Befektetői központ

Tájékoztató részvényeseknek

Freelancer Limited

A felhasználók és projektek számát tekintve a Freelancer.com a világ legnagyobb szabadúszói és crowdsourcing piactere. A Freelancert 2009-ben alapították, és az Ausztrál Részvénytőzsdén (ASX: FLN), illetve az Egyesült Államok OTCQX Best Markets tőzsdéjén (OTCQX: FLNCF) jegyzik.

Részvényárfolyam

Aktuális részvényárfolyamunkat itt találja:

Vállalati közlemények

A legújabb vállalati bejelentések teljes listájának megtekintéséhez látogasson el ide:

Befektetés az Egyesült Államokból

A következő brókercégek kereskednek OTC részvényekkel. A Freelancer részvényazonosítója FLNCF.

Befektetés Ausztráliában

A Freelancer részvényazonosítója FLN.

Az ausztrál brókerek teljes listája, illetve az ASX részvények adásvételével kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható itt:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Befektetés más országokból

A következő brókercégek kereskednek OTC részvényekkel. A Freelancer részvényazonosítója FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
A részvények kezelése

Jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvoldalára, hogy további információt kapjon a Freelancer részvényeiről. A Boardroommal az enquiries@boardroomlimited.com.au e-mail címen keresztül léphet kapcsolatba. Telefonon (Ausztráliából) a 1300 737 760-as telefonszámon érhetőek el, az ausztrál iroda telefonos elérhetősége pedig +61 2 9290 9600.

Befektetői GYIK

Hogy lehetek befektető?

A Freelancer részvényeit az Ausztrál Részvénytőzsdén (Australian Stock Exchange, ASX) forgalmazott részvényekkel foglalkozó bróker segítségével vásárolhatja meg. A Freelancer tőzsdei azonosítója ASX:FLN. Javasoljuk, hogy befektetés előtt kérjen egyeztessen pénzügyi tanácsadójával!

Hol találok megfelelő brókert?

Az ausztrál brókerek teljes listája, illetve a részvények adásvételével kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható az ASX weboldalán. A Freelancer részvényeit alapesetben csak az ASX-en regisztrált brókerek segítségével lehet megvásárolni, így amennyiben Ön nem Ausztráliában él, más megoldást kell keresnie. Az Interactive Brokers egy online brókercég, amely a világ számos országából fogad regisztrációkat, és kínálatában megtalálhatóak az ASX-en forgalmazott részvények is. A másik lehetőség, hogy felkeresi helyi brókerét, hogy megbizonyosodjon róla, együttműködnek-e egy ASX-en regisztrált tőzsdei közvetítőcéggel.

Jár bármilyen további kedvezmény azon Freelancer.com felhasználóknak, akik egyben Freelancer részvénytulajdonosok is?

Igen. A Freelancer elindította az Alapítói Részvényes Programját, hogy jutalmazni tudja azokat a felhasználókat, akik meghatározott mennyiségű részvényt birtokolnak. További részletekért látogasson el a Freelancer Alapítói Részvényes Program weboldalára!

Hol találhatom meg a vállalati közleményeket?

Az aktuális és korábbi vállalati közleményeket az ASX weboldalán, valamint a Freelancer oldalon is megtalálja, a „Vállalati közlemények” résznél.

Mikor tesz közzé a Freelancer olyan vállalati közleményeket, amelyek érintik a részvényeimet?

A Freelancer arra törekszik, hogy a fontos bejelentések várható idejéről a weboldala Részvényeseknek szóló információs részén keresztül tájékoztassa a részvényeseket.

Hol találhatok részleteket a részvényár korábbi alakulásáráról?

Jelenlegi és visszamenőleges részvényárfolyamaink az ASX weboldalán érhetők el. A részvény árával kapcsolatos információk értelmezéséhez javasoljuk, hogy forduljon a szakmában jártas tanácsadóhoz.

Hol tudom ellenőrizni az FLN vagyonrészem?

Freelancer tulajdonrészéről aktuális részleteket láthat a Boardroom részvénykönyvoldalon.

Hogyan frissíthetem részvénytulajdonosi adataimat?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért és az adatai módosításáért kérjük, jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hol találok elérhetőségeket a Freelancer részvénykönyvéhez?

A részvényeire vonatkozó összes kérdését a Boardroom tudja megválaszolni. A Boardroom e-mail útján, az enquiries@boardroomlimited.com.au címen érhető el. Ausztráliából telefonon a 1300 737 760-as számon hívhatja őket, az ausztrál iroda kapcsolásához pedig tárcsázza a +61 2 9290 9600-as telefonszámot.

Jelentések és prezentációk

A Freelancer Alapítói Részvényes Programja

A Freelancer Alapítói Részvényes Programja meghatározott előnyöket biztosít a Freelancer Limited (ASX:FLN) részvények tulajdonosainak, így a részvényesek számos Freelancer-szolgáltatást kedvezőbb áron érhetnek el.

Freelancer Alapítvány

Kedvezmények dióhéjban

Díjvisszatérítés a Freelancer.comon

A projektek és versenyek jutalékából 5%-ot írunk jóvá Freelancer.com számláján, havi összesítésben, minden olyan naptári hónapra, amelyben teljesíti a programban való részvétel feltételeit.

Hirdetésidíj-kedvezmény a WSO WarriorForumon

50%-os visszatérítést vagy kedvezményt biztosítunk a WSO hirdetések (Warrior Special Offer) árából, minden olyan teljes naptári hónapra, amely során megfelel a programban való részvétel feltételeinek.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Elsőbbségi ügyfélszolgálat éjjel-nappal, az év minden napján, több nyelven.

Freelancer Alapítói Részvényes jelvény

Freelancer.comos és WarriorForumos profilját egy egyedi jelvénnyel látjuk el, mely jelzi, hogy Ön a vállalat részvényese.

Így férhet hozzá kedvezményeihez

A felsorolt kedvezmények azon magánszemélyeknek érhetőek el, akik legalább 500 hagyományos Freelancer Limited részvény teljes jogú tulajdonosai. Egyszerűen csak kattintson az alábbi gombra, és töltse ki a jelentkezési lapot, hogy Ön is hozzáférhessen a kedvezményekhez.

Felhasználói feltételek

Hogy csatlakozhasson a Freelancer Alapítói Részvényes Programjához, a következő feltételeknek kell eleget tennie:

 • A részvényesnek érvényes felhasználói regisztrációval kell rendelkeznie a Freelancer.comon, vagy a Warrior Forum weboldalon (Freelancer felhasználó). A korábban felfüggesztett fiókokra nem érvényes. Azon Freelancer felhasználók, akik valamelyik weboldal felhasználási feltételeit megsértik (ahogyan az a Felhasználói Szerződésben is szerepel), a Freelancer Limited jogkörében felfüggesztheti vagy visszavonhatja a programban való részvételi jogukat.
 • A részvényesnek természetes személynek kell lennie, és:
  • teljes jogú tulajdonosa 500 hagyományos Freelancer Limited részvénynek; vagy
  • olyan vállalat, cégcsoport vagy bejegyzett szervezet képviseletében kell eljárnia, amely teljes jogú tulajdonosa 500 hagyományos Freelancer Limited részvénynek. Egy vállalat, cégcsoport vagy bejegyzett szervezet egy természetes személyt jelölhet meg a csomaggal járó előnyök kedvezményezettjeként. Ehhez a Kedvezményezettet megnevező űrlap (pdf) beszkennelt példányára van szükség, amelyet az online jelentkezési laphoz kell csatolni. Külön megnevezési űrlapot kell kitölteni, ha több mint egy jogi személy közös holdingba van bejegyezve.
   • A részvényesnek egy adott naptári hónap során végig teljes jogú tulajdonosként rendelkeznie kell 500 hagyományos Freelancer Limited részvénnyel, hogy az adott naptári hónapban jogosulttá váljon a részvényesi kedvezményekre. Nem jár visszatérítés és díjkedvezmény, amennyiben a részvényes tulajdonában lévő részvények száma 500 hagyományos Freelancer Limited részvény alá esik.
   • Visszatérítést a projekt- és versenydíjak után fizetünk (fejlesztések után nem), és csak a befizetett díjak után. A fizetetlen díjakra nem jár visszatérítés.
   • A Freelancer Limited fenntartja annak jogát, hogy bármikor megváltoztassa a Freelancer Alapítói Részvényes Programmal járó jutalmak rendszerét, valamint annak felhasználási feltételeit. A megváltozott feltételek az oldal tartalmának frissítésével már érvénybe lépnek.