Befektetői központ

Tájékoztatás befektetőknek

Freelancer Limited

A Freelancer.com a világ legnagyobb szabadúszó és kiszervezési (outsourcing) piactere a felhasználók és a projektek száma alapján. A Freelancer-t 2009-ben alapították, és az Ausztrál Részvénytőzsdén jegyzik (ASX:FLN).

A részvények ára

Részvényeink aktuális árfolyama megtalálható az ASX weboldalán.

Vállalati közlemények

A legújabb vállalati bejelentések teljes listájának megtekintéséhez, kérjük, látogassa meg a(z) ASX weboldalt!

Befektetés Ausztráliában

Kérjük, lépjen kapcsolatba a brókerével. Az ASX weboldalán megtalálja az ausztráliai brókerek teljes listáját, és további információkat is olvashat az ASX-en érvényes részvényvásárlási és -eladási tudnivalókról.

Befektetés a világ többi országában

A Freelancer részvényeit általában csak az ASX regisztrált brókerein keresztül tudja megvásárolni. Ha be szeretne fektetni, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi brókerével, és informálódjon, hogy kapcsolatban áll-e az ASX-en regisztrált bármely brókerrel.

Egy másik megoldás lehet, ha az Interactive Brokersen keresztül indítja el a folyamatot. Az Interactive Brokers olyan brókercég, amely számos ország ügyfeleinek segít az ASX részvényeibe történő befektetésben.

A részvények kezelése

Jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyv oldalára, hogy további információt kapjon a Freelancer részvényeiről. A Boardroommal az enquiries@boardroomlimited.com.au e-mail címen keresztül léphet kapcsolatba. Telefonon (Ausztráliából) a 1300 737 760 telefonszámon érhetők el, az ausztráliai iroda telefonos elérhetősége pedig +61 2 9290 9600.

Befektetői GYIK

Hogy lehetek befektető?

A Freelancer részvényeit az Ausztrál Részvénytőzsdén (Australian Stock Exchange, ASX) forgalmazott részvényeket támogató bróker segítségével vásárolhatja meg. A Freelancer azonosítója ASX:FLN. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt kérje ki pénzügyi tanácsadó véleményét!

Hol találok megfelelő brókert?

Az ausztrál brókerek teljes listája, illetve a részvények adásvételével kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható az ASX weboldalán. A Freelancer részvényeit alapesetben csak az ASX-en regisztrált brókerek segítségével lehet megvásárolni, így amennyiben Ön nem Ausztráliában él, alternatív megoldásokhoz kell folyamodnia. Az Interactive Brokers egy online bróker, amely a világ számos országából elérhető, és támogatja az ASX-en forgalmazott részvények kereskedelmét. A másik lehetőség, ha keres egy olyan helyi brókert, aki kapcsolatban áll egy ASX-en regisztrált brókerrel.

Részesülnek valamilyen kedvezményben azok a Freelancer.com felhasználók, akik a Freelancer részvényesei?

Igen. A Freelancer elindította az Alapítványi Részvényes Programját, hogy jutalmazni tudja azokat a felhasználókat, akik meghatározott mennyiségű részvényt birtokolnak. A részletekért kérjük, keresse fel a Freelancer Alapítványi Részvényes Program weboldalát!

Hol találhatom meg a vállalati közleményeket?

A friss és visszamenőleges vállalati közleményeket az ASX weboldalán, valamint a Freelancer weboldalán a "Vállalati közlemények" címszó alatt találja meg.

Mikor tesz közzé a Freelancer olyan vállalati közleményeket, amelyek érintik a részvényeimet?

A Freelancer a várható kibocsátási dátumokról és a fontos bejelentésekről a Részvényeseknek szóló információs oldalon keresztül értesíti a részvényeseket.

Hol találok visszamenőleges információt a részvények árára vonatkozóan?

Jelenlegi és visszamenőleges részvényárfolyamaink az ASX weboldalán érhetők el. A részvény árával kapcsolatos információk értelmezéséhez javasoljuk, hogy forduljon a szakmában jártas tanácsadóhoz.

Hol tudom ellenőrizni az FLN vagyonrészem?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hogy tudom módosítani a részvényes információimat?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért és az adatai módosításáért kérjük, jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hol találok elérhetőségeket a Freelancer részvénykönyvéhez?

Minden, a részvényei adataira vonatkozó kérdését a Boardroom felé kell intéznie. A Boardroom e-mail útján az enquiries@boardroomlimited.com.au címen érhető el. Ausztráliából a 1300 737 760 számon érhetők el, az ausztráliai iroda kapcsolásához pedig kérjük, tárcsázza a +61 2 9290 9600 telefonszámot.

Jelentések és prezentációk

A Freelancer Alapítvány Részvényprogramja

A Freelancer Alapítványi Részvényprogramja egyedülálló jutalmakat biztosít a Freelancer Limited (ASX:FLN) részvények tulajdonosainak, így a részvényesek számos Freelancer-szolgáltatást kedvezőbb áron érhetnek el.

Freelancer Alapítvány

Kedvezmények egy szempillantás alatt

Kedvezményes díjak a Freelancer.com-on

A Freelancer.com részvényeseinek 5% visszatérítést biztosítunk a projektekhez és versenyekhez kapcsolódó díjakból. A visszatérítés havi rendszerességgel történik, amíg a felhasználó teljesíti a program részvételi feltételeit.

Kedvezmény a Warrior Forum WSO listadíjaira

50%-os visszatérítést vagy kedvezményt biztosítunk a WSO-k (Warrior Special Offer) árából minden olyan teljes naptári hónap után, amelynek ideje alatt Ön eleget tesz a program feltételeinek.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Elsőbbségi ügyfélszolgálatban részesül (24x7x365) többnyelvű ügyfélszolgálatunktól.

Freelancer Alapítványi Részvényes Jelvény

Freelancer.com-os és WarriorForumos profilját egy különleges és egyedi jelvénnyel látjuk el, amely azt jelzi, hogy Ön a vállalat részvényese.

A kedvezmények járnak Önnek

A felsorolt előnyök azok számára elérhetők, akiknek legalább 500 hagyományos, teljes értékű Freelancer Limited részvénye van. Kattintson az alábbi gombra, és töltse ki a jelentkezési lapot, hogy Ön is részesülhessen a kedvezményekből.

Felhasználói feltételek

Hogy csatlakozhasson a Freelancer Alapítványi Részvényprogramjához, a következő feltételeknek kell eleget tennie:

 • A részvényesnek érvényes felhasználói regisztrációval kell rendelkeznie vagy a Freelancer.com-on, vagy a Warrior Forum weboldalon (Freelancer felhasználó). A felfüggesztett fiókok használata nem érvényes. Az olyan Freelancer felhasználóknak, akik bármely weboldal felhasználói feltételeit sértik (ahogy az a Felhasználói Szerződésben szerepel), felfüggeszthetjük vagy visszavonhatjuk a Program tagságukat a Freelancer Limited megítélése alapján.
 • A részvényesnek természetes személynek kell lennie, és:
  • 500 hagyományos, teljes árú Freelancer Limited részvénnyel kell rendelkeznie; vagy
  • olyan vállalat vagy bejegyzett szervezet képviseletében kell eljárnia, amely 500 hagyományos, teljes árú Freelancer Limited részvénnyel rendelkezik. Egy vállalat vagy bejegyzett szervezet egy természetes személyt jelölhet meg rá, hogy megkapja a csomaggal járó kedvezményeket. Ehhez a Kedvezményezettet megnevező űrlap (pdf) beszkennelt példányára van szükség, amelyet az online jelentkezési laphoz kell csatolni. Külön jelentkezési lapot kell kitölteni, ha több mint egy jogi személy közös holdingba van bejegyezve.
   • A részvényesnek egy teljes naptári hónapig rendelkeznie kell 500 hagyományos, teljes árú Freelancer Limited részvénnyel, hogy az adott naptári hónapban jogosulttá váljon a kedvezményekre. Nem fizetünk visszatérítést, és nem tudunk kedvezményt biztosítani, ha a részvényes részvényszáma 500 hagyományos Freelancer Limited részvény alá esik.
   • Visszatérítést a projekt- és versenydíjak után fizetünk (fejlesztések után nem), és csak a befizetett díjak után. A fizetetlen díjakra nem jár visszatérítés.
   • A Freelancer Limited fenntartja annak jogát, hogy bármikor megváltoztassa a Freelancer Alapítványi Részvényprogrammal járó jutalmak rendszerét, valamint annak felhasználói feltételeit. A megváltozott feltételek az oldal tartalmának frissítésével már érvénybe lépnek.