A Freelancer Enterprise segítségével a vállalatok többet érhetnek el, kevesebbért

Több mint 40.8 millió szabadúszó áll rendelkezésére, hogy a cége ötleteit megvalósítsa - gyorsabban és olcsóbban

Item Computer ikon
Globális Munkaerő Ikonja

Globális munkaerőforrás

A tízszeres Webby díjnyertes Freelancer.com (ASX:FLN) a világ legnagyobb szabadúszó és közösségi munkaközvetítő piactere, melynek több mint 40.8 felhasználója van a világ 247 országából és régiójából, 34 nyelven érhető el, és 39 pénznemet támogat. Nincs még egy olyan globális szabadúszó piactér, mint a Freelancer.com.

Páratlan gördülékenység ikon

Páratlan gördülékenység

A projektek 80%-a esetében az első árajánlat a közzétételtől számított 60 másodpercen belül megérkezik. A helyspecifikus munkák esetében ez az érték 25 perc - és hónapról hónapra javul. Nincs még egy szabadúszó piactér, mely olyan gördülékeny lenne, mint a Freelancer.com.

Díjmentesség ikon

Díjtalan

Freelancer Enterprise ügyfeleinknek nem kell hozzáférési díjat, éves vagy havi előfizetési díjat fizetnie. A projektek közzététele és a felhasználói fiók létrehozása is díjmentes. Nagy mennyiségű megrendelés esetén a munkaadói jutalékot és a projektfejlesztések díját is elengedjük.

Saját Freelancer Cloud, mely egyszerre helyi és globális

Legyen szüksége egy csapat szoftvermérnökre, vagy helyi értékesítési szakemberre, több mint 1000 készség alapján válogathat a szabadúszók között, az Ön által meghatározott kritériumok és elvárások szerint.

Páratlan gördülékenység ikon

Minőségi munka időben, költségkereten belül

A projektek sikeréért felelős menedzsereink segítenek Önnek megtalálni a legjobb szabadúszókat, akik időben és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelően elvégzik a munkát. Biztosítják a magas szakmai színvonalat és a munkafolyamat gördülékenységét, a projekt kezdetétől a végéig.

Minőségi munka, időben - illusztráció
Talent Meets Compliance As A Service Image

Ahol a megfelelőség mint szolgáltatás találkozik a tehetséggel

Akár közvetlenül foglalkoztatna valakit, akár projektet, vagy tendert írna ki, megfeleltetési szolgáltatásunk, kiegészítve a tehetségek felkutatásával, a kiválasztási programunkkal, illetve támogatott szolgáltatásainkkal megkíméli Önt a munkaerő-értékelés kockázataitól és segít gyorsan megtalálni a megfelelő tehetségeket.

ESETTANULMÁNY

A NASA a Freelancer Enterprise segítségével használja ki a közösségi kiszervezésben rejlő innovációs lehetőségeket.

Több mint 230 pályaművet küldtek be szabadúszóink arra a versenyre, melyben a Nemzetközi Űrállomás asztronautái számára kellett egy okosóra-alkalmazás felhasználói felületét megtervezni.

A projektek sikeréért felelős menedzsereink ezután segítettek a NASA-nak megtalálni a legjobb programozókat, akik elkészítették a teljes alkalmazást.

NASA Logo
NASA okosóra képe

Fedezze fel a Freelancer Enterprise előnyeit

Pajzs ikon

Fokozott megbízhatóság

Megfelelőségi és munkaerő-osztályozási megoldásaink, illetve az amerikai jogászok nyújtotta helyszíni ellenőrzési szolgáltatás segítenek Önnek együttműködni globális munkaerőnkkel. Szigorú személyazonosság-ellenőrzési és "ismerd meg az ügyfeled" eljárásainknak köszönhetően magabiztosan együttműködhet velük.

Automatizálás ikon

Munkafolyamat-automatizálás

Teljes hozzáférést biztosító programozási felületünk (API) segítségével gyorsan automatizálhatja a munkaerő-kezelést, és időt takaríthat meg, hogy munkatársai az igazán fontos dolgokra fókuszálhassanak. Integrálja közvetlenül saját szoftverébe, intranet vagy backend rendszerébe, és API-hívásokon keresztül adhat feladatot szabadúszóinak.

Ügyfélszolgálat ikon

Támogatott szolgáltatások

A projektek sikeréért felelős menedzsereink több nyelven, több időzónában állnak a rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek megtalálni a tökéletes szabadúszót, támogassák a versenyét, vagy segítsenek a projektmenedzsmentben.

Óra ikon

Teljes átláthatóság

Pontosan tudjuk, hogy minőségi eredményt vár el a pénzéért. Időkövető alkalmazásunk segít mérni az eredményeket, automatizálja a képernyőfotók készítését, és valós idejű visszajelzést tesz lehetővé a végzett munkával kapcsolatban.

Növekedés ikon

Nagyobb rálátás

Mérje sikerét és kövesse az adatokat! Egyedi irányítópultján valós idejű jelentéseket és kimutatásokat kaphat a munkafolyamatokról és kiadásokról.

Alkalmazás ikon

Egyszerűsítse a belső adoptálást

Workshopjaink, oktatóvideóink és elsőbbségi 24/7 ügyfélszolgálatunk segítenek Önnek ebben. Technikai és képzési szakembereink készek, hogy akár a helyszín felkészítsék munkatársait a munka jövőjére.

A Fortune 500-as cégek több mint 70%-a használja a Freelancer.com-ot

MetLife ikon NBC ikon Panasonic ikon Boeing ikon Avery Dennison ikon Intel ikon Forbes ikon SAP ikon ESPN ikon Cisco ikon Walmart ikon PricewaterhouseCoopers ikon Microsoft ikon Apple ikon Lenovo ikon UBS ikon General Electric ikon eHarmony ikon

Készen áll?

Lépjen kapcsolatba Enterprise csapatunkkal még ma!