Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  419,474 excel munka, árazás ebben: EUR

  Szükségem van vkire aki lépéséről lépésre megold egy Excel feladatot. Táblázat, számítások. Magyar nyelvtudás és magyar nyelvű Excel feltétlenül szükséges!

  €126 (Avg Bid)
  €126 licitátlag
  9 árajánlat

  Olyan webscrapping expertet keresek aki statisztikai oldalakról tudna letölteni adatokat Excel fileba. Fontos lenne hogy a kód havonta le tudja tölteni a friss adatokat is. Az adatokból statisztikai valószínűség számítás lesz a következő lépés.

  €132 (Avg Bid)
  €132 licitátlag
  6 árajánlat

  SAP-bol auto-exportalt xls adatfajlokhoz kellene vba makrokat szerkeszteni melyek szinten automatizaltan lennenek futtatva. Mintafajl mukodo makroval rendelkezesre all egy bizonyos celra mar, a metodustendszert kell duplikalni mas adatokra. Szoval nem nullarol kell kitlalnod az egeszet. Nem kell durvan erteni a makrok irasahoz. ha record funkcioval, es belenyulkalassal eligazodsz, az mar eleg lehet - en is igy irtam az eddigieket. ~Muveletek: fajlok nyitasa, mentese, zarasa, munkalapok valtasa, kepletezes, ezek lehuzasa, filter, adattipusok es stilus formazasa, vlookup xls fajlok kozott, chart frissites. Ennel sokkal bonyolultabb dolgokkal nem kell nagyon számolni. 4 fo elemunk van: 1, adatfajl letrehozasa es formazasa friss sap adatexport alapjan, kepletezes, osszegzes 2, nem s...

  €193 (Avg Bid)
  €193 licitátlag
  5 árajánlat

  ...rendelkező - Online tartalomszerkesztő gyakorlat, kiváló szövegírási képesség - Kreatív attitűd, proaktivitás, precizitás, igényes, eredmény-orientált, flexibilis hozzáállás, önálló munkavégzés - Fiatalos lendület - Google Ads, Google Analytics és Facebook Hirdetéskezelő magabiztos kezelése - Vizuális érzékenység, képi megfogalmazás képessége - Kiválló elemzői és kommunikációs készség - Haladó szintű Excel ismeret - Angol nyelv felsőfokú ismerete (szóban és írásban egya...

  €25 - €49 / hr
  €25 - €49 / hr
  0 árajánlat
  Access+VBA Véget ért left

  Adott egy FÉLKÉSZ Access DB-re ültetett Excel VBA ügyfél nyilvántartó, projektkövető rendszer. A cégünk mérőeszköz kereskedéssel foglalkozik, 10-15 beszállítóval, 2-300 partnerrel és 2-3000 ügyféllel dolgozunk. Professzionális Access és VBA tudással rendelkező szakit keresünk, Magyarországon.

  €1103 (Avg Bid)
  €1103 licitátlag
  3 árajánlat
  Excel Utokalkuláció Véget ért left

  Nyomtató által létrehozott csv / vagy xml. fájlból kellene automatikus kimutatást készíteni. A csv-ben szereplő adatokból a "Media" tipusokat paraméterezni kell beviteli mezőben megadott árral. Az "ink" úgyszintén paraméterezendő az árral. Tervezett kb végeredmény a pdf-ben.

  €156 (Avg Bid)
  €156 licitátlag
  4 árajánlat

  Egy excel alapú bevételező, raktárkezelő és receptúrázó "alkalmazást" kellene Accessre ültetni, nemi fejlesztéssel (vélhetően Form és VB macro)

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Egy 45 fős online poker stable tulajdonosa/oktatója vagyok. A játékot a piosolver nevű program segítségével elemezzük, amiből ki tudunk nyerni csv fájlokat. Ezt excellel elkezdtük feldolgozni, de akivel elkezdtem a munkát már nem ér rá, ennek a befejezésében szeretnék segítséget kérni. Illetve felmerült egy probléma, hogy az excel csak 1 millió sort tud kezelni, ezt is szeretném megoldani.

  €21 / hr (Avg Bid)
  €21 / hr licitátlag
  4 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Szia Angela, egy pdf formatumu konyvem van, amibol az adatokat egy excel fajlba kellene atvinni. A pdf magyar nyelvu, es a profilod alapjan nekem ugy tunik, hogy nagyon jol el tudnad vegezni a feladatot. Ha erdekel a munka, akkor szolj, es tovabbi reszleteket tudok kuldeni. A munka nagyobb hordereju, a $10 csak azert szerepel, mert valamit meg kellett adnom a kapcsolatfelvetelhez. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Krisztina, szuksegem lenne valakire, aki egy szkennelt pdf-ben levo informaciot excel tablaba tesz at. Ugy latom, hogy Krisztina szuper lenne erre a feladatra, mert tud magyarul (a pdf magyarul van), tud gepirni, es preciz is (a profiljarol igy tunik). A munka egy nagyobb munka, a $10-t csak azert allitottam be, mert a kapcsolatfelvetelhez valamilyen osszeget be kell allitani. Ha erdekli Krisztinat a munka, kerem jelezze, es tudunk a reszletekrol beszelni. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Eniko F. Véget ért left

  Kedves Eniko, magyar nyelven kellene egy excel file-t kesziteni egy regi konyv alapjan. Az oldalak szama kb 400, es minden oldalrol korulbelul 5-6 megfigyeles kerul az excel file-ba. Ha erdekel a munka, kerlek jelezd, es tudunk a reszletekrol is beszelni. A minimum budget-et csak azert allitottam be, mert valamit meg kell adnom ahhoz, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot, de ahogy az oldalszambol latszik, ez egy nagyobb munka a $10-nal. Koszonom!

  €10 (Avg Bid)
  €10 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Angela H. Véget ért left

  Kedves Angela H.! A profilja alapján Önnek szeretném felajánlani a projektem. Sürgős határidővel, pár napon belül lenne szükségem a következő feladatra: Körlevél megszerkesztése (a pontos leírását el tudom küldeni a feladatnak) Powerpoint prezentáció elkészítése (ennek is a leírása egy fájlban van) Excel adatbevitel Mindhárom feladat egyenként kb 1-2 órát vesz igénybe, tehát összesen kb. 3-6 óra legfeljebb. A kérdésem, hogy el tudná e vállalni ezt a projektet pénteki határidővel? Óránként nettó ...

  €29 (Avg Bid)
  €29 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Sevinj95 Véget ért left

  Szia, szeretném megkérdezni, hogy foglalkozol-e cikk újraírásokkal? Excel blogok cikkeit kellene angolról angolra "fordítani", tehát spinning-ről lenne szó. Ha érdekel a munka, kérlek írj. Köszi, István

  €49 (Avg Bid)
  €49 licitátlag
  1 árajánlat
  Do some data entry Véget ért left

  Excel munka elvégzése Excel táblák és grafikonok készítése

  €1005 (Avg Bid)
  €1005 licitátlag
  19 árajánlat

  Magyar nyelvű weboldalakról a csatolt minta file oszlopaiból hiányzó adatok kigyűjtése, táblázatba beírása. Kb. 540 sorból kb. 100 komplett, a többiben hiányzó adatok vannak.

  €127 (Avg Bid)
  €127 licitátlag
  20 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Van egy kis feladatom egy Excel munkafüzettel kapcsolatban.

  €53 (Avg Bid)
  €53 licitátlag
  8 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatokra. Elképzelésekre.

  €25 (Avg Bid)
  €25 licitátlag
  8 árajánlat
  Táblázat Véget ért left

  Excel munka elvégzése Az excel ben táblázatokat készítek olcsón.

  €301 (Avg Bid)
  €301 licitátlag
  2 árajánlat

  Excel munka elvégzése Munkafüzeteken számolótáblák hozhatók létre formázott adatokat lehet bevinni. Az adatok alapján végezhetők a számítások készíthető rájuk számos típusú diagram és kimutatás.

  €272 (Avg Bid)
  €272 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Fordítók! A csatolt EXCEL fájlok angolról magyarra fordítására keresünk fordítókat. Mindkét fájl 2 részre van osztva, így összesen 4 fordítható szövegrészlet van, ezeket az Excel fájlokon belül színkódokkal jelöltük (Sárga, Szürke, Kék, Zöld). Az Excel fájlok a csatolt Word dokumentumokból lettek kiexportálva. A Word dokumentumokon belül nem kell fordítani, azokat csak referenciaként küldjük, hogy láthassák egyben is a szöveget. A tényleges fordítást az Excel fájlokon...

  €49 (Avg Bid)
  €49 licitátlag
  10 árajánlat

  Program utasításainak fordítása Excel táblázatban (minta mellékelve). Nagyrészt informatikai és pénzügyi kifejezések.

  €41 (Avg Bid)
  €41 licitátlag
  11 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  adatfeldolgozás , magyar cikkek írása

  €441 (Avg Bid)
  €441 licitátlag
  12 árajánlat
  Excel munka elvégzése Véget ért left

  Adatok elemzese, adatbevitel, kereses az interneten

  €567 (Avg Bid)
  €567 licitátlag
  14 árajánlat
  Do some Excel Work Véget ért left

  Working in Excel, introducing dates, calcules

  €93 (Avg Bid)
  €93 licitátlag
  27 árajánlat

  Helló! Cégünknek van egy letölthető excel megrendelőlapja. Ennek a macro funkcióit kéne helyrerakni (pl: küldés, üres sorok törlése stb) Szeretnék egy könnyen használható, biztonságos megrendelőlapot egy-két macro funkcióval és felhasználóbarát külsővel. Mellékeltem az excel fájlt, ebből kéne kiindulni. Köszi Gergő

  €26 (Avg Bid)
  €26 licitátlag
  2 árajánlat

  Egy céges dokumentum kezelő felület, amely webböngészőre íródott PHP-ben. Csak egyedi webböngésző alatt legyen futtatható, hogy egy dokumentum közvetlen linkjére klikkelve ne mentés másként opciót ajánljon fel, hanem közvetlenül megnyissa a dokumentum típusának megfelelő külső alkalmazással (Word, Excel, Acrobat Reader, stb.). De ez az opció a felhasználó által ne legyen módosítható. Valamint minden felesleges sallangot letiltanák a böngészőben, csak az előre-vissza-kilépés gombokra van szükség. A csatolt kép a mostani alapmenü.

  €738 (Avg Bid)
  €738 licitátlag
  3 árajánlat

  1) Üzleti folyamat specifikáció alapján és a kész termékre vonatkozó elvárások megértését követően az alkalmazás Excel frontend és funkcionalitások tervezése. A megrendelő és a fejlesztő közösen alakítja ki a koncepciót. Becsült munkaóra (BMó): 40 2) A működési koncepció implementálása Excel/VBA/.NET VB környezetek felhasználásával. BMó: 60 3) Fejlesztői kód dokumentáció. BMó: 20 4) Teszt esetek kidolgozása a megrendelővel közösen, azok végrehajtása, dokumentálása. BM...

  €2327 (Avg Bid)
  €2327 licitátlag
  6 árajánlat
  Excel munka. Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €31 (Avg Bid)
  €31 licitátlag
  5 árajánlat
  Excel munka Véget ért left

  Szia! Van egy lista excelben facebook felhasználókról. 11.000 sor. Magyar keresztnevek szerint kellene szűrni a listát úgy, hogy minden keresztnév és annak becézett formái, beleértve az ékezet mentesen rosszul megadott neveket is, egy külön munkalapon legyenek. Kérlek jelezd vissza, hogy tudnád e vállalni a munkát. Köszönöm!

  €29 (Avg Bid)
  €29 licitátlag
  1 árajánlat

  A projekt: Valós idejű szegmentáció megvalósítása egy online felületen Excel algoritmus alapján. Webes felület létrehozása, melyre a partner kutatócégek továbbíthatják a kutatásban részt vevő kérdőív kitöltőket. Az oldalunkra továbbítva a kitöltőknek meg kell válaszolnia néhány kérdést, majd a válaszokon egy Excel alapú algoritmust lefuttatva különböző szegmensekbe soroljuk őket és ezután a kutatócég kérdőívéhez visszairányítjuk ezzel az információval. Mivel eddig a szegme...

  €755 (Avg Bid)
  €755 licitátlag
  2 árajánlat

  ...hosszú távon – Budapesti helyszínnel. Feladataid lesznek: • Projektszervezés és adminisztráció • Részvétel az ügyfélmegbeszéléseken • Az üzleti igények adminisztrációja, nyilvántartása • Felhasználói kézikönyv, illetve oktatási anyagok készítése Elvárásaink vannak, méghozzá: • Jó kommunikációs készség • Szervezőkészség, koordinatív képesség • Alapvető számítógépes ismeretek (WORD, EXCEL) Előny ha • Rendelkezel hel...

  €1613 (Avg Bid)
  €1613 licitátlag
  3 árajánlat

  QAWFafAFafsaffgsgfsagfsafsa vdklmnásldknsad'nksa;dl dfb'lsa bks b'ls bvlk;SBVKsbvSBVSnb'sBKL SA B SAB SA BDSA B SAB ASDBADSB BDSA SA DS SD BDS dsfbsB

  €272 (Avg Bid)
  €272 licitátlag
  1 árajánlat
  adatbevitel Véget ért left

  Vállalok adatrögzítést Excel táblázatba, Word-be. Másolásokat, írásokat. Diagram készítést, tanácsadást magyarul a segítséget kérőknek.

  €417 (Avg Bid)
  €417 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €22 (Avg Bid)
  €22 licitátlag
  3 árajánlat

  Adatfeltöltés, táblázatkezelés, függvények, kimutatások, statisztikák és diagramok közzététele. Teljes körű Excel ismeret.

  €3303 (Avg Bid)
  €3303 licitátlag
  6 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni. I type fast familiar with the Ten Thumbs blank face and quickly excel spreadsheet data can be carried over to the table. I can also quickly perform copying tasks.

  €25 / hr (Avg Bid)
  €25 / hr licitátlag
  3 árajánlat

  Gyorsan gépelek tízujjas vakírással ismerem az excel táblázatot és gyorsan tudok adatokat is a táblázatba vinni. Másolási feladatokat is szintén gyorsan el tudom végezni.

  €1526 (Avg Bid)
  €1526 licitátlag
  1 árajánlat
  Data Entry - repost Véget ért left

  I will provide names, address, phone, email, etc. etc on a pdf file. I need the information put in an excel spread sheet under company, contact, phone, mobile, fax, email, address, city, state, ID each set will be given a specific ID. some names an email will need to be entered There are approximately 500 or so names. maybe less maybe more one set will be on the internet to scrape the other are on pdf.

  €123 (Avg Bid)
  €123 licitátlag
  9 árajánlat

  Adat rögzitői munkát keresek ! Excel táblázatban dolgoztam már és nagyon szívesen csinálnék ilyeneket.

  €402 (Avg Bid)
  €402 licitátlag
  1 árajánlat
  Otthon elvégezhető Véget ért left

  Otthon elvégezhető távmunka. Információ gyűjtés, adatok bevitele a táblázatba, keresés az interneten, Excel táblázat készítése, segítés az ügyfélszolgálat munkájában.

  €10 - €36
  €10 - €36
  0 árajánlat

  Business models, excel review and model

  €4504 (Avg Bid)
  €4504 licitátlag
  1 árajánlat

  I need someone to pull publicly available data from two sites. I am looking for a diligent professional. I want to put the data in excel or google sheet

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr licitátlag
  24 árajánlat

  Hi Bojan, I have a smaller task for you if you are free. It is conversion of three PDFs to excel. Importantly I need to have the images remain in place. Please confirm you have capacity and are ok with my proposed price for the job. I will be online a bit later today and we check in with you then. Will attach the PDFs shortly.

  €170 (Avg Bid)
  Titkos
  €170 licitátlag
  1 árajánlat

  Our Requirement : You need to spend 6-8 hours per day, Monday to Friday - 15-30000 per month - 2 hours Business Development calls to uk clients(2-4 pm or 3-5 pm IST) must everyday STRONG ENGLISH COMMUNICATION SKILLS MANDATORY MINIMUM TWO YERS EXP IN BUSINESS DEVELOPMENT IS REQUIRED Personal skills ; Analytical, Detailed oriented Quick learner Professional Skills : Excel expert, content creation for facebook Punctual, committed , trustworthy person definitely succeed !!!!!

  €325 (Avg Bid)
  €325 licitátlag
  10 árajánlat

  Simple copy and paste job. Indeed someone to edit, copy and paste some information from Microsoft word to Excel. I need a serious, hardworking freelancer as this may be a long term job. I'm willing to pay $2 per hour if it's not okay by you, don't bid. Only serious freelancers.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  19 árajánlat

  J'ai besoin d'obtenir le numéro "Dernière entrée en classe" de chacune de ces 159 écoles comme entrées à mettre dans ce fichier Excel, s'il vous plaît, dans votre note pour moi, faites-moi savoir le coût pour l'ensemble du travail et combien de temps cela vous prendra pour le compléter. Je donne des commentaires détaillés et je paie rapidement. Lire moins

  €399 (Avg Bid)
  €399 licitátlag
  5 árajánlat
  Power automate flow 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Need simple flow When I click on run flow 1. Share point excel file needs to refresh 2. Powerbi data needs to refresh 3. Take power bi screenshot and send email.

  €16 (Avg Bid)
  €16 licitátlag
  2 árajánlat
  Accumulator bet simulation 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Hi Experts, I need a python or excel based solution to hedge one game screwing up my bets. An accumulator is when you place a single bet on the outcome of multiple matches together. Say there are 4 matches M1, M2, M3 & M4, with odds (for the favourite in each of these matches) being O1, O2, O3 & O4. Say I feel confident that the favourites are going to win these 4 matches. So instead of betting 1 dollar separately on each match, I'll place a single bet of 1 dollar on all 4 of these teams to win. (referred to as a 4-fold accumulator). The new odds O_accum=O1 X O2 X O3 X O4, & I'll receive a payout only if all 4 of my teams win. There is a risk involved as it takes only 1 wrong outcome to screw up your bet, but it can be used to substantially increase your payout...

  €20 (Avg Bid)
  €20 licitátlag
  5 árajánlat

  I have various websites that post values everyday. I'd like to scrape the data and put into a useable format like excel etc.

  €30 / hr (Avg Bid)
  €30 / hr licitátlag
  39 árajánlat

  ...raised in Kharkiv. As the senior prepress manager, your daily tasks will include checking and fixing clients’ artwork for production, creating client designs, recreating logos, and creating pdf proofs. Your other responsibilities will include writing up orders, verifying production fulfills the job correctly, updating order statuses, and managing our sample processing and fulfillment operations. To excel at this job, you will need to have a love for details with an eye for design. This is a full-time, independent contractor position who will work from home from 4 p.m. until 1 a.m. Salary will be paid in U.S. dollars (amount dependent on experience and knowledge) and include paid time off and holidays. Responsibilities: - Review and fix client artwork to ensure it is prin...

  €526 (Avg Bid)
  €526 licitátlag
  13 árajánlat

  A legjobb excel közösségi cikkek