Befektetői központ

Tájékoztatás befektetőknek

Freelancer Limited

Freelancer is the world's largest freelancing and crowdsourcing marketplace by number of users and projects. Freelancer was founded in 2009 and is listed on the Australian Securities Exchange (ASX: FLN).

A részvények ára

Our current share price can be found on the ASX website.

Vállalati közlemények

For a full list of recent company announcements please visit the ASX.

Befektetés Ausztráliában

Kérjük, lépjen kapcsolatba a brókerével. Az ASX weboldalán megtalálja az ausztráliai brókerek teljes listáját, és további információkat is olvashat az ASX-en érvényes részvényvásárlási és -eladási tudnivalókról.

Befektetés a világ többi országában

A Freelancer részvényeit általában csak az ASX regisztrált brókerein keresztül tudja megvásárolni. Ha be szeretne fektetni, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi brókerével, és informálódjon, hogy kapcsolatban áll-e az ASX-en regisztrált bármely brókerrel.

Egy másik megoldás lehet, ha az Interactive Brokersen keresztül indítja el a folyamatot. Az Interactive Brokers olyan brókercég, amely számos ország ügyfeleinek segít az ASX részvényeibe történő befektetésben.

A részvények kezelése

Jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyv oldalára, hogy további információt kapjon a Freelancer részvényeiről. A Boardroommal az enquiries@boardroomlimited.com.au e-mail címen keresztül léphet kapcsolatba. Telefonon (Ausztráliából) a 1300 737 760 telefonszámon érhetők el, az ausztráliai iroda telefonos elérhetősége pedig +61 2 9290 9600.

Befektetői GYIK

Hogy lehetek befektető?

A Freelancer részvényeit az Ausztrál Részvénytőzsdén (Australian Stock Exchange, ASX) forgalmazott részvényeket támogató bróker segítségével vásárolhatja meg. A Freelancer azonosítója ASX:FLN. Javasoljuk, hogy a befektetés előtt kérje ki pénzügyi tanácsadó véleményét!

Hol találok megfelelő brókert?

Az ausztrál brókerek teljes listája, illetve a részvények adásvételével kapcsolatos minden tudnivaló megtalálható az ASX weboldalán. A Freelancer részvényeit alapesetben csak az ASX-en regisztrált brókerek segítségével lehet megvásárolni, így amennyiben Ön nem Ausztráliában él, alternatív megoldásokhoz kell folyamodnia. Az Interactive Brokers egy online bróker, amely a világ számos országából elérhető, és támogatja az ASX-en forgalmazott részvények kereskedelmét. A másik lehetőség, ha keres egy olyan helyi brókert, aki kapcsolatban áll egy ASX-en regisztrált brókerrel.

Részesülnek valamilyen kedvezményben azok a Freelancer.com felhasználók, akik a Freelancer részvényesei?

Igen. A Freelancer elindította az Alapítványi Részvényes Programját, hogy jutalmazni tudja azokat a felhasználókat, akik meghatározott mennyiségű részvényt birtokolnak. A részletekért kérjük, keresse fel a Freelancer Alapítványi Részvényes Program weboldalát!

Hol találhatom meg a vállalati közleményeket?

A friss és visszamenőleges vállalati közleményeket az ASX weboldalán, valamint a Freelancer weboldalán a "Vállalati közlemények" címszó alatt találja meg.

Mikor tesz közzé a Freelancer olyan vállalati közleményeket, amelyek érintik a részvényeimet?

A Freelancer a várható kibocsátási dátumokról és a fontos bejelentésekről a Részvényeseknek szóló információs oldalon keresztül értesíti a részvényeseket.

Hol találok visszamenőleges információt a részvények árára vonatkozóan?

Jelenlegi és visszamenőleges részvényárfolyamaink az ASX weboldalán érhetők el. A részvény árával kapcsolatos információk értelmezéséhez javasoljuk, hogy forduljon a szakmában jártas tanácsadóhoz.

Hol tudom ellenőrizni az FLN vagyonrészem?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért kérjük, látogasson el a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hogy tudom módosítani a részvényes információimat?

A Freelancer-részvényekkel kapcsolatos információkért és az adatai módosításáért kérjük, jelentkezzen be a Boardroom részvénykönyvvezető oldalára.

Hol találok elérhetőségeket a Freelancer részvénykönyvéhez?

Minden, a részvényei adataira vonatkozó kérdését a Boardroom felé kell intéznie. A Boardroom e-mail útján az enquiries@boardroomlimited.com.au címen érhető el. Ausztráliából a 1300 737 760 számon érhetők el, az ausztráliai iroda kapcsolásához pedig kérjük, tárcsázza a +61 2 9290 9600 telefonszámot.

Jelentések és prezentációk

A Freelancer Alapítvány Részvényprogramja

The Freelancer Foundation Shareholder Program offers shareholders of Freelancer Limited (ASX:FLN) certain benefits including reduced fees on a range of Freelancer services.

Freelancer Alapítvány

Kedvezmények egy szempillantás alatt

Kedvezményes díjak a Freelancer.com-on

A rebate of 5% of project and contest commissions will be credited to your Freelancer.com account, calculated monthly, for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Kedvezmény a Warrior Forum WSO listadíjaira

A 50% rebate or discount on listing fees for your Warrior Special Offers (WSOs) for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Elsőbbségi ügyfélszolgálat

Elsőbbségi ügyfélszolgálatban részesül (24x7x365) többnyelvű ügyfélszolgálatunktól.

Freelancer Alapítványi Részvényes Jelvény

Freelancer.com-os és WarriorForumos profilját egy különleges és egyedi jelvénnyel látjuk el, amely azt jelzi, hogy Ön a vállalat részvényese.

A kedvezmények járnak Önnek

These benefits are available to individuals with a minimum of 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares. Simply click the button below and fill out the application form to start accessing your benefits.

Felhasználói feltételek

Hogy csatlakozhasson a Freelancer Alapítványi Részvényprogramjához, a következő feltételeknek kell eleget tennie:

 • A shareholder must be a validly registered user of either the Freelancer.com or the Warrior Forum website (Freelancer User). Suspended accounts will not be eligible. Freelancer Users who breach the Terms of Use of either website (as set out in the User Agreement) may have their Program membership suspended or cancelled, at the discretion of Freelancer Limited.
 • A shareholder must be a natural person(s) and:
  • owns 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares; or
  • is nominated by a company, trust or incorporated body that owns 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares. A company, trust or incorporated body can nominate one natural person to receive the full benefits of the package using the Nominee Appointment Advice form (pdf), a scanned copy of which must be attached to the online application form. A separate appointment form must be completed where more than one entity is registered in a joint holding.
   • A shareholder must hold 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares for an entire calendar month to be eligible for shareholder benefits in that calendar month. Fee rebates will not be paid for any month and fee discounts will not be available where a shareholder's holding falls below 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares.
   • Rebates are paid on project and contest commissions (not upgrades), and only for fees that are paid. Unpaid fees will not receive rebates.
   • Freelancer Limited may vary the benefits, terms and conditions of the Freelancer Foundation Shareholder Program at any time, including by updating this page.