Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  409,870 excel munka, árazás ebben: EUR

  Olyan webscrapping expertet keresek aki statisztikai oldalakról tudna letölteni adatokat Excel fileba. Fontos lenne hogy a kód havonta le tudja tölteni a friss adatokat is. Az adatokból statisztikai valószínűség számítás lesz a következő lépés.

  €120 (Avg Bid)
  €120 licitátlag
  6 árajánlat

  SAP-bol auto-exportalt xls adatfajlokhoz kellene vba makrokat szerkeszteni melyek szinten automatizaltan lennenek futtatva. Mintafajl mukodo makroval rendelkezesre all egy bizonyos celra mar, a metodustendszert kell duplikalni mas adatokra. Szoval nem nullarol kell kitlalnod az egeszet. Nem kell durvan erteni a makrok irasahoz. ha record funkcioval, es belenyulkalassal eligazodsz, az mar eleg lehet - en is igy irtam az eddigieket. ~Muveletek: fajlok nyitasa, mentese, zarasa, munkalapok valtasa, kepletezes, ezek lehuzasa, filter, adattipusok es stilus formazasa, vlookup xls fajlok kozott, chart frissites. Ennel sokkal bonyolultabb dolgokkal nem kell nagyon számolni. 4 fo elemunk van: 1, adatfajl letrehozasa es formazasa friss sap adatexport alapjan, kepletezes, osszegzes 2, nem s...

  €175 (Avg Bid)
  €175 licitátlag
  5 árajánlat

  ...rendelkező - Online tartalomszerkesztő gyakorlat, kiváló szövegírási képesség - Kreatív attitűd, proaktivitás, precizitás, igényes, eredmény-orientált, flexibilis hozzáállás, önálló munkavégzés - Fiatalos lendület - Google Ads, Google Analytics és Facebook Hirdetéskezelő magabiztos kezelése - Vizuális érzékenység, képi megfogalmazás képessége - Kiválló elemzői és kommunikációs készség - Haladó szintű Excel ismeret - Angol nyelv felsőfokú ismerete (szóban és írásban egya...

  €22 - €44 / hr
  €22 - €44 / hr
  0 árajánlat
  Access+VBA Véget ért left

  Adott egy FÉLKÉSZ Access DB-re ültetett Excel VBA ügyfél nyilvántartó, projektkövető rendszer. A cégünk mérőeszköz kereskedéssel foglalkozik, 10-15 beszállítóval, 2-300 partnerrel és 2-3000 ügyféllel dolgozunk. Professzionális Access és VBA tudással rendelkező szakit keresünk, Magyarországon.

  €996 (Avg Bid)
  €996 licitátlag
  3 árajánlat
  Excel Utokalkuláció Véget ért left

  Nyomtató által létrehozott csv / vagy xml. fájlból kellene automatikus kimutatást készíteni. A csv-ben szereplő adatokból a "Media" tipusokat paraméterezni kell beviteli mezőben megadott árral. Az "ink" úgyszintén paraméterezendő az árral. Tervezett kb végeredmény a pdf-ben.

  €141 (Avg Bid)
  €141 licitátlag
  4 árajánlat

  Egy excel alapú bevételező, raktárkezelő és receptúrázó "alkalmazást" kellene Accessre ültetni, nemi fejlesztéssel (vélhetően Form és VB macro)

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Egy 45 fős online poker stable tulajdonosa/oktatója vagyok. A játékot a piosolver nevű program segítségével elemezzük, amiből ki tudunk nyerni csv fájlokat. Ezt excellel elkezdtük feldolgozni, de akivel elkezdtem a munkát már nem ér rá, ennek a befejezésében szeretnék segítséget kérni. Illetve felmerült egy probléma, hogy az excel csak 1 millió sort tud kezelni, ezt is szeretném megoldani.

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr licitátlag
  4 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Szia Angela, egy pdf formatumu konyvem van, amibol az adatokat egy excel fajlba kellene atvinni. A pdf magyar nyelvu, es a profilod alapjan nekem ugy tunik, hogy nagyon jol el tudnad vegezni a feladatot. Ha erdekel a munka, akkor szolj, es tovabbi reszleteket tudok kuldeni. A munka nagyobb hordereju, a $10 csak azert szerepel, mert valamit meg kellett adnom a kapcsolatfelvetelhez. Koszonom!

  €9 (Avg Bid)
  €9 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Krisztina, szuksegem lenne valakire, aki egy szkennelt pdf-ben levo informaciot excel tablaba tesz at. Ugy latom, hogy Krisztina szuper lenne erre a feladatra, mert tud magyarul (a pdf magyarul van), tud gepirni, es preciz is (a profiljarol igy tunik). A munka egy nagyobb munka, a $10-t csak azert allitottam be, mert a kapcsolatfelvetelhez valamilyen osszeget be kell allitani. Ha erdekli Krisztinat a munka, kerem jelezze, es tudunk a reszletekrol beszelni. Koszonom!

  €9 (Avg Bid)
  €9 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Eniko F. Véget ért left

  Kedves Eniko, magyar nyelven kellene egy excel file-t kesziteni egy regi konyv alapjan. Az oldalak szama kb 400, es minden oldalrol korulbelul 5-6 megfigyeles kerul az excel file-ba. Ha erdekel a munka, kerlek jelezd, es tudunk a reszletekrol is beszelni. A minimum budget-et csak azert allitottam be, mert valamit meg kell adnom ahhoz, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot, de ahogy az oldalszambol latszik, ez egy nagyobb munka a $10-nal. Koszonom!

  €9 (Avg Bid)
  €9 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Kedves Angela H.! A profilja alapján Önnek szeretném felajánlani a projektem. Sürgős határidővel, pár napon belül lenne szükségem a következő feladatra: Körlevél megszerkesztése (a pontos leírását el tudom küldeni a feladatnak) Powerpoint prezentáció elkészítése (ennek is a leírása egy fájlban van) Excel adatbevitel Mindhárom feladat egyenként kb 1-2 órát vesz igénybe, tehát összesen kb. 3-6 óra legfeljebb. A kérdésem, hogy el tudná e vállalni ezt a projektet pénteki határidővel? Óránként nettó ...

  €27 (Avg Bid)
  €27 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Sevinj95 Véget ért left

  Szia, szeretném megkérdezni, hogy foglalkozol-e cikk újraírásokkal? Excel blogok cikkeit kellene angolról angolra "fordítani", tehát spinning-ről lenne szó. Ha érdekel a munka, kérlek írj. Köszi, István

  €44 (Avg Bid)
  €44 licitátlag
  1 árajánlat
  Do some data entry Véget ért left

  Excel munka elvégzése Excel táblák és grafikonok készítése

  €907 (Avg Bid)
  €907 licitátlag
  19 árajánlat

  Magyar nyelvű weboldalakról a csatolt minta file oszlopaiból hiányzó adatok kigyűjtése, táblázatba beírása. Kb. 540 sorból kb. 100 komplett, a többiben hiányzó adatok vannak.

  €114 (Avg Bid)
  €114 licitátlag
  20 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Van egy kis feladatom egy Excel munkafüzettel kapcsolatban.

  €48 (Avg Bid)
  €48 licitátlag
  8 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatokra. Elképzelésekre.

  €22 (Avg Bid)
  €22 licitátlag
  8 árajánlat
  Táblázat Véget ért left

  Excel munka elvégzése Az excel ben táblázatokat készítek olcsón.

  €272 (Avg Bid)
  €272 licitátlag
  2 árajánlat

  Excel munka elvégzése Munkafüzeteken számolótáblák hozhatók létre formázott adatokat lehet bevinni. Az adatok alapján végezhetők a számítások készíthető rájuk számos típusú diagram és kimutatás.

  €245 (Avg Bid)
  €245 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Fordítók! A csatolt EXCEL fájlok angolról magyarra fordítására keresünk fordítókat. Mindkét fájl 2 részre van osztva, így összesen 4 fordítható szövegrészlet van, ezeket az Excel fájlokon belül színkódokkal jelöltük (Sárga, Szürke, Kék, Zöld). Az Excel fájlok a csatolt Word dokumentumokból lettek kiexportálva. A Word dokumentumokon belül nem kell fordítani, azokat csak referenciaként küldjük, hogy láthassák egyben is a szöveget. A tényleges fordítást az Excel fájlokon...

  €44 (Avg Bid)
  €44 licitátlag
  10 árajánlat

  Program utasításainak fordítása Excel táblázatban (minta mellékelve). Nagyrészt informatikai és pénzügyi kifejezések.

  €37 (Avg Bid)
  €37 licitátlag
  11 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  adatfeldolgozás , magyar cikkek írása

  €398 (Avg Bid)
  €398 licitátlag
  12 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatok elemzese, adatbevitel, kereses az interneten

  €512 (Avg Bid)
  €512 licitátlag
  14 árajánlat
  Do some Excel Work Véget ért left

  Working in Excel, introducing dates, calcules

  €84 (Avg Bid)
  €84 licitátlag
  27 árajánlat

  Helló! Cégünknek van egy letölthető excel megrendelőlapja. Ennek a macro funkcióit kéne helyrerakni (pl: küldés, üres sorok törlése stb) Szeretnék egy könnyen használható, biztonságos megrendelőlapot egy-két macro funkcióval és felhasználóbarát külsővel. Mellékeltem az excel fájlt, ebből kéne kiindulni. Köszi Gergő

  €24 (Avg Bid)
  €24 licitátlag
  2 árajánlat

  Egy céges dokumentum kezelő felület, amely webböngészőre íródott PHP-ben. Csak egyedi webböngésző alatt legyen futtatható, hogy egy dokumentum közvetlen linkjére klikkelve ne mentés másként opciót ajánljon fel, hanem közvetlenül megnyissa a dokumentum típusának megfelelő külső alkalmazással (Word, Excel, Acrobat Reader, stb.). De ez az opció a felhasználó által ne legyen módosítható. Valamint minden felesleges sallangot letiltanák a böngészőben, csak az előre-vissza-kilépés gombokra van szükség. A csatolt kép a mostani alapmenü.

  €666 (Avg Bid)
  €666 licitátlag
  3 árajánlat

  1) Üzleti folyamat specifikáció alapján és a kész termékre vonatkozó elvárások megértését követően az alkalmazás Excel frontend és funkcionalitások tervezése. A megrendelő és a fejlesztő közösen alakítja ki a koncepciót. Becsült munkaóra (BMó): 40 2) A működési koncepció implementálása Excel/VBA/.NET VB környezetek felhasználásával. BMó: 60 3) Fejlesztői kód dokumentáció. BMó: 20 4) Teszt esetek kidolgozása a megrendelővel közösen, azok végrehajtása, dokumentálása. BM...

  €2100 (Avg Bid)
  €2100 licitátlag
  6 árajánlat
  Excel munka. Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €28 (Avg Bid)
  €28 licitátlag
  5 árajánlat
  Excel munka Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €27 (Avg Bid)
  €27 licitátlag
  1 árajánlat

  A projekt: Valós idejű szegmentáció megvalósítása egy online felületen Excel algoritmus alapján. Webes felület létrehozása, melyre a partner kutatócégek továbbíthatják a kutatásban részt vevő kérdőív kitöltőket. Az oldalunkra továbbítva a kitöltőknek meg kell válaszolnia néhány kérdést, majd a válaszokon egy Excel alapú algoritmust lefuttatva különböző szegmensekbe soroljuk őket és ezután a kutatócég kérdőívéhez visszairányítjuk ezzel az információval. Mivel eddig a szegme...

  €681 (Avg Bid)
  €681 licitátlag
  2 árajánlat

  ...hosszú távon – Budapesti helyszínnel. Feladataid lesznek: • Projektszervezés és adminisztráció • Részvétel az ügyfélmegbeszéléseken • Az üzleti igények adminisztrációja, nyilvántartása • Felhasználói kézikönyv, illetve oktatási anyagok készítése Elvárásaink vannak, méghozzá: • Jó kommunikációs készség • Szervezőkészség, koordinatív képesség • Alapvető számítógépes ismeretek (WORD, EXCEL) Előny ha • Rendelkezel hel...

  €1456 (Avg Bid)
  €1456 licitátlag
  3 árajánlat

  QAWFafAFafsaffgsgfsagfsafsa vdklmnásldknsad'nksa;dl dfb'lsa bks b'ls bvlk;SBVKsbvSBVSnb'sBKL SA B SAB SA BDSA B SAB ASDBADSB BDSA SA DS SD BDS dsfbsB

  €245 (Avg Bid)
  €245 licitátlag
  1 árajánlat
  adatbevitel Véget ért left

  Vállalok adatrögzítést Excel táblázatba, Word-be. Másolásokat, írásokat. Diagram készítést, tanácsadást magyarul a segítséget kérőknek.

  €376 (Avg Bid)
  €376 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €2982 (Avg Bid)
  €2982 licitátlag
  6 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni. I type fast familiar with the Ten Thumbs blank face and quickly excel spreadsheet data can be carried over to the table. I can also quickly perform copying tasks.

  €22 / hr (Avg Bid)
  €22 / hr licitátlag
  3 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni.

  €1377 (Avg Bid)
  €1377 licitátlag
  1 árajánlat
  Data Entry - repost Véget ért left

  I will provide names, address, phone, email, etc. etc on a pdf file. I need the information put in an excel spread sheet under company, contact, phone, mobile, fax, email, address, city, state, ID each set will be given a specific ID. some names an email will need to be entered There are approximately 500 or so names. maybe less maybe more one set will be on the internet to scrape the other are on pdf.

  €111 (Avg Bid)
  €111 licitátlag
  9 árajánlat

  Adat rögzitői munkát keresek ! Excel táblázatban dolgoztam már és nagyon szívesen csinálnék ilyeneket.

  €363 (Avg Bid)
  €363 licitátlag
  1 árajánlat
  Otthon elvégezhető Véget ért left

  Otthon elvégezhető távmunka. Információ gyűjtés, adatok bevitele a táblázatba, keresés az interneten, Excel táblázat készítése, segítés az ügyfélszolgálat munkájában.

  €9 - €33
  €9 - €33
  0 árajánlat

  I have a dated access dbase that needs to be cleaned up and then generate reports that can be put in excel for downloading in to quickbooks

  €44 / hr (Avg Bid)
  €44 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  I have a dated access dbase that needs to be cleaned up and then generate reports that can be put in excel for downloading in to quickbooks

  €369 (Avg Bid)
  €369 licitátlag
  3 árajánlat

  I'm looking for some help as we like to make a price calculation for a product based on the attached excel. We already bought the WooCommerce Measurement Price Calculator but we need to have 3 custom fields where they can input some data and then we can calculate the price. so we are developing a shop, where we have a product what has the calculation for the price what you can see in the excel. So on the product details page we would add 3 input text boxes what the visitor should fill out like "width inside of the bucket, dybde, tykkelse". These are in cm-s. Those must be multiplied with a default value and then a kg/price. If you could help us to customize it with a few other options like "do you want it with a subproduct - yes or no" etc the budge...

  €126 (Avg Bid)
  €126 licitátlag
  22 árajánlat

  I need help in creating a 2 year projection for profit and loss statement to acqire an sba loan to buy a carwash. The lender sent me a template I have never done excel . They want a 1 year five percent increase and ten percent on year 2. Can someone help me.

  €74 (Avg Bid)
  €74 licitátlag
  8 árajánlat
  Export data from scanned pages 6 nap left
  HITELESÍTETT

  We need emails and physical addresses extracted from scanned pages that are in PDF format. Needs to go to an excel sheet Looking at around 4,500 contacts this will be done fore

  €320 (Avg Bid)
  €320 licitátlag
  82 árajánlat
  excel expert 6 nap left

  i have a file that has categories of projects and colors in cells which have some meaning. There are 4 categories. what i need is for a total by Project category of the colors for each column which represents a particular quarter

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  8 árajánlat

  I have contract in MS Word and want to make it a mail merge doc. The data source will always be a different Excel spreadsheet, but always created from the same template. I ca explain more if needed

  €356 (Avg Bid)
  €356 licitátlag
  15 árajánlat

  I have contract in MS Word and want to make it a mail merge doc. The data source will always be a different Excel spreadsheet, but always created from the same template. I ca explain more if needed.

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  7 árajánlat

  I need three basic Excel sheets created for scheduling

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  15 árajánlat

  I have a Excel spreadsheet which has macros and formulas (vba project) that I need converted to a Google Sheet template. I need an exact replica of this excel spreadsheet with all the functionality coverted to a google sheet.

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  10 árajánlat

  We have an Excel file with names and addressed in proper sequence. We need to transfer this data onto a pre-printed form or create an identical form with this data populating the lines. The form is similar to a tax from and can be reproduced but it must have the same fonts, formats, etc. as the original. Note that we tried to format the Excel file to fit on preprinted forms but there are field alignment issues when using a mail merge from word. The excel file has 25,000 names and addresses. The job entails the transfer of the excel data onto a suitable form and then printing the forms for our office use.

  €138 (Avg Bid)
  €138 licitátlag
  36 árajánlat

  A legjobb excel közösségi cikkek