Rendezze vállalkozása ügyeit egy adatbeviteli specialista segítségével

A teendők száma egyre csak növekszik? Talán szüksége van valakire, aki segít bevinni és elemezni az adatokat, feltölteni és konvertálni a fájlokat. Alkalmazza a megfelelő embert, és gyorsan csökkentheti a feladatok várólistáját!

Adjon ki projektet
Növelje hatékonyságát

Töltsön kevesebb időt adatbevitellel...

... És fordítson több időt arra, ami igazán fontos! Az adatbevitel több, mint másolás és beillesztés. Olyasvalakire van szüksége, aki rendelkezik elég idővel és megfelelő készségekkel a feladat gyors és szakszerű elvégzéséhez.

Illusztráció - asztal szövegszerkesztőt futtató számítógéppel

Űrlapok és dokumentumok feldolgozása

A kézzel kitöltött nyomtatványok, számlák, biztosítási igénybejelentések és más dokumentumok feldolgozása lassú, időigényes és költséges folyamat. A releváns adatmezőket először ki kell olvasni, majd digitalizálni és a célnak megfelelő formátumban tárolni (pl. Excel, CSV, Word). Ha egyedül már nem győzi az összes céges dokumentum feldolgozását, talán itt az ideje, hogy kiszervezze ezt a munkát.

Azonnali eredmények online

A gyors és hatékony segítség az adatbeviteli feladatokhoz csak egy karnyújtásnyira van Öntől. Egy adatbeviteli specialistával mindig naprakész lehet. Vértezze fel vállalkozása döntéshozóit pontos, naprakész adatokkal, és és hagyja le a konkurenciát!*

Jó döntést csak pontos adatok alapján hozhat

Ne hozzon elhamarkodott döntéseket fontos üzleti ügyekben! A sikeres vállalkozások pontos és naprakész adatok elemzésével dolgozzák ki stratégiájukat, és ennek megfelelően cselekszenek, hogy a következő szintre léphessenek. Manapság az adatokra lapozott döntéshozatal mindent visz.

Illusztráció - régi számítógép adatokkal

Szeretne időt spórolni?

Egy szabadúszó alkalmazása kiváló alternatívája új alkalmazott felvételének, ha nem tudja a teljes munkaidőért fizetendő bért kigazdálkodni. Csökkentse költségeit, alkalmazzon egy adatbeviteli szakembert még ma!

Óra illusztrációja

Csökkentené a költségeket?

Egy szabadúszó alkalmazása sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos alkalmazotté (nem is beszélve a járulékokról meg hasonlókról). Talán nincs is elég feladat ahhoz, hogy teljes munkaidőben foglalkoztasson valakit.

Recept illusztrációja
Laptop illusztrácója

Adjon ki projektet

Ön ismeri a legjobban vállalkozását. Csak jelentkezzen be, és nézze át tehetséges szabadúszóink sorát, akik alig várják már, hogy adatbeviteli szolgáltatásukkal segíthessenek Önnek!

Chat üzenetek illusztrációja

Segíti a közös munkát

Nézze át a specifikációkat és adjon visszajelzést, mindezt egy helyen! Lépésről lépésre együtt haladhat a szabadúszóval, hogy szakértelmével és visszajelzéseivel segítse őt a kívánt eredmény lérésében.

Érem illusztrációja

Garantáltan elégedett lesz

Öné az irányítás. Csak akkor kell fizetnie, ha teljesen elégedett a végeredménnyel. Az elvégzett munka szerzői joga teljes egészében az Öné.