Fordító német magyarmunkák

Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  345,885 fordító német magyar munka, árazás ebben: EUR

  konyvet szeretnek kiadni, magyar nyelven az uzleti treningjeimrol. ehhez keresek egy irot, aki video treningjeimbol megir egy uzleti trening konyvet. Csak magyarul folyekonyan beszelot keresek.

  €278 (Avg Bid)
  €278 licitátlag
  7 árajánlat
  Fizetési rendszer -- 2 Véget ért left

  Szükségem van egy fizetési rendszer ami képes az alábbiakra: -Payment link -Előfizetések létrehozása -Előfizetők későbbi megterhelése Stripe többször tiltott, nem szeretném használni. Csak magyar nyelvű emberrel szeretném csináltatni!

  €28 (Avg Bid)
  €28 licitátlag
  1 árajánlat

  Sziasztok! Szerver kialakíráságoz keresek egy megbízható 18-életévét betőltött fejlesztőt, aki képes határidőre dolgozni, adott mappolásokat ha kell ki tudja javítani, karbantaftani és frissíteni tudja folyamatosan az elkészült szervert. Ár megegyezés szerint!

  €551 (Avg Bid)
  Sürgős
  €551 licitátlag
  2 árajánlat
  Hungary translation Véget ért left

  Komoly és jó magyar anyanyelvű embereket keresek, akik tudnak segíteni az iratok fordításában

  €2766 (Avg Bid)
  €2766 licitátlag
  2 árajánlat

  Kereskedelmi vállalkozós külföldi termékeket forgalmaz, melyeknek a magyar nyelvű matricáit kellene nyomdakészre megszerkeszteni 2 fontos szempont alapján. 1. Nem térhet el nagyban az eredetitől. 2. Az új formájában is esztétikus kell hogy legyen.

  €22 (Avg Bid)
  €22 licitátlag
  14 árajánlat
  Facebook hirdetés Véget ért left

  Sziasztok! Facebook marketingben jártas személyt keresek oktatási témában egy (szerintem) viszonylag kicsi munkához. Nem a minél több eladás a cél, mivel nekem maximum 40 jelentkezőre van szükségem, egy adott városból. Többre nem, ez nagyon fontos, mivel az oktatási helyszínnek adott a befogadóképessége (és az időpontok...jelentkezőre van szükségem, egy adott városból. Többre nem, ez nagyon fontos, mivel az oktatási helyszínnek adott a befogadóképessége (és az időpontok is fixek). Persze hirdetéskor lehet A és B tesztet csinálni, viszont a létsz&aacut...

  €23 (Avg Bid)
  €23 licitátlag
  5 árajánlat

  Egy fiatal magyar biomernök csapat által kifejlesztett új innovatív terméknek keresünk olyan weboldal készítőt, aki referenciaként is tudná használni, ezt a márkaoldalt, és kisebb költségvetéssel is tud dolgozni. Egyben az alapvető organikus SEO-t is el tudja végezni, mivel startup vállalkozásunkban még nincs tőke google és egyéb hirdetésekre. Egy egyszerű weboldallal indulnánk, melynek látványterve és szerkezeti terve is készen van. Ehhez csak egy shopify webshopot integrálnánk be, hogy lehessen rendelni a terméket.

  €280 (Avg Bid)
  €280 licitátlag
  17 árajánlat

  Egy fiatal magyar biomernök csapat által kifejlesztett új innovatív terméknek keresünk olyan weboldal készítőt, aki referenciaként is tudná használni, ezt a márkaoldalt, és kisebb költségvetéssel is tud dolgozni. Egyben az alapvető organikus SEO-t is el tudja végezni, mivel startup vállalkozásunkban még nincs tőke google és egyéb hirdetésekre. Egy egyszerű weboldallal indulnánk, melynek látványterve és szerkezeti terve is készen van. Ehhez csak egy shopify webshopot integrálnánk be, hogy lehessen rendelni a terméket.

  €273 (Avg Bid)
  €273 licitátlag
  12 árajánlat

  Pénzügyi területen működő, globális vagyonkezelő céghez ügyfélkezelésben jártas embereket keresünk. A munka teljesen kötetlen, online végezhető. További részleteket privát üzenetben fogok biztosítani. KÉREM, CSAK MAGYAR ANYANYELVŰEK JELENTKEZZENEK! THIS PROJECT IS FOR ONLY HUNGARIAN NATIVE SPEAKERS.

  €112 (Avg Bid)
  €112 licitátlag
  8 árajánlat

  Sziasztok, Van egy mukodo Opencart webaruhazam amit szeretnek felfrissiteni. webaruhaz jelenlegi szervere=> php 5.6.24, mysql 5.5.35, opencart version unknown uj szerver => php 7.4.33, mysql 5.7.40, Az Opencartot atmasoltam az adatbazissal egyutt az uj szerverre, de amikor megnyitom az oldalt egy feher kepernyot kapok csak. Az oldal elerheto (pl.: phpinfo(); -t tudok rajta futtatni). Szerintem a PHP verziok elteroek es ezert az uj szerveren az opencart nem fut. A feladat az lenne hogy a jelenlegi opencart-ot (az extra template, tartalmakkal egyutt) fel kene frissiteni az uj PHP verziora, hogy kompatibilis legyen az uj szerverrel. Termeszetesen keresre belepesi kodot tudok adni. Udv: Robi

  €134 (Avg Bid)
  €134 licitátlag
  19 árajánlat
  webfejlesztőt Véget ért left

  Németországból irok. Elnézést kérlek, a magyarom nem 100%-os. Mi egy Német- reklámicég vagyunk: Magyar vagyok és ezért keresek webfejlesztőt Magyarországban. Tudsz dolgozni html css-vel és php-vel? Ideális, ha a Contau programot is használod. Az XD Adobe-t is ismernie kellene. Érdekelne nekünk dolgozni? vagy tudsz valakit, aki szeretne nekünk dolgozni? Várom a válaszodat. Nagyon köszönöm. Üdvözlett Rüegg Gergely I am from Germany. I apologize, my Hungarian is not 100%. We are a German advertising company: I am Hungarian and therefore I am looking for a web developer in Hungary. ...

  €13 / hr (Avg Bid)
  Helyi
  €13 / hr licitátlag
  29 árajánlat

  Egy egyszerű utility programot kell készíteni, mely egy Video SDK-n keresztül csatlakozik egy video szerver alkalmazáshoz (ennek a kódja biztosított C# nyelven), és a beérkező képeket le lefuttatja egy pre-trained hálón (Yolo, SSD vagy hasonlók) és kimenti azokat a képeket JPG fájlba, melyeken megadott típusú objektum (pl. autó) található.

  €25 / hr (Avg Bid)
  €25 / hr licitátlag
  7 árajánlat

  Startup cégünk számára várjuk lelkes mobilapplikáció fejlesztőnket. Elvárások: - Határidőn belüli munkavégzés. - Magyar anyanyelvű és magyarországi lakos. Az ár változhat, megbeszélés alapján.

  €530 (Avg Bid)
  €530 licitátlag
  16 árajánlat

  Android mobilapplikációra keresek fejlesztőt! Kérem csak olyan jelentkezzen aki magyar anyanyelvű, illetve megbeszélt időpotra elkészíti a teljesen működő mobilapplikációt!

  €479 (Avg Bid)
  €479 licitátlag
  15 árajánlat

  Üdv! Magyar anyanyelvű szabadúszó copywritereket keresek potenciálisan hosszú távú együttműködésre. Elsősorban szerencsejáték és online sportfogadás témában kellene különböző magyar nyelvű írásos tartalmakat készíteni, a megadott instrukciókat követve. Jelenleg körülbelül összesen heti 1000-4000 szót kitevő mennyiségű tartalomra van szükségem. Teljesen kezdő szabadúszókra is nyitott vagyok. Ha tudsz, kérlek mellékelj általad írt szöveget a bidhez. Díjzás: feladattól függően 7,50 USD - 8,50 USD / 10...

  €12 (Avg Bid)
  €12 licitátlag
  11 árajánlat

  Keresek valakit, aki tudna huawei OLT-t beállítani/kezelni (távolról). Az OLT-t az ONT-k tesztelésére szeretném használni. Először be kellene állítani konzolról, és meg kell oldani az ONT-k hozzáadását majd rövid teszt után az ONT-t cseréjét másikra. Ha rendelkezik a fenti tudással, akkor a fenti manuális teszt beállítása után tovább mehetünk egy komplex tesztkörnyezet elkészítésére. I am looking for someone who could configure/manage a huawei OLT (remotely). We would like to use OLT to test ONTs. First it need to configured from console and...

  €715 - €1431
  €715 - €1431
  0 árajánlat
  App fejlesztés Véget ért left

  Applikáció tovàbbfejlesztéséhez keresnénk belföldi (magyar) szabadúszó app fejlesztőt hosszútávú együttműködésre!

  €1885 (Avg Bid)
  €1885 licitátlag
  16 árajánlat
  Project for Hugó N. Véget ért left

  Üdvözlöm, Uszta Karolina vagyok, a Rate Software Licence Kft. nevében kerestem fel Önt. A kompetenciái alapján megfelelő munkaerő lenne számunkra. Elsősorban hosszú távra, minimum egy évre keresünk munkatársakat. Sokszínű a projektpaletta amivel dolgozunk. Amennyiben érdekli a munkalehetőség kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Válaszát előre is köszönöm.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  Szükségem van vkire aki lépéséről lépésre megold egy Excel feladatot. Táblázat, számítások. Magyar nyelvtudás és magyar nyelvű Excel feltétlenül szükséges!

  €114 (Avg Bid)
  €114 licitátlag
  9 árajánlat

  Kedves Krsiztina, 2 hasábos szöveg begépelésére keresek valakit (angol-magyar) 24 oldalas szöveg. Mennyiért tudnád vállalni?

  €238 (Avg Bid)
  €238 licitátlag
  1 árajánlat
  Borjellemzés kártyák Véget ért left

  Borkóstoltató projektem számára szeretnék kb 15-20 darab A/5 méretű (vagy hasonló) kártyát készíttetni. A tartalom egy-egy magyar szőlőfajtához, bortípushoz vagy borvidékhez kapcsolódik.

  €2132 (Avg Bid)
  €2132 licitátlag
  26 árajánlat

  A megrendelő egy olyan szakmai-közösségi tér működtetője, ami zsidó szervezeteket és kezdeményezéseket karol fel. A projekt célja az, hogy a támogatott szervezetek (és külsős szervezetek is) egy olyan eszközt kapjanak, ahol át tudják látni a stratégiai tervezés lépéseit egy vizuálisan szép, könnyen hasz...teljes CMS-re a későbbi tartalomkezeléshez, annyi elegendő, hogy ha én tudom módosítani az oldalt (pl. a térképet JSON fájlon keresztül?). Nekem van valamennyi PHP és JS tapasztalatom, így szerintem kb. át tudom látni a felépít&eacut...

  €1908 (Avg Bid)
  €1908 licitátlag
  6 árajánlat
  PCB módosítás Véget ért left

  Egy meglévő áramköri tervet kell módosítani, majd új PCB-t tervezni. A kapcsolás nem bonyolult, LED-ek kapcsolásáról van szó, de 8 db DB62-es csatlakozóra kell kivezetékezni. A jelenlegi verziónk már működik, de 4 db DB62-es csatlakozóra vannak kivezetve a LED-ek és az anód közösítve van.

  €380 (Avg Bid)
  €380 licitátlag
  23 árajánlat
  Project for David T. Véget ért left

  Szia David, UKban elek, itt van egy elelmiszer uzletem. Kellene nekem egy aranylag egyszeru rendelesi felulet husarura laravelben. Tudunk beszelni? [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] koszi Turi Laszlo

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Regényírás Véget ért left

  Ifjúsági regény megírásához, befelyezéséhez keresek társszerzőt, szellemírót. Magyar nyelven.

  €730 (Avg Bid)
  €730 licitátlag
  5 árajánlat
  SpeakBoard Véget ért left

  Ez a SpeakBoard magyar szövegfelolvasó program "portable" kivitelben működött XP SP2 és Win7 operációs rendszeren. Valami miatt azonban a frissen installált Win7-en sem indul el többé. Felvillan a statusbar-ban de utána azonnal összeomlik. A Win10 felolvasója ehhez képest nagyon gyenge, alig használható, ehhez képest. A jelenleg kapható magyar felolvasó pogramok sem tudják mindazt mint ez a SpeakBoard. Árajánlatot kérek a SpeakBoard program kompatibilitási problémájának megoldására. A jelentkezőnek elküldöm a SpeakBoard portable programot, mert 73MB mérete m...

  €129 (Avg Bid)
  €129 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Parinya V. Véget ért left

  Kedves Parinya V. Magyar önéletrajzot és motivációs levelet kellene angol nyelvre fordítani foglalkozik ilyennel?

  €9 (Avg Bid)
  €9 licitátlag
  1 árajánlat

  Adott egy motor, amit Adult Video Script-nek hívnak. Sajnos egyetlen nagyon fontos elemet kihagytak a fejlesztők ebből a motorból, mégpedig azt, hogy egy videót több kategóriába is fel lehessen tölteni, ( ne csak egybe). PHP és Smarty-n alapuló a cucc. Ha valaki meg tudja ezt oldani, annak adok FTP hozzáférést, és kipróbálhatja tudását :) Max költségkeret 30- 40 USD körül.

  €28 (Avg Bid)
  €28 licitátlag
  1 árajánlat
  youtube manager magyar Véget ért left

  Olyan manager-t keresek aki segíteni tudna a csatornámat fejleszteni. A csatornám a pénzügy köré épül. forex, crypto, részvények, nft.

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Adatbázis kezelőre van szükségem, napi szinten 1-szer bővülő adatbázishoz és abból meghatározott kritériumok alapján való szűréshez. A felhasználói felület magyar nyelvű kell hogy legyen.

  €217 (Avg Bid)
  €217 licitátlag
  4 árajánlat

  Egy magazin portált készítünk. A keretünk és az elképzelésünk 600-1000 szavas cikkek. A témák Ház és kert , Életmód, Természet stb rovatok. Nem bulvárt de nem is szakértői portált készítünk. Könnyed, olvasmányos de azért informativ cikkeket képzeltünk el. Kizárólag magyar nyelven!

  €22 (Avg Bid)
  €22 licitátlag
  14 árajánlat

  Magyar Önéletrajzomat szerkeszteni és javítani és továbbá új verziókat írni munkahely jelentkezéstől függ. Továbbá a véleményedet kérek hogyan lehet jobban írni vagy szerkeszteni az Önéletrajzomat.

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr licitátlag
  11 árajánlat
  Logó tervezés Véget ért left

  Sürgősen egy gyors, egyszerű szolgáltatásra lenne szükségem. A weblapomon () található márka feliratot, azaz Romantic Blossoms-t, el kéne készíteni átlátszó háttérrel. A betűtípusa Sacramento. Még a mai nap folyamán szükségem lenne rá.

  €23 (Avg Bid)
  €23 licitátlag
  17 árajánlat
  Project for Sergii T. Véget ért left

  Kedves Sergii T., észrevettem profilját, és szeretném Önnek felajánlani a projektemet. A részleteket megbeszélhetjük chaten.

  €37 (Avg Bid)
  €37 licitátlag
  1 árajánlat

  SEO cikkek átírására keresek valakit. A cikkek már megvannak, csak szép magyar stílusban át kell írni őket. 0,5 Ft/karakter árat tudok fizetni. Kérem olyanok írjanak, akik az elkövetkező időben 20-30 cikket is át tudnak írni, heti 1-2 cikk nem elég. Köszi. Kérlek ha megértetted a hirdetést, akkor a jelentkezés szövegében ismételd meg a megadott árat, bizonyítva, hogy elolvastad.

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  1 árajánlat

  Csak magyarul tudóknak!! Egy most induló erotikus termékeket forgalmazó webshopnak SEO támogatásra van szüksége, és folyamatosan sok minőségi backlinkre. Olyan weboldalakról melyek általános témájúak, vagy niche-specifikusak, például lifestyle, párkapcsolat, női lapok, férfi lapok minőségi szex pozitív oldalak... Kizá...weboldalakról melyek általános témájúak, vagy niche-specifikusak, például lifestyle, párkapcsolat, női lapok, férfi lapok minőségi szex pozitív oldalak... Kizárólag szövegbe ágyazott, minőségi tartalo...

  €251 (Avg Bid)
  €251 licitátlag
  29 árajánlat

  Sziasztok, Szeretnénk Shopifyra fejleszteni egy egyedi privát alkalmazást, vagyis nem publikust, csak mi használnánk. Röviden amire lenne szükségünk: - Egy kisebb admin rész, ahova importálhatjuk az eddigi felhasználókat egyenleggel együtt, illetve ahol láthatjuk a jövőben...felület ehhez) Példa: ha meghívunk valakit 5% jutalékot kapunk ha valakit meghívunk ő is meghív valakit akkor abból 6%-ot kapunk És így tovább. Röviden ennyi lenne a projekt (wireframe, kisebb specifikációt adunk a későbbiekben). Első körben egy megvalósíthatóságot szeretnénk tiszt&aac...

  €203 (Avg Bid)
  €203 licitátlag
  4 árajánlat

  Tapasztalt kaszinószerzőket keresünk, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz, és...kaszinószerzőket keresünk, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz, és webhelyeink hálózatán dolgozunk, hogy online kaszinókról írjunk véleményeket. Tapasztalat a Google Dokumentumok használatáról. Játék kapcsolatok (munkatapasztalat és / vagy aktív játék, játékos előzmények). Ha akarsz, írj a témára. A legfontosabb készségek Folyékonyan beszél magyarul Kiváló nyelvtan Képesség időben dolgozni Nagy előny a SEO-t szem előtt tartó írás tud&aac...

  €44 (Avg Bid)
  €44 licitátlag
  6 árajánlat
  Project for Zsikai N. Véget ért left

  Udvozlom, mi Ujzelandon elo hajoepitok vagyunk es keresunk valakit aki solidworks os designebol tud programot irni a 4 tengelyes cnchez. Koszonettel, Laci

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  Hi Amit Kumar N!

  €170 (Avg Bid)
  €170 licitátlag
  1 árajánlat
  Java mini projeckt Véget ért left

  Hello! Egy olyan embert keresek, aki tud egy kicsit Java-ban programozni. A projeckt egészen egyszerű lenne, de sajnos időhiány miatt nem tudom megcsinálni, ezért kérnék ehhez segítséget. A projekt lényege a következő: A Java nyelven megírt projektnek el kéne érnie egy vele egy alhálózatban lévő gépeket ssh-n keresztül és onnan távolról tudjon feltelepíteni egy google chrome alkamazást, mindezt az egyszerűség kedvéért linux operációs rendszer alatt kell kéne teljesítenie.

  €364 (Avg Bid)
  €364 licitátlag
  10 árajánlat

  Laravel oldalunk továbbfejlesztéséhez keresünk partnert. Következő projektünk a kereső cseréje és új szakkatalógus bevezetése, meglévő bank-endből API-n keresztül. Ezen kívül jelenleg a bankkártyás fizetésen dolgozunk WooCommerce használatával, melyben egy adott ponton szintén segítségre lehet szükségünk. Oldalaink:

  €447 (Avg Bid)
  €447 licitátlag
  15 árajánlat

  A Blue Monkey Budapest szívében, a Nyugati tér 6. szám alatt fekvő Hot Dogozó. Cégünk legnagyobb Covid járványban nyitotta meg kapuit. Különleges és ízletes Hot Doggal várjuk vendégeinket. Saját készítésű kiflinket különleges szószokkal, ragukkal tálaljuk és roppanós virslivel. Kínálataink között szerepel akár egy Bolognai Hot Dog vagy egy Tzatziki már...arculatunk megvan, ezt kell tovább tervezni a szerint. Diákkedvezményt szeretnénk 3 féle hot doggal, úgy hogy a hot dog fotója nagyban megjelenjen, tükrözze mit szeretnénk el...

  €58 (Avg Bid)
  €58 licitátlag
  14 árajánlat
  weboldal tervezés Véget ért left

  Szia Anita, Meglévő Adobe XD tervek alapján html, css weboldalt szeretnék készíttetni. Az oldal terveit innen tudod letölteni. Boldi

  €334 (Avg Bid)
  €334 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Anna T. Véget ért left

  Kedves Anna ! Rendszeres, hosszútávú (több hónapos )blogíráshoz keresek munkatársat, egészséges termékek, egészség, és bcd termékek témakörben. Alapvetően heti több cikkre lenne szükségünk, előre egyeztetett tematika alapján. Amennyiben van referenciája, kérem mutassa be. Üdvözlrttel, Behán L

  €2861 (Avg Bid)
  €2861 licitátlag
  1 árajánlat

  ...sokszínű, 12 nyelvet beszélő nemzetközi csapatunkra. Zalaegerszegi partnerünk részére keresünk műszaki projekt menedzsert géptelepítési kivitelezésre. A helyszíni munkavégzés heti 1-3 napot vesz igénybe. A feladatok elvégzésére vállalkozók, szabadúszók jelentkezését is szívesen várjuk. Elvárások: • Felsőfokú műszaki végzettség • Legalább 3 év tapasztalat multinacionális környezetben • Tárgyalóképes magyar és angol nyelvtudás Munkavégzés helye: Zalaegerszeg Feladatok: Elektrom...

  €17 - €34 / hr
  €17 - €34 / hr
  0 árajánlat

  Ez az első alkalom, hogy itt vagyok, ezért nem tudom, hogy ebben a fázisban milyen mélységű specifikáció szükséges, a SW fejlesztési feladat része általában a követelményelmezés is:) Tehát: Létezik egy DB, melyből egy API szolgálja ki a kéréseket. A fejlesztendő rendszer ezen az API-n kéri le a szükséges adatokat. A fejlesztendő rendszer feladata, hogy bekérjen a usertől egy címet, melyet megjelenít egy google térképen (kattintható demó formájában már létezik a felhasználói felület JS-ben). Az API-tól lekérendő adatok e c...

  €1104 (Avg Bid)
  €1104 licitátlag
  9 árajánlat

  STRICTLY HUNGARIAN APPL...HUNGARIAN APPLICANTS , please ! PHP programozási nyelvű ( Laravel keretrendszerben ), és VUE frontendet használó weboldalunk frissítésére, tovább fejlesztésére, és havi karbantartására - fenntartására keresünk partnert. A weboldal egy nemzetközi booking szoftverbe ( Bokun ) , általunk feltöltött árualapból építi fel a tartalmat, és a foglalások is ebben a rendszerben realizálódnak. A kommunikáció API-n keresztül történik. A booking szoftver rendszere adja a megfelelő dokumentációt ehhez. A weboldal kezelési felülete...

  €477 (Avg Bid)
  €477 licitátlag
  3 árajánlat

  Hello, új szövegírót keresek, aki hosszú távon tudná elkészíteni magyar cikkeinket. 0,6 Ft/karakter árat tudok fizetni, a jelentkezésben kérlek írd meg, hogy heti hány karaktert tudsz vállalni. Köszi!

  €13 (Avg Bid)
  €13 licitátlag
  15 árajánlat