzétevő szervezeteknek érdekében áll jó kapcsolatot kialakítani velük. De mi is az az egyedi tartalom? Blogokról, online cikkekről és hírlevelekről van szó, melyek egy adott célközönség igényeire szabtak.

Adjon ki projektet Alkalmazza a legjobb szövegírókat 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Egy desszertekről szóló brosúra illusztrációja.

...Amíg Ön Más Feladatokkal Foglalkozik

Tagadhatatlan, hogy egy vállalkozás vezetése időt vesz igénybe. Ha profi szövegírót alkalmaz, nem csak olyasvalakit fogad fel, aki jól tud fogalmazni, de időt is megtakarít. A professzionális szövegírók kiváló szöveget tesznek le az asztalra, betartva a határidőket. Így Önnek is marad ideje reggelente meginni egy kávét, amit már annyira szeretett volna.

Kávésbögre illusztrációja.

Ajánlólevél

"A Freelancer segíti vállalkozásomat. Hasznos és sokoldalú eszköz azok kezében, akik tudják, hogyan működik."

logicbz

Egyszerű, mint az egyszeregy

A tökéletes szövegíró csak egy kattintásnyira van Öntől

(És még a Dárius király kincse sem kell hozzá!)

Adjon ki projektet

Adjon ki projektet

Ön ismeri a legjobban vállalkozását. Csak jelentkezzen be, és nézze át tehetséges szabadúszóink sorát, akik alig várják már, hogy adatbeviteli szolgáltatásukkal segíthessenek Önnek!

Segíti a közös munkát

A jó együttműködés jó eredményt szül. Ön mindig a szabadúszója mellet lehet - segítse szakértelmével és visszajelzéseivel, hogy a végeredmény igazán lenyűgöző legyen!

Garantáltan elégedett lesz

Ön a főnök. Csak akkor kell fizetnie, ha teljesen elégedett a végeredménnyel. Az elvégzett munka szerzői joga teljes egészében az Öné.