undefinedundefined Bejelentkezés Regisztráció Bemutató kérése

Freelancer Enterprise

Lehetővé teszi a nagyvállalatok számára a gyorsabb növekedést kevesebbért. Hasznosítsa több mint 42 millió szabadúszó globális munkaerejét, hogy cége fejlődése még hatékonyabb és gyorsabb lehessen, a költségek töredékéért. Lehetővé teszi a nagyvállalatok számára a gyorsabb növekedést kevesebbért.
Bemutató kérése
undefined

Globális munkaerő

A tízszeres Webby-díj-nyertes Freelancer.com (ASX:FLN) a világ legnagyobb szabadúszó és közösségi munkaközvetítő piactere, melynek több 42 millió felhasználója van a világ 247 országából és régiójából, 34 nyelven érhető el, és 39 pénznemet támogat. Nincs még egy annyira globális szabadúszó piactér, mint a Freelancer.com.
undefined

Rendkívüli szakértelem, igényei szerint

A projektek 80%-ára az első árajánlat a közzétételtől számított 60 másodpercen belül megérkezik. A helyspecifikus munkák esetében ez az átlagos érték 25 perc - és hónapról hónapra javul. Nincs még egy szabadúszó piactér, mely olyan gördülékeny lenne, mint a Freelancer.com.
undefined

Díjak nélkül

Freelancer Enterprise ügyfeleinknek nem kell a hozzáférésért, regisztrációért, illetve a havi vagy éves előfizetésért díjat fizetnie. A projektek közzététele és a felhasználói fiók létrehozása is díjmentes. Nagy mennyiségű megrendelés esetén a munkaadói jutalékot és a projektfejlesztések díját is elengedjük.
Szervezet határok nélkül előnézeti kép

Szervezet határok nélkül

Tekintse meg a munka világának jövőjéről szóló bemutatónkat és ismerje meg, hogyan használták a világ legjobb vállalatai a Freelancer.com szolgáltatásait a legkomolyabb kihívásaik megoldására.
NASA feladatleírás előnézeti kép

NASA | Harvard feladatleírás

Meglepő eredmények a széles tömegektől, a mikrovásárlási kihívások segítségével - versenyek indításával a szabadúszói közösségekben, az újító szellemiségű és nagy hatással járó, költséghatékony megoldásokért.
FREELANCER EXKLUZÍV

Covid-19 és Munkaerő-hatékonyság

A Covid-19 gyorsan változó igényeket teremt vállalkozásán belül. Rövid időn belül irányítsa át házon belüli tehetségeit a leginkább sürgős és kritikus üzleti területekre a gyorsabb növekedés érdekében. AI-vezérelt igényfelmérő algoritmusunk és erőforráskezelő szoftverünk villámgyorsan segít Önnek javítani az erőforrások kihasználtságát. Növelje munkaerejének hatékonyságát a válság során és őrizze meg kiemelkedő tehetségeit. Az okos vállalatok észreveszik a lehetőségeket ebben a visszaesésben. A Freelancer Enterprise ellátja Önt minden eszközzel, hogy agilis maradjon és válaszoljon a változó helyzet kihívásaira.
undefined
FREELANCER EXKLUZÍV

Bármilyen készségekre legyen is szüksége, mi össze tudjuk hozni a legjobb 1%-ot saját Freelancer Cloud felületére.

Legyen szüksége akár egy csapat menedzsment-tanácsadóra, gépi tanulási szakértőre vagy helyben, a terepen dolgozó szolgáltató mérnökökre, válasszon több mint 1.600 különböző szakterület szabadúszói közül, akiket az Ön által meghatározott feltételek szerint előválogattunk és minősítettünk, a sikere érdekében.
Kapcsolat
FREELANCER EXKLUZÍV

Minőségi munka időben, költségkereten belül

Vállalati projektmenedzsereink segítenek Önnek megtalálni a legjobb szabadúszókat, akik időben és a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően elvégzik a munkát. Biztosítják a magas szakmai színvonalat és a munkafolyamat gördülékenységét, a projekt kezdetétől a végéig.
undefined
undefined
FREELANCER EXKLUZÍV

A megfelelő tehetség záloga - egyetlen szolgáltatásban

Akár közvetlenül foglalkoztatna valakit, akár projektet vagy tendert írna ki, megfeleltetési szolgáltatásunk, kiegészítve a tehetségek felkutatásával, kiválasztási programunkkal, illetve támogatott szolgáltatásainkkal, megkíméli Önt a munkaerő-értékelés kockázataitól és segít gyorsan megtalálni a megfelelő tehetségeket.
ESETTANULMÁNY

A NASA a Freelancer Enterprise segítségével használja ki a közösségi kiszervezésben rejlő innovációs lehetőségeket.

Több mint 230 pályaművet küldtek be szabadúszóink arra a versenyre, melyben a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai számára kellett egy okosóra-alkalmazás felhasználói felületét megtervezni.
A projektek sikeréért felelős menedzsereink ezután segítettek a NASA-nak megtalálni a legjobb programozókat, akik elkészítették a teljes alkalmazást.
ESETTANULMÁNY

A NASA a Freelancer Enterprise segítségével használja ki a közösségi kiszervezésben rejlő innovációs lehetőségeket.

Több mint 230 pályaművet küldtek be szabadúszóink arra a versenyre, melyben a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai számára kellett egy okosóra-alkalmazás felhasználói felületét megtervezni.
A projektek sikeréért felelős menedzsereink ezután segítettek a NASA-nak megtalálni a legjobb programozókat, akik elkészítették a teljes alkalmazást.
undefined

Fedezze fel a Freelancer Enterprise előnyeit

undefined

Fokozott megbízhatóság

Megfelelőségi és munkaerőosztályozási megoldásaink, illetve az amerikai jogászok nyújtotta helyszíni ellenőrzési szolgáltatás segítenek Önnek bizalmi alapon együttműködni globális munkaerőnkkel. Szigorú személyazonosságellenőrzési és ügyfélátvilágítási eljárásainknak köszönhetően magabiztosan együttműködhet velük.
undefined

Munkafolyamat-automatizálás

Teljeskörű programozási felületünk (API) segítségével gyorsan automatizálhatja a munkaerő-kezelést, és időt takaríthat meg, hogy munkatársai az igazán fontos dolgokra koncentrálhassanak. Integrálja közvetlenül saját szoftverébe, belső hálózati vagy háttérfolyamatokat kezelő rendszerébe, és a felhőbe érkező API-hívásokon keresztül adhat feladatot szabadúszóinak.
undefined

Támogatott szolgáltatások

Vállalati projektmenedzsereink több nyelven, több időzónában és helyszínen állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek megtalálni a tökéletes szabadúszót, megszervezzék a versenyét, vagy segítsenek a projektmenedzsmentben.
undefined

Teljes átláthatóság

Pontosan tudjuk, hogy minőségi eredményt vár el a pénzéért. Időkövető alkalmazásunk segít mérni az eredményeket, automatizálja a képernyőfotók készítését, és valós idejű visszajelzést tesz lehetővé a végzett munkával kapcsolatban.
undefined

Nagyobb rálátás

Mérje sikerességét és kövesse nyomon az Önnek fontos mérőszámokat. Valós idejű elemzések a felhasználás és költés mértékéről az Ön egyedi műszerfalán megjelenítve.
undefined

Egyszerűsíti a tanulási folyamatot

Gyakorlati képzéseink, oktatóvideóink és éjjel-nappal elérhető elsőbbségi ügyfélszolgálatunk segítenek Önnek a gyors elindulásban. Technikai és képzési szakembereink készen állnak, hogy akár a helyszínen készítsék fel munkatársait a munka jövőjére.

A Fortune 500-as listán szereplő vállalatok több mint 80%-a használja a Freelancer.comot piacralépése felgyorsítására

undefined

Készen áll az indulásra?

Vegye fel a kapcsolatot Enterprise csapatunkkal még ma
Kapcsolat
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Előnézet betöltése