Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  437,684 excel munka, árazás ebben: EUR

  Link, telefonszám, cím legyűjtése a megadott paraméterek alapján ingatlan értékesítő részére. Mennyiség, munkadíj megbeszélés alapján. Kölcsönös elégedettség esetén rendszeres lehetőség. Csak excel alap ismerete szükséges.

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  18 árajánlat

  Szükségem van vkire aki lépéséről lépésre megold egy Excel feladatot. Táblázat, számítások. Magyar nyelvtudás és magyar nyelvű Excel feltétlenül szükséges!

  €118 (Avg Bid)
  €118 licitátlag
  9 árajánlat

  Olyan webscrapping expertet keresek aki statisztikai oldalakról tudna letölteni adatokat Excel fileba. Fontos lenne hogy a kód havonta le tudja tölteni a friss adatokat is. Az adatokból statisztikai valószínűség számítás lesz a következő lépés.

  €129 (Avg Bid)
  €129 licitátlag
  6 árajánlat

  SAP-bol auto-exportalt xls adatfajlokhoz kellene vba makrokat szerkeszteni melyek szinten automatizaltan lennenek futtatva. Mintafajl mukodo makroval rendelkezesre all egy bizonyos celra mar, a metodustendszert kell duplikalni mas adatokra. Szoval nem nullarol kell kitlalnod az egeszet. Nem kell durvan erteni a makrok irasahoz. ha record funkcioval, es belenyulkalassal eligazodsz, az mar eleg lehet - en is igy irtam az eddigieket. ~Muveletek: fajlok nyitasa, mentese, zarasa, munkalapok valtasa, kepletezes, ezek lehuzasa, filter, adattipusok es stilus formazasa, vlookup xls fajlok kozott, chart frissites. Ennel sokkal bonyolultabb dolgokkal nem kell nagyon számolni. 4 fo elemunk van: 1, adatfajl letrehozasa es formazasa friss sap adatexport alapjan, kepletezes, osszegzes 2, nem s...

  €161 (Avg Bid)
  €161 licitátlag
  5 árajánlat

  ...rendelkező - Online tartalomszerkesztő gyakorlat, kiváló szövegírási képesség - Kreatív attitűd, proaktivitás, precizitás, igényes, eredmény-orientált, flexibilis hozzáállás, önálló munkavégzés - Fiatalos lendület - Google Ads, Google Analytics és Facebook Hirdetéskezelő magabiztos kezelése - Vizuális érzékenység, képi megfogalmazás képessége - Kiválló elemzői és kommunikációs készség - Haladó szintű Excel ismeret - Angol nyelv felsőfokú ismerete (szóban és írásban egya...

  €24 - €48 / hr
  €24 - €48 / hr
  0 árajánlat
  Access+VBA Véget ért left

  Adott egy FÉLKÉSZ Access DB-re ültetett Excel VBA ügyfél nyilvántartó, projektkövető rendszer. A cégünk mérőeszköz kereskedéssel foglalkozik, 10-15 beszállítóval, 2-300 partnerrel és 2-3000 ügyféllel dolgozunk. Professzionális Access és VBA tudással rendelkező szakit keresünk, Magyarországon.

  €1072 (Avg Bid)
  €1072 licitátlag
  3 árajánlat
  Excel Utokalkuláció Véget ért left

  Nyomtató által létrehozott csv / vagy xml. fájlból kellene automatikus kimutatást készíteni. A csv-ben szereplő adatokból a "Media" tipusokat paraméterezni kell beviteli mezőben megadott árral. Az "ink" úgyszintén paraméterezendő az árral. Tervezett kb végeredmény a pdf-ben.

  €128 (Avg Bid)
  €128 licitátlag
  4 árajánlat

  Egy excel alapú bevételező, raktárkezelő és receptúrázó "alkalmazást" kellene Accessre ültetni, nemi fejlesztéssel (vélhetően Form és VB macro)

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Egy 45 fős online poker stable tulajdonosa/oktatója vagyok. A játékot a piosolver nevű program segítségével elemezzük, amiből ki tudunk nyerni csv fájlokat. Ezt excellel elkezdtük feldolgozni, de akivel elkezdtem a munkát már nem ér rá, ennek a befejezésében szeretnék segítséget kérni. Illetve felmerült egy probléma, hogy az excel csak 1 millió sort tud kezelni, ezt is szeretném megoldani.

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr licitátlag
  4 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Szia Angela, egy pdf formatumu konyvem van, amibol az adatokat egy excel fajlba kellene atvinni. A pdf magyar nyelvu, es a profilod alapjan nekem ugy tunik, hogy nagyon jol el tudnad vegezni a feladatot. Ha erdekel a munka, akkor szolj, es tovabbi reszleteket tudok kuldeni. A munka nagyobb hordereju, a $10 csak azert szerepel, mert valamit meg kellett adnom a kapcsolatfelvetelhez. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Krisztina, szuksegem lenne valakire, aki egy szkennelt pdf-ben levo informaciot excel tablaba tesz at. Ugy latom, hogy Krisztina szuper lenne erre a feladatra, mert tud magyarul (a pdf magyarul van), tud gepirni, es preciz is (a profiljarol igy tunik). A munka egy nagyobb munka, a $10-t csak azert allitottam be, mert a kapcsolatfelvetelhez valamilyen osszeget be kell allitani. Ha erdekli Krisztinat a munka, kerem jelezze, es tudunk a reszletekrol beszelni. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Eniko F. Véget ért left

  Kedves Eniko, magyar nyelven kellene egy excel file-t kesziteni egy regi konyv alapjan. Az oldalak szama kb 400, es minden oldalrol korulbelul 5-6 megfigyeles kerul az excel file-ba. Ha erdekel a munka, kerlek jelezd, es tudunk a reszletekrol is beszelni. A minimum budget-et csak azert allitottam be, mert valamit meg kell adnom ahhoz, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot, de ahogy az oldalszambol latszik, ez egy nagyobb munka a $10-nal. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Kedves Angela H.! A profilja alapján Önnek szeretném felajánlani a projektem. Sürgős határidővel, pár napon belül lenne szükségem a következő feladatra: Körlevél megszerkesztése (a pontos leírását el tudom küldeni a feladatnak) Powerpoint prezentáció elkészítése (ennek is a leírása egy fájlban van) Excel adatbevitel Mindhárom feladat egyenként kb 1-2 órát vesz igénybe, tehát összesen kb. 3-6 óra legfeljebb. A kérdésem, hogy el tudná e vállalni ezt a projektet pénteki határidővel? Óránként nettó ...

  €23 (Avg Bid)
  €23 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Sevinj95 Véget ért left

  Szia, szeretném megkérdezni, hogy foglalkozol-e cikk újraírásokkal? Excel blogok cikkeit kellene angolról angolra "fordítani", tehát spinning-ről lenne szó. Ha érdekel a munka, kérlek írj. Köszi, István

  €48 (Avg Bid)
  €48 licitátlag
  1 árajánlat
  Do some data entry Véget ért left

  Excel munka elvégzése Excel táblák és grafikonok készítése

  €976 (Avg Bid)
  €976 licitátlag
  19 árajánlat

  Magyar nyelvű weboldalakról a csatolt minta file oszlopaiból hiányzó adatok kigyűjtése, táblázatba beírása. Kb. 540 sorból kb. 100 komplett, a többiben hiányzó adatok vannak.

  €98 (Avg Bid)
  €98 licitátlag
  19 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Van egy kis feladatom egy Excel munkafüzettel kapcsolatban.

  €47 (Avg Bid)
  €47 licitátlag
  7 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatokra. Elképzelésekre.

  €26 (Avg Bid)
  €26 licitátlag
  7 árajánlat
  Táblázat Véget ért left

  Excel munka elvégzése Az excel ben táblázatokat készítek olcsón.

  €233 (Avg Bid)
  €233 licitátlag
  2 árajánlat

  Excel munka elvégzése Munkafüzeteken számolótáblák hozhatók létre formázott adatokat lehet bevinni. Az adatok alapján végezhetők a számítások készíthető rájuk számos típusú diagram és kimutatás.

  €264 (Avg Bid)
  €264 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Fordítók! A csatolt EXCEL fájlok angolról magyarra fordítására keresünk fordítókat. Mindkét fájl 2 részre van osztva, így összesen 4 fordítható szövegrészlet van, ezeket az Excel fájlokon belül színkódokkal jelöltük (Sárga, Szürke, Kék, Zöld). Az Excel fájlok a csatolt Word dokumentumokból lettek kiexportálva. A Word dokumentumokon belül nem kell fordítani, azokat csak referenciaként küldjük, hogy láthassák egyben is a szöveget. A tényleges fordítást az Excel fájlokon...

  €48 (Avg Bid)
  €48 licitátlag
  10 árajánlat

  Program utasításainak fordítása Excel táblázatban (minta mellékelve). Nagyrészt informatikai és pénzügyi kifejezések.

  €32 (Avg Bid)
  €32 licitátlag
  11 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  adatfeldolgozás , magyar cikkek írása

  €339 (Avg Bid)
  €339 licitátlag
  12 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatok elemzese, adatbevitel, kereses az interneten

  €436 (Avg Bid)
  €436 licitátlag
  14 árajánlat
  Do some Excel Work Véget ért left

  Working in Excel, introducing dates, calcules

  €91 (Avg Bid)
  €91 licitátlag
  27 árajánlat

  Helló! Cégünknek van egy letölthető excel megrendelőlapja. Ennek a macro funkcióit kéne helyrerakni (pl: küldés, üres sorok törlése stb) Szeretnék egy könnyen használható, biztonságos megrendelőlapot egy-két macro funkcióval és felhasználóbarát külsővel. Mellékeltem az excel fájlt, ebből kéne kiindulni. Köszi Gergő

  €26 (Avg Bid)
  €26 licitátlag
  2 árajánlat

  Egy céges dokumentum kezelő felület, amely webböngészőre íródott PHP-ben. Csak egyedi webböngésző alatt legyen futtatható, hogy egy dokumentum közvetlen linkjére klikkelve ne mentés másként opciót ajánljon fel, hanem közvetlenül megnyissa a dokumentum típusának megfelelő külső alkalmazással (Word, Excel, Acrobat Reader, stb.). De ez az opció a felhasználó által ne legyen módosítható. Valamint minden felesleges sallangot letiltanák a böngészőben, csak az előre-vissza-kilépés gombokra van szükség. A csatolt kép a mostani alapmenü.

  €569 (Avg Bid)
  €569 licitátlag
  3 árajánlat

  1) Üzleti folyamat specifikáció alapján és a kész termékre vonatkozó elvárások megértését követően az alkalmazás Excel frontend és funkcionalitások tervezése. A megrendelő és a fejlesztő közösen alakítja ki a koncepciót. Becsült munkaóra (BMó): 40 2) A működési koncepció implementálása Excel/VBA/.NET VB környezetek felhasználásával. BMó: 60 3) Fejlesztői kód dokumentáció. BMó: 20 4) Teszt esetek kidolgozása a megrendelővel közösen, azok végrehajtása, dokumentálása. BM...

  €2261 (Avg Bid)
  €2261 licitátlag
  6 árajánlat
  Excel munka. Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €31 (Avg Bid)
  €31 licitátlag
  5 árajánlat
  Excel munka Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €29 (Avg Bid)
  €29 licitátlag
  1 árajánlat

  A projekt: Valós idejű szegmentáció megvalósítása egy online felületen Excel algoritmus alapján. Webes felület létrehozása, melyre a partner kutatócégek továbbíthatják a kutatásban részt vevő kérdőív kitöltőket. Az oldalunkra továbbítva a kitöltőknek meg kell válaszolnia néhány kérdést, majd a válaszokon egy Excel alapú algoritmust lefuttatva különböző szegmensekbe soroljuk őket és ezután a kutatócég kérdőívéhez visszairányítjuk ezzel az információval. Mivel eddig a szegme...

  €582 (Avg Bid)
  €582 licitátlag
  2 árajánlat

  ...hosszú távon – Budapesti helyszínnel. Feladataid lesznek: • Projektszervezés és adminisztráció • Részvétel az ügyfélmegbeszéléseken • Az üzleti igények adminisztrációja, nyilvántartása • Felhasználói kézikönyv, illetve oktatási anyagok készítése Elvárásaink vannak, méghozzá: • Jó kommunikációs készség • Szervezőkészség, koordinatív képesség • Alapvető számítógépes ismeretek (WORD, EXCEL) Előny ha • Rendelkezel hel...

  €1244 (Avg Bid)
  €1244 licitátlag
  3 árajánlat

  QAWFafAFafsaffgsgfsagfsafsa vdklmnásldknsad'nksa;dl dfb'lsa bks b'ls bvlk;SBVKsbvSBVSnb'sBKL SA B SAB SA BDSA B SAB ASDBADSB BDSA SA DS SD BDS dsfbsB

  €264 (Avg Bid)
  €264 licitátlag
  1 árajánlat
  adatbevitel Véget ért left

  Vállalok adatrögzítést Excel táblázatba, Word-be. Másolásokat, írásokat. Diagram készítést, tanácsadást magyarul a segítséget kérőknek.

  €405 (Avg Bid)
  €405 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €21 (Avg Bid)
  €21 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €3209 (Avg Bid)
  €3209 licitátlag
  6 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni. I type fast familiar with the Ten Thumbs blank face and quickly excel spreadsheet data can be carried over to the table. I can also quickly perform copying tasks.

  €24 / hr (Avg Bid)
  €24 / hr licitátlag
  3 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni.

  €1483 (Avg Bid)
  €1483 licitátlag
  1 árajánlat
  Data Entry - repost Véget ért left

  I will provide names, address, phone, email, etc. etc on a pdf file. I need the information put in an excel spread sheet under company, contact, phone, mobile, fax, email, address, city, state, ID each set will be given a specific ID. some names an email will need to be entered There are approximately 500 or so names. maybe less maybe more one set will be on the internet to scrape the other are on pdf.

  €119 (Avg Bid)
  €119 licitátlag
  9 árajánlat

  Adat rögzitői munkát keresek ! Excel táblázatban dolgoztam már és nagyon szívesen csinálnék ilyeneket.

  €311 (Avg Bid)
  €311 licitátlag
  1 árajánlat
  Otthon elvégezhető Véget ért left

  Otthon elvégezhető távmunka. Információ gyűjtés, adatok bevitele a táblázatba, keresés az interneten, Excel táblázat készítése, segítés az ügyfélszolgálat munkájában.

  €7 - €28
  €7 - €28
  0 árajánlat
  TDL programming for Tally Prime 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Import and export data from and to MS Access, MS Excel and/or MySQL.

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  I am looking for a freelancer who can help me create a database of CTOs and Product Heads in the Middle East market. The database should be in Excel format. For each contact, I would like the information to include their names, company email addresses, linkedin profiles, company website. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in data collection and organization - Familiarity with the Middle East market - Attention to detail to ensure accurate information gathering - Strong Excel skills for creating and formatting the database We will be paying the price per valid record. We would require you to give us a sample as well before beginning the project.

  €92 (Avg Bid)
  €92 licitátlag
  20 árajánlat
  Extract number plate from a video 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Project Description: Extract number plate from dashcam footage with legal requirements - I am looking for a skilled professional who can extract the number plate from dashcam footage for legal purposes. - The footage ...enhancement techniques. - Familiarity with dashcam footage and the ability to work with various video formats is preferred. - Knowledge of legal regulations regarding privacy and data protection is a plus. - Strong problem-solving skills and the ability to work with minimal supervision are desired. - The project requires delivering the extracted number plate information in a digital format, preferably Excel or CSV. - Please provide examples of previous similar work or relevant certifications to showcase your skills and experience. File will be sent once agreed the ...

  €69 (Avg Bid)
  €69 licitátlag
  31 árajánlat

  Project Overview: Are you a skilled video editor looking for an exciting project with potential for ongoing work? I am seeking a talented video editor to edit a 45 minute video, seamlessly integrate a PowerPoint presentation, add text, create smooth transitions, and incorporate animated diagrams. If you excel at this project, there's an additional 12 hours of footage waiting for your expert touch! Project Details: Scope of Work: • I will provide a 45 minute video and a power point presentation. I will also provide a video i have created which roughly integrates the video and power point to give an idea of the timing of the integration i need. • I need someone to edit the video so that the text appears, sometimes in split screen and sometimes in full screen. •...

  €81 (Avg Bid)
  €81 licitátlag
  37 árajánlat
  Data entry 6 nap left

  I am looking for someone to assist me with data cleaning and formatting tasks. The ideal candidate should have experience in working with Excel and be proficient in handling medium-sized datasets (500-2000 entries). Skills and experience required: - Strong proficiency in Excel - Experience in data cleaning and formatting - Attention to detail - Ability to handle medium-sized datasets (500-2000 entries) - Knowledge of data analysis techniques is a plus Responsibilities: - Clean and format data in Excel according to specific guidelines - Ensure accuracy and consistency of data - Identify and rectify any errors or inconsistencies in the dataset - Provide timely updates and reports on the progress of the project If you have the necessary skills and experience, please b...

  €244 (Avg Bid)
  €244 licitátlag
  81 árajánlat

  I have a supplier that we are able to resell products from. They have given me access to their stock, however I wish to import them into our own e-commerce website. I require the following to be scraped and exported into a CSV/Excel file: * Main title / data * price * despription * technical specification * image source URL I have attached an example excel file to show the first product as well as som print screens of our portal. The winning freelancer will be given access to the portal. There are approximately 5000 products.

  €80 (Avg Bid)
  €80 licitátlag
  89 árajánlat

  I am looking for a Python developer to assist me in processing and summarizing data. The project involves the following requirements: - Data Availability: The client will provide the data in Excel/CSV format. - Data Processing: The developer will be responsible for processing the provided data using Python. - KPI Generation: The client is specifically interested in generating Operational Metrics from the processed data. - Skills and Experience: The ideal candidate should have experience in Python programming and data processing. Knowledge of Excel/CSV file handling and the ability to generate KPIs from data is also required. If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal along with relevant examples of previous work.

  €20 (Avg Bid)
  €20 licitátlag
  23 árajánlat
  Data Analysis 6 nap left

  I am looking for a freelancer who can assist me with data visualization for my project. The ideal candidate should have experience in using Excel and Tableau for data visualization. Project Requirements: - Perform data visualization using Excel and Tableau - Create visually appealing and informative charts and graphs to represent the data - Analyze and interpret the data to identify patterns, trends, and insights Skills and Experience: - Proficiency in Excel and Tableau - Strong understanding of data visualization principles and best practices - Ability to effectively communicate complex information through visual representations - Experience in analyzing and interpreting data - Attention to detail and accuracy in data analysis Please provide examples of previou...

  €81 (Avg Bid)
  €81 licitátlag
  31 árajánlat
  Dashboard 6 nap left

  My project is in need of a Dashboard to be developed on Excel. The type of dashboard required is an HR Dashboard. Those applying for the job should have a portfolio of related work, appropriate experience, as well as a comprehensive proposal ready for review. It is expected that the successful applicant can provide an innovative solution with detail of the design and implementation. I'm open to suggestions and ideas which can add value. In addition, the successful freelancer should be available for correspondence throughout the project. If this sounds like something you can help with I look forward to hearing from you shortly.

  €114 (Avg Bid)
  €114 licitátlag
  62 árajánlat

  A legjobb excel közösségi cikkek