Szeretnénk ha Ön lenne a
Freelancer-com Hőse

Az Év Marketing-szakembere Díj $25,000 USD

Aktuális Ranglista

2018 Május 15-től 2018 Június 19-ig keressük a Freelancer.com Hősét. Tesztelje referáló marketing készségeit és mutassa meg nekünk hány ismerősét tudja meghívni a Freelancer.com-ra! A győztesnek jár a hírnév és dicsőség a Freelancer.com Hőseként ÉS $20,000 pénzdíj. A heti győztesek szintén $1,000 pénzdíjban részesülnek.

Helyezés Név Bevételek
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 joeblackis17 $260 USD

Heti Hősök

Minden héten, a heti hősök összesen $1000 USD összegen osztoznak a legtöbb ember toborzásával. Ön lesz a következő heti hősök egyike?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Hogyan válhatok Hőssé?

Hogyan vehetek részt Illusztráció
 1. Megosztás

  Ossza meg regisztrációs linkjét ismerőseivel, és $20 USD összeget kapnak feliratkozásukkor!

 2. Referál

  Minden, az Ön linkjén keresztül regisztráló után $20 USD összeget kap, amit elkölthet a Freelancer-en miután $50 USD összeget elköltöttek az oldalon.

 3. Szerezzen Pontokat

  A felhasználó aki a legtöbb sikeres regisztrációért felelős 2018 Május 15.-től Június 19.-éig bezárólag, a Freelancer.com Hőse lesz és $20,000 készpénzzel gazdagodik.

Szeretnénk az olyan különleges emberek tehetségét és kreativitását támogatni, mint amilyen Ön!

A Freelancer.com a világ legnagyobb Szabadúszó piaca több, mint 28 millió taggal 247 országból. Világszerte milliónyi vállalat használja a Freelancer-t ötletei megvalósításához. Új projekteket hozhat létre üzlete fejlesztéséhez és versenyképes árajánlatokat kaphat a világ tehetségeitől perceken belül.

GYIK

 • Mik a verseny díjai?

  A verseny ideje alatt hetente a legtöbb sikeres referálással rendelkező felhasználó $1,000-t kap készpénzben. A verseny ideje alatt a legtöbb sikeres referálással rendelkező felhasználó a $20,000 összegű fődíjjal lesz gazdagabb.

 • Nyitott ez a lehetőség új Freelancer felhasználók számára?

  Ez a verseny minden megfelelő átlaggal rendelkező Freelancer.com felhasználó számára elérhető.

 • Mik a csatlakozáshoz szükséges elvárások?

  A részvételhez egy érvényes fizetőeszközzel és megerősített telefonszámmal kell rendelkeznie. Ha ezzel megvan, kattintson ide az egyedi regisztrációs linkjéért. A teljes felhasználói feltételek megtalálható itt , a "Freelancer.com Hőse" fejléc alatt.

 • Mikor számít bele egy referált a ranglistába?

  A referált csak akkor számít, ha kifizet összesen $50 USD összeget projekt részteljesítések számára vagy verseny díjként.

 • Mi történik, ha valaki egynél több regisztrációs linket kap?

  A referáló bónuszt az a felhasználó kapja, akinek a linkjét legutoljára megnyitotta az új felhasználó a regisztrálás előtt.

 • Meddig tart a verseny?

  A verseny 2018 Május 15-én kezdődik és 2018 Június 19-éig tart. Ahhoz, hogy érvényesek legyenek, a krediteket a verseny időtartama alatt kell elérnie.