Affiliate marketingmunkák

Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  377,152 affiliate marketing munka, árazás ebben: EUR
  Facbook marketing Véget ért left

  Hi sat im rasel ami onik gorib cala ami acta online gobe korta caye kintu passhi ki plz sar amika acta gobe dan plz sar

  €7152 (Avg Bid)
  €7152 licitátlag
  1 árajánlat

  Szeretnénk segítséget kérni a marketingünkhöz. Igazából elég jó forgalmunk van a finom pizza miatt, de kezdünk rájönni, hogy ezen a szinten ez már nem elég. Nem tudjuk, hogy hogyan induljunk el. Napolizza a nevünk Gödöllőn vagyunk!

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr licitátlag
  15 árajánlat
  Marketing Véget ért left

  Egy olyan termék és szolgáltatás megalkotása, mely megreformálja a bevásárlást. Velünk a kasszánál való sorban állás és várakozás a múlté. A vásárlónak időt és energiát takarítunk meg, a boltoknak pedig kevesebb humánerőforrásra lesz szükségük. Nem csak idő hatékonnyá, hanem kényelmessé és innovatívvá is tesszük a vásárlást. Olyan kényelmi szolgáltatásokat adunk, mellyel a vásárlónak megkönnyítjük a vásárlást. Célünk, ...

  €80 (Avg Bid)
  €80 licitátlag
  5 árajánlat
  Marketing tanácsadás Véget ért left

  Kedves Mihály! Egy frissen alakult, éttermi asztalfoglaló platform fejlesztésével foglalkozó startup vagyunk. Jelenleg a platform fejlesztése zajlik, azonban hamarosan élesben is elindulunk. Szeretnénk egy egy órás konzultációt veled, ahol átbeszélhetnénk a marketingstratégiánkat. Üdvözlettel, Levente és Bence (Treat)

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  1 árajánlat

  Újonnan induló fagyizó online jelenlétének megvalósítása 3 hónapos időszakban.

  €250 (Avg Bid)
  €250 licitátlag
  24 árajánlat

  Szia! Gépírót keresünk aki hanganyagból illetve kézírásból gépelné be a szöveget. A feladatot azért szervezzük ki, mert sok időt vesz el tőlünk amit megalkotunk (kockás papíron :) ) írásokat, azokat gépre vigyük. A marketing vállalkozásunk ill. a oldalunk tartalmi szövegeinek begépeléséről lenne szó. Pl.: Stratégiai tervek, ajánlatok, termékleírások, weboldal szövegek, posztok szövegei és még ami eszünkbe jut. :) Elvárás: A gépelt szöveget nagyjából formázni kellene - értelemszerűen...

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  10 árajánlat
  Marketing ügyintéző Véget ért left

  Sziasztok, STRICTLY JUST HUNGARIAN APPLICANTS, please ! Turisztikai csapathoz, online marketingben tapasztalt partnert keresünk, home office munkavégzéssel. További részletek és jelentkezés:

  €58 (Avg Bid)
  €58 licitátlag
  12 árajánlat

  Hamarosan induló e-kereskedelmi platform már lefordított tartalmára keresek szerkesztőt/proofreadert, aki tapasztalt és tájékozott a hazai és nemzetközi online kereskedelem és marketing világában hosszú távú együttműködésre.

  €826 - €1651
  €826 - €1651
  0 árajánlat

  ...szempontok alapján Senior Marketing Managert. Feladatok, munkák: - B2C online marketing stratégia építése és kivitelezése - A stratégia megvalósításának folyamatos monitorozása, felelve a célkitűzések teljesítéséért, a marketingre fordítható források hatékony felhasználásáért - Digitális marketing kampányok, reklámok, hirdetések megtervezése, létrehozása, menedzselése és optimalizálása különböző csatornákon (GoogleAds, Facebook, Instagram, stb.) a digitális marketi...

  €24 - €48 / hr
  €24 - €48 / hr
  0 árajánlat
  E-mail marketing Véget ért left

  Kedves Freelancer! E-mail marketinghez keresek segítséget . 30.000-és listámra még sosem küldtem marketing levelet .

  €153 (Avg Bid)
  €153 licitátlag
  9 árajánlat

  Freelancert keresek hosszú tavu kozremukedsre: PPC, SEO, weboldal. Angol tudás szükséges. Londonban mukodtetek Digital Marketing Agency-t es ide keresek munkaerőt hosszú távra.

  €25 / hr (Avg Bid)
  €25 / hr licitátlag
  11 árajánlat

  kb. 100.000 karakter tartalom lektorálása és kiegészítés. Fájl formátum: PPT, módosításokat más színben kell jelölni.

  €108 (Avg Bid)
  €108 licitátlag
  2 árajánlat
  Internetes marketing Véget ért left

  Egy új webshop forgalmát szeretnénk felpörgetni az online térben. Keresünk valakit: aki létrehozza és kezeli a hirdetéseket a közösségi médián, Google Ads-on és egyéb online platfomokon. Aki aktívan foglalkozik SEO tanácsadással.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  17 árajánlat

  SOCIAL MARKETING, FACEBOOK és INSTAGRAM, MAGYAR és ROMAN nyelven, Helllo Mi egy Magyarországon és Romanaiban működő web áruházat üzemeltetünk. A kender egyik NEM pszichoaktív hatóanyag a CBD értékesítésével foglakozunk. Olyan rugalmas social marketinges szakembert keresünk. Akit érdekel ez a téma és szereti a kihívásokat. Magyar és Roman nyelv ismerete feltétel.

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Webáruhaz és termékek szövegek fordítása magyar nyelvről románra. Facebook Marketing szövegek fordítása írása

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr licitátlag
  4 árajánlat
  PR cikkek írása Véget ért left

  Hosszabb távra keresünk szabadúszó szövegírót. Téma: rövid cikkek írása FB-ra, alkalom adtán hosszabb PR, marketing cikkek szövegezése.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €2379 (Avg Bid)
  €2379 licitátlag
  2 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €1761 - €3521
  €1761 - €3521
  0 árajánlat
  Sales és marketing Véget ért left

  Segítség internetes marketingben Reklámozni egyes dolgokat. Felrakni több oldalakra termèkeket hogy keresetebb legyen egy termék.Könnyeben megtalàljàk a vevők. Adatfeldolgozàs adminisztràciós munka.

  €66 (Avg Bid)
  €66 licitátlag
  4 árajánlat

  Sziasztok! Futó Adwords kampányaink felturbózására keresek folymatos segítséget sikerdíjas alapon.

  €135 (Avg Bid)
  €135 licitátlag
  8 árajánlat
  Sales and Marketing Véget ért left

  Potenciális ügyfelek keresése

  €293 - €878
  €293 - €878
  0 árajánlat
  €142 licitátlag
  4 árajánlat

  Egy Bitcoin-Dogecoin-Litecoin kaszinó legalább 150 játékkal de minimum 50 játékkal+ismert játékokkal is automatikus kifizetéssel affiliate rendszerrel

  PHP
  €2256 (Avg Bid)
  €2256 licitátlag
  3 árajánlat

  Folyamatos munkám van az előző projektekhez kapcsolódóan 'Logo for a hotel marketing agency'

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Webshop marketing Véget ért left

  A webshopunk hirdetési stratégiájának optimalizálása, adwords kampány áttekintése és optimalizálása, konverziókövetés beállítása

  €590 (Avg Bid)
  €590 licitátlag
  3 árajánlat
  Telefonos marketing Véget ért left

  Csak magyarul beszélőknek! Only for Hungarian speaking! Gyakorlattal rendelkező telemarketinges munkatársat keresünk piacvezető számla-megoldás (pénzügyi termék) értékesítése céljából. Az telefonmarketing célja kizárólag időpont egyeztetés. Privátbanki munkatársunk ez után személyesen kezeli az ügyfelet. Kész, hatékony script áll rendelkezésre, stabil, megbízható, legitim termékről van szó. Adatbázist biztosítani nem tudunk. Fizetés: havi 120 ezer forint + jutalék megegyezés szerint.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  3 árajánlat
  Junior Country Manager Véget ért left

  ...jelentkezőknek, akik nem irodai munkát keresnek, ennél izgalmasabb lehetőségre vágynak. Szeretsz emberekkel beszélni? Nem csak telefonon szeretnél beszélgetni velük, hanem személyesen is? Változatos, mozgalmas munkát keresel? Jelentkezz legújabb állás ajánlatunkra! Legyél a márka nagykövete, építs egy sikeres weblapot az alapoktól. Feladat: Budapesti szépségszalonok számára ingyenes marketing lehetőség bemutatására. Ügyfelünk weblapja más országokban már sikeresen működik, kiváló lehetőséget nyújt szépsé...

  €882 - €1763
  €882 - €1763
  0 árajánlat

  Szeretnénk olyan embereket akikkel együtt épithetünk egy sikeres és jol működő magánvállalkozást. Többet erről privát üzenetben vagy e-mailben vagy itt:

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  2 árajánlat
  email marketing Véget ért left

  marketing 40k emails

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  1 árajánlat

  Induló startup keres facebook marketing és seo, adwords szakembert.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  12 árajánlat
  Social Media Marketing Véget ért left

  Social Media Strategy Creation

  €148 (Avg Bid)
  €148 licitátlag
  27 árajánlat

  Projekt Neve: Milyen munkára van szüksége? Adjon meg néhány készséget, Ami a projekttel kapcsolatos: Grafikai tervezés nternet Marketing Fényképezés Database Administration Mobil telefon

  €1160 (Avg Bid)
  €1160 licitátlag
  4 árajánlat

  Könyvelés, adatbevitel, elemzés, hirdetés feladás, analitikus könyvelés, bérszámfejtés, marketing,

  €1430 - €2861
  €1430 - €2861
  0 árajánlat

  Work from home work from mobile

  €324 (Avg Bid)
  €324 licitátlag
  1 árajánlat
  Automatic Travel Affiliate Script 6 nap left
  HITELESÍTETT

  We need an automatic travel affiliate site that can sell flights, accommodation automatically.

  €525 (Avg Bid)
  €525 licitátlag
  14 árajánlat

  Note: This is a commission based job We are looking for International Marketing Partners anywhere in the world! -Sell properties by SMDC, the Philippine's largest real estate developer in the Philippines -Refer and earn commissions for every successful sale -This can be an additional source of income aside from your full time work -NO QUOTA -Free and easy sign up! We mostly sell to Filipinos working anywhere in the world as our properties are all located in the Philippines.

  €86 (Avg Bid)
  €86 licitátlag
  2 árajánlat

  We need a Content Writer who can write Seo Friendly Content for our 3 Website. 1- E-commerce Website(cosmetics) - content reference ,Lakme,Maybelline 2- online Classes website- coursera, udemy 3- digital marketing agency website

  €23 (Avg Bid)
  €23 licitátlag
  5 árajánlat

  "Life is better with the feather" (Both Circle Images) - I would like both images to be created into a logo vector file to be used on things such as merchandise, flyers and more marketing material. Life is better with the feather (1) - Black and white image with "American Shaman" - Needing another logo file where the letters are black and the back ground is white. "CBD American Shaman" Logo - Color is needing change from a white background with dark lettering, to a dark purple background (matching the outline of the feather) to white lettering. The feather will need to have a white outline on the dark background to make it POP. If you have any further questions I'd be happy to help.

  €68 (Avg Bid)
  €68 licitátlag
  53 árajánlat
  Community Manager -- 6 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Que NO hace un Community Manager ❌ No crea ni gestiona la página web. ❌ No hace fotografías profesionales. ❌ No hace diseños al igual que un diseñador gráfico. ❌ No hace publicidad en redes sociales. ❌ No vende directamente en redes sociales. ❌ No crea textos persuasivos al igual que un copy. ❌ No es un departamento de marketing. El community manager es el encargado de gestionar las redes sociales, las optimiza, elabora la estrategia, crea el contenido, interactúa, atiende a los comentarios y mensajes, mide resultados. Si bien puede tener un concepto básico de cada una de estas tareas, no tiene por qué saber realizarlas como un experto. Hola, estamos en la búsqueda de un Community Manager que dependiendo de la dificu...

  €195 (Avg Bid)
  €195 licitátlag
  9 árajánlat
  Trophy icon Create digital marketing assets 2 nap left

  I need a number of assets created with the same information as the attached file, with more deisng work to follow. 1200x1200, 1920x1080, 1080x1920, 1920x600

  €24 (Avg Bid)
  Garantált
  €24
  4 pályamű
  Looking for entrepreneur 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Note: if you just consider yourself entrepreneur bid on this project . I am looking for entrepreneur person have passion to make startup From A to Z and focused on hard work not on money. 1:have new out of the box idea or work on my idea 2: development the startup up idea . 3: marketing idea with me 4: looking for investors .and negotiate with them with me

  €176 (Avg Bid)
  €176 licitátlag
  11 árajánlat

  Hallo I am looking for a longterm support VA for: - Webpage Updates (Squarespace) - Social Media Support (Creating IG stories, marketing,...) - English speaking; German also is a big plus

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr licitátlag
  8 árajánlat

  Hi, for a new brand outdoorkitchen i need a marketing campaign on Facebook Instagram ( need to make one) for more leads and that people get to know us. ( only people that live in the EU respond please)

  €158 (Avg Bid)
  €158 licitátlag
  14 árajánlat
  Digital Marketing 6 nap left
  HITELESÍTETT

  We had a construction company. Need to do digital marketing for our company to reach more peoples in and around Chennai areas.

  €75 (Avg Bid)
  €75 licitátlag
  15 árajánlat
  NFT Marketing 6 nap left

  Hello! I need help constructing a detailed marketing plan for my new NFT project idea. Can you help with this? I will prefer it if you can send an NFT plan like the attached document. Thanks

  €470 (Avg Bid)
  €470 licitátlag
  14 árajánlat

  Hello freelancers, I have in stock 3 types of wallets to sell and brand logo done. I would need a sales funnel and a website that converts, trying to maximize as much as possible the ROI of my investment, both in advertising and other marketing. The site will be launched in Spain so the copy will need to be in Spanish as well as the website. If SEO is done it should be oriented to these words in Spanish. I would like the freelancer to even ask to guarantee sales and profit from my product and work together in the long term. The design of the pictures and everything should also be carried out if necessary. Thank you very much for your attention, Best regards, Jorge.

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr licitátlag
  22 árajánlat

  Oferecemos: Renda extra para Digitador de Marketing (Ambos o Sexo)! Trabalhe em casa como Digitador Online Brasil Ganhe entre R$ 400,00 á R$ 800,00 reais por semana! Deixe seu numero ou email que envio a proposta

  €429 (Avg Bid)
  €429 licitátlag
  8 árajánlat
  Marketing Popup 13 nap left
  HITELESÍTETT

  Hello. I have a WordPress website. I would like to make a popup that asks for a survey of how customers found me(Google Search. referral. podcase. social media. trade show. email, radio. television. other) I would like this to show every time they log in until they answer it. If they answer, they won't be asked again. I definitely need a way to figure out how I'm ge...have a WordPress website. I would like to make a popup that asks for a survey of how customers found me(Google Search. referral. podcase. social media. trade show. email, radio. television. other) I would like this to show every time they log in until they answer it. If they answer, they won't be asked again. I definitely need a way to figure out how I'm getting my clients so I can focus my m...

  €29 - €238
  Rejtett
  €29 - €238
  66 árajánlat

  We are a marketing agency that helps companies create content (short form content for Quora ~similar to blog posts) at scale. The niches we are currently covering include project management, cyber security, digital business payments, finance (various sub niches), and digital marketing (various sub niches). This may grow to other niches depending on the client. We are looking for writers who can help with content creation. Required Experience: - Experience writing outlines for content creation - Experience writing content for SEO and ideally, sales pages - Experience working with editorial teams - Experience using Google docs for collaborating with editorial teams The content we are creating is an in between a social media post and a blog post, as such, it's not as i...

  €1741 (Avg Bid)
  €1741 licitátlag
  49 árajánlat

  A legjobb affiliate marketing közösségi cikkek