Befektetői központ

Tájékoztató részvényeseknek

Freelancer Limited

A Freelancer.com a világ legnagyobb szabadúszó és közösségi kiszervezéssel foglalkozó piactere, a felhasználók és projektek száma alapján. A Freelancert 2009-ben alapították, és az Ausztrál Részvénytőzsdén jegyzik (ASX:FLN).

Részvényárfolyam

Részvényeink aktuális árfolyama megtalálható az ASX weboldalán.

Vállalati közlemények

A legújabb vállalati bejelentések teljes listájának megtekintéséhez látogasson el az ASX weboldalára.

Befektetés Ausztráliában

Ha Freelancer részvénybe fektetne, keresse fel szokásos tőzsdei közvetítőjét. Az ASX weboldalán megtalálja az ausztrál tőzsdei közvetítőcégek teljes listáját, valamint további információkat az ASX-en történő részvényvásárlási és eladási tudnivalókról.

Befektetés a világ többi országában

A Freelancer részvényeit általában csak az ASX regisztrált brókerein keresztül tudja megvásárolni. Ha be szeretne fektetni, informálódjon helyi brókerénél, hogy kapcsolatban állnak-e az ASX-en regisztrált brókerrel.

Másik megoldás lehet, ha az Interactive Brokers szolgáltatásait veszi igénybe, mely olyan online brókercég, ahol számos ország ügyfeleinek segítenek az ASX részvényeibe történő befektetésben.

A részvények kezelése

Jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvoldalára, hogy további információt kapjon a Freelancer részvényeiről. A Boardroommal az enquiries@boardroomlimited.com.au e-mail címen keresztül léphet kapcsolatba. Telefonon (Ausztráliából) a 1300 737 760 telefonszámon érhetőek el, az ausztrál iroda telefonos elérhetősége pedig +61 2 9290 9600.

Befektetői GYIK

Hogy lehetek befektető?

A Freelancer részvényeit az Ausztrál Részvénytőzsdén (Australian Stock Exchange, ASX) forgalmazott részvényekkel foglalkozó bróker segítségével vásárolhatja meg. A Freelancer tőzsdei azonosítója ASX:FLN. Javasoljuk, hogy befektetés előtt kérjen egyeztessen pénzügyi tanácsadójával!

Hol találok megfelelő brókert?

Az ausztrál brókerek teljes listája, illetve a részvények adásvételével kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható az ASX weboldalán. A Freelancer részvényeit alapesetben csak az ASX-en regisztrált brókerek segítségével lehet megvásárolni, így amennyiben Ön nem Ausztráliában él, más megoldást kell keresnie. Az Interactive Brokers egy online brókercég, amely a világ számos országából fogad regisztrációkat, és kínálatában megtalálhatóak az ASX-en forgalmazott részvények is. A másik lehetőség, hogy felkeresi helyi brókerét, hogy megbizonyosodjon róla, együttműködnek-e egy ASX-en regisztrált tőzsdei közvetítőcéggel.

Jár bármilyen további kedvezmény azon Freelancer.com felhasználóknak, akik egyben Freelancer részvénytulajdonosok is?

Igen. A Freelancer elindította az Alapítói Részvényes Programját, hogy jutalmazni tudja azokat a felhasználókat, akik meghatározott mennyiségű részvényt birtokolnak. További részletekért látogasson el a Freelancer Alapítói Részvényes Program weboldalára!

Hol találhatom meg a vállalati közleményeket?

Az aktuális és korábbi vállalati közleményeket az ASX weboldalán, valamint a Freelancer oldalon is megtalálja, a „Vállalati közlemények” résznél.

Mikor tesz közzé a Freelancer olyan vállalati közleményeket, amelyek érintik a részvényeimet?

A Freelancer arra törekszik, hogy a fontos bejelentések várható idejéről a weboldala Részvényeseknek szóló információs részén keresztül tájékoztassa a részvényeseket.

Hol találhatok részleteket a részvényár korábbi alakulásáráról?

Jelenlegi és visszamenőleges részvényárfolyamaink az ASX weboldalán érhetők el. A részvény árával kapcsolatos információk értelmezéséhez javasoljuk, hogy forduljon a szakmában jártas tanácsadóhoz.

Hol tudom ellenőrizni az FLN vagyonrészem?

Freelancer tulajdonrészéről aktuális részleteket láthat a Boardroom részvénykönyvoldalon.

Hogyan frissíthetem részvénytulajdonosi adataimat?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért és az adatai módosításáért kérjük, jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hol találok elérhetőségeket a Freelancer részvénykönyvéhez?

A részvényeire vonatkozó összes kérdését a Boardroom tudja megválaszolni. A Boardroom e-mail útján, az enquiries@boardroomlimited.com.au címen érhető el. Ausztráliából telefonon a 1300 737 760-as számon hívhatja őket, az ausztrál iroda kapcsolásához pedig tárcsázza a +61 2 9290 9600-as telefonszámot.

Jelentések és prezentációk

A Freelancer Alapítói Részvényes Programja

A Freelancer Alapítói Részvényes Programja meghatározott előnyöket biztosít a Freelancer Limited (ASX:FLN) részvények tulajdonosainak, így a részvényesek számos Freelancer-szolgáltatást kedvezőbb áron érhetnek el.

Freelancer Alapítvány

Kedvezmények dióhéjban

Díjvisszatérítés a Freelancer.comon

A projektek és versenyek jutalékából 5%-ot írunk jóvá Freelancer.com számláján, havi összesítésben, minden olyan naptári hónapra, amelyben teljesíti a programban való részvétel feltételeit.

Hirdetésidíj-kedvezmény a WSO WarriorForumon

50%-os visszatérítést vagy kedvezményt biztosítunk a WSO hirdetések (Warrior Special Offer) árából, minden olyan teljes naptári hónapra, amely során megfelel a programban való részvétel feltételeinek.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Elsőbbségi ügyfélszolgálat éjjel-nappal, az év minden napján, több nyelven.

Freelancer Alapítói Részvényes jelvény

Freelancer.comos és WarriorForumos profilját egy egyedi jelvénnyel látjuk el, mely jelzi, hogy Ön a vállalat részvényese.

Így férhet hozzá kedvezményeihez

A felsorolt kedvezmények azon magánszemélyeknek érhetőek el, akik legalább 500 hagyományos Freelancer Limited részvény teljes jogú tulajdonosai. Egyszerűen csak kattintson az alábbi gombra, és töltse ki a jelentkezési lapot, hogy Ön is hozzáférhessen a kedvezményekhez.

Felhasználói feltételek

Hogy csatlakozhasson a Freelancer Alapítói Részvényes Programjához, a következő feltételeknek kell eleget tennie:

 • A részvényesnek érvényes felhasználói regisztrációval kell rendelkeznie a Freelancer.comon, vagy a Warrior Forum weboldalon (Freelancer felhasználó). A korábban felfüggesztett fiókokra nem érvényes. Azon Freelancer felhasználók, akik valamelyik weboldal felhasználási feltételeit megsértik (ahogyan az a Felhasználói Szerződésben is szerepel), a Freelancer Limited jogkörében felfüggesztheti vagy visszavonhatja a programban való részvételi jogukat.
 • A részvényesnek természetes személynek kell lennie, és:
  • teljes jogú tulajdonosa 500 hagyományos Freelancer Limited részvénynek; vagy
  • olyan vállalat, cégcsoport vagy bejegyzett szervezet képviseletében kell eljárnia, amely teljes jogú tulajdonosa 500 hagyományos Freelancer Limited részvénynek. Egy vállalat, cégcsoport vagy bejegyzett szervezet egy természetes személyt jelölhet meg a csomaggal járó előnyök kedvezményezettjeként. Ehhez a Kedvezményezettet megnevező űrlap (pdf) beszkennelt példányára van szükség, amelyet az online jelentkezési laphoz kell csatolni. Külön megnevezési űrlapot kell kitölteni, ha több mint egy jogi személy közös holdingba van bejegyezve.
   • A részvényesnek egy adott naptári hónap során végig teljes jogú tulajdonosként rendelkeznie kell 500 hagyományos Freelancer Limited részvénnyel, hogy az adott naptári hónapban jogosulttá váljon a részvényesi kedvezményekre. Nem jár visszatérítés és díjkedvezmény, amennyiben a részvényes tulajdonában lévő részvények száma 500 hagyományos Freelancer Limited részvény alá esik.
   • Visszatérítést a projekt- és versenydíjak után fizetünk (fejlesztések után nem), és csak a befizetett díjak után. A fizetetlen díjakra nem jár visszatérítés.
   • A Freelancer Limited fenntartja annak jogát, hogy bármikor megváltoztassa a Freelancer Alapítói Részvényes Programmal járó jutalmak rendszerét, valamint annak felhasználási feltételeit. A megváltozott feltételek az oldal tartalmának frissítésével már érvénybe lépnek.