Tegye egyedivé internetes marketingkampányát

Szólítsa meg virtuális hallgatóságát! A GE Capital Retail Bank tanulmánya szerint a fogyasztók 81%-a az interneten tájékozódik, mielőtt vásárolna.

Adjon ki projektet
Gyakorlat teszi a mestert

Szeretné márkahű ügyfeleihez igazítani weboldalát?

Ha szeretné, hogy weboldala valóban megszólítsa a célközönséget, és segítsen a márkahűség kialakításában, elengedhetetlenül fontos a megfelelő digitális marketingstratégia. Akadályozza meg, hogy ügyfelei a versenytársaihoz forduljanak - igazítsa ajánlatát az ügyfelek igényeihez, és alakítson ki bizalomra épülő kapcsolatot még ma!

Marketinganyagok illusztrációja
Építőkocka illusztrációja

Kezdje az alapoknál

Alkossa meg az vállalkozása marketingstratégiáját! Ha még csak most kezdi kialakítani weboldala tartalmát, vagy éppen a közösségi médiában készül valamire, egy dinamikus marketingstratégia növelheti ismertségét, cselekvésre ösztönözheti közönségét, és javíthatja oldala látogatottságát.

Illusztráció - irányítópult

Irányítsa látogatóit

Használja ki a weboldalában rejlő lehetőségeket, és gondoskodjon róla, hogy a látogatók olyan oldalra érkezzenek, mely lenyűgözi őket és a megfelelő üzenetet közvetíti! Kezdje egyedi ajánlatával, és emelje ki, milyen értéket képvisel, milyen előnyöket nyújt szolgáltatása! Győzze meg látogatóit, hogy az Ön ajánlatát válasszák, és alakítson ki bizalomra épülő kapcsolatot, hogy ügyfelei visszatérjenek!

Grafikon illusztrációja

Elemezze az adatokat

Használja a Google Analytics szolgáltatást, hogy ellenőrizze stratégiáját, és hozzon megalapozott marketing és üzleti döntéseket! Például ha azt tapasztalja, hogy egy interaktív kezdőlap nagyobb forgalmat generál, akkor érdemes ezt a módszert más oldalakon is alkalmazni.

Növelje forgalmát keresőoptimalizálással (SEO)

Tudta? A Google első 10 találata között szereplő oldalak legalább 2000 szót tartalmaznak. A QuickSprout Statistics elemzése szerint minél előkelőbb helyen szerepel egy oldal a találatok között, annál hosszabb szöveget tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a jobban optimalizált tartalom automatikusan növeli weboldala forgalmát.

Grafikon illusztrációja

Ismerje meg vállalkozását

A közösségi média számos új lehetőséget biztosít arra, hogy megismerje közönségét. Az Awareness Inc felmérése szerint a közösségi médiában marketingtevékenységet folytatók 53%-a nem méri saját sikerességét. Egy szakértő segítségével átfogó jelentéseket és elemzéseket készíthet arról, hogyan teljesít vállalkozása a közösségi médiában, ami nagyszerű kiindulópont.

Illusztráció - irányítópult grafikonokkal
Laptop illusztrácója

Adjon ki projektet

Egyszerűen rátalálhat a megfelelő internetes marketingszakemberre: csak tegyen közzé egy projektet, és pillanatokon belül már válogathat is az ingyenes árajánlatok közül!

Chat üzenetek illusztrációja

Segíti a közös munkát

Chateljen tapasztalt szabadúszó internetes marketingesekkel az árajánlatukról, illetve korábbi tapasztalataikról, mielőtt alkalmazná valamelyiküket!

Érem illusztrációja

Garantáltan elégedett lesz

Biztonságosan fizethet részteljesítési rendszerünk segítségével. Csak akkor kell a pénzt a szabadúszónak átutalnia, ha teljesen elégedett az elvégzett munkával.