Internet marketingmunkák

Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  484,034 internet marketing munka, árazás ebben: EUR
  Webshop marketing Véget ért left

  Induló szerszám, műszaki webáruház marketing feladatinak ellátása profi szinten

  €273 (Avg Bid)
  €273 licitátlag
  41 árajánlat
  Facbook marketing Véget ért left

  Hi sat im rasel ami onik gorib cala ami acta online gobe korta caye kintu passhi ki plz sar amika acta gobe dan plz sar

  €6989 (Avg Bid)
  €6989 licitátlag
  1 árajánlat

  Szeretnénk segítséget kérni a marketingünkhöz. Igazából elég jó forgalmunk van a finom pizza miatt, de kezdünk rájönni, hogy ezen a szinten ez már nem elég. Nem tudjuk, hogy hogyan induljunk el. Napolizza a nevünk Gödöllőn vagyunk!

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr licitátlag
  15 árajánlat
  Marketing Véget ért left

  Egy olyan termék és szolgáltatás megalkotása, mely megreformálja a bevásárlást. Velünk a kasszánál való sorban állás és várakozás a múlté. A vásárlónak időt és energiát takarítunk meg, a boltoknak pedig kevesebb humánerőforrásra lesz szükségük. Nem csak idő hatékonnyá, hanem kényelmessé és innovatívvá is tesszük a vásárlást. Olyan kényelmi szolgáltatásokat adunk, mellyel a vásárlónak megkönnyítjük a vásárlást. Célünk, ...

  €73 (Avg Bid)
  €73 licitátlag
  5 árajánlat
  Marketing tanácsadás Véget ért left

  Kedves Mihály! Egy frissen alakult, éttermi asztalfoglaló platform fejlesztésével foglalkozó startup vagyunk. Jelenleg a platform fejlesztése zajlik, azonban hamarosan élesben is elindulunk. Szeretnénk egy egy órás konzultációt veled, ahol átbeszélhetnénk a marketingstratégiánkat. Üdvözlettel, Levente és Bence (Treat)

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  1 árajánlat

  Újonnan induló fagyizó online jelenlétének megvalósítása 3 hónapos időszakban.

  €244 (Avg Bid)
  €244 licitátlag
  24 árajánlat
  Marketing ügyintéző Véget ért left

  Sziasztok, STRICTLY JUST HUNGARIAN APPLICANTS, please ! Turisztikai csapathoz, online marketingben tapasztalt partnert keresünk, home office munkavégzéssel. További részletek és jelentkezés:

  €49 (Avg Bid)
  €49 licitátlag
  12 árajánlat

  Hamarosan induló e-kereskedelmi platform már lefordított tartalmára keresek szerkesztőt/proofreadert, aki tapasztalt és tájékozott a hazai és nemzetközi online kereskedelem és marketing világában hosszú távú együttműködésre.

  €723 - €1446
  €723 - €1446
  0 árajánlat

  ...szempontok alapján Senior Marketing Managert. Feladatok, munkák: - B2C online marketing stratégia építése és kivitelezése - A stratégia megvalósításának folyamatos monitorozása, felelve a célkitűzések teljesítéséért, a marketingre fordítható források hatékony felhasználásáért - Digitális marketing kampányok, reklámok, hirdetések megtervezése, létrehozása, menedzselése és optimalizálása különböző csatornákon (GoogleAds, Facebook, Instagram, stb.) a digitális marketi...

  €23 - €47 / hr
  €23 - €47 / hr
  0 árajánlat
  E-mail marketing Véget ért left

  Kedves Freelancer! E-mail marketinghez keresek segítséget . 30.000-és listámra még sosem küldtem marketing levelet .

  €130 (Avg Bid)
  €130 licitátlag
  9 árajánlat

  kb. 100.000 karakter tartalom lektorálása és kiegészítés. Fájl formátum: PPT, módosításokat más színben kell jelölni.

  €89 (Avg Bid)
  €89 licitátlag
  2 árajánlat
  Internetes marketing Véget ért left

  Egy új webshop forgalmát szeretnénk felpörgetni az online térben. Keresünk valakit: aki létrehozza és kezeli a hirdetéseket a közösségi médián, Google Ads-on és egyéb online platfomokon. Aki aktívan foglalkozik SEO tanácsadással.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr licitátlag
  17 árajánlat

  SOCIAL MARKETING, FACEBOOK és INSTAGRAM, MAGYAR és ROMAN nyelven, Helllo Mi egy Magyarországon és Romanaiban működő web áruházat üzemeltetünk. A kender egyik NEM pszichoaktív hatóanyag a CBD értékesítésével foglakozunk. Olyan rugalmas social marketinges szakembert keresünk. Akit érdekel ez a téma és szereti a kihívásokat. Magyar és Roman nyelv ismerete feltétel.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Két webáruházat üzemeltetek: - : minőségi tokaji borok, tokaji aszúk. Év közben vegetálunk, november - december a forgalom 80%-a. Cégek, magánszemélyek vásárolnak nálunk. Egyediségünk, hogy egy helyen van több Tokaji bor, amiből válogatnak. Az áraink nem alacsonyabbak másnál. A honlapot 2013-ban hoztuk létre, addig csak hagyományos boltban értékesítettünk (azóta már csak webáruház). Szeretnék fejleszteni, az adwords itt már nem elég. - : 2017 év végén kezdtük el, SEO + adwords-el támogatjuk. Jó lenne minél hama...

  €896 (Avg Bid)
  €896 licitátlag
  19 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €1849 (Avg Bid)
  €1849 licitátlag
  2 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €1368 - €2736
  €1368 - €2736
  0 árajánlat
  Développement Internet Véget ért left

  J'ai besoin d'un nouveau site Internet Concevez-le et construisez-le Page d'entrée Vu új évet kívánok a továbbiakban is tudunk róla,

  €481 (Avg Bid)
  €481 licitátlag
  21 árajánlat
  Sales és marketing Véget ért left

  Segítség internetes marketingben Reklámozni egyes dolgokat. Felrakni több oldalakra termèkeket hogy keresetebb legyen egy termék.Könnyeben megtalàljàk a vevők. Adatfeldolgozàs adminisztràciós munka.

  €53 (Avg Bid)
  €53 licitátlag
  4 árajánlat

  Sziasztok! Futó Adwords kampányaink felturbózására keresek folymatos segítséget sikerdíjas alapon.

  €108 (Avg Bid)
  €108 licitátlag
  8 árajánlat
  Sales and Marketing Véget ért left

  Potenciális ügyfelek keresése

  €228 - €683
  €228 - €683
  0 árajánlat
  €139 licitátlag
  4 árajánlat

  Segíteni szeretnék az internetes marketingben bárkinek aki rá szorul,sokat tudok az MLM rendszerekről pl Kairos,Fireflies stb, Várom jelentkezésetek

  €43 (Avg Bid)
  €43 licitátlag
  3 árajánlat
  Otthoni munkára Véget ért left

  Otthon elvégezhető internet keresztül végezhető munkák mint? kérdőív kitöltések , felmérések, vélemények

  €1941 (Avg Bid)
  €1941 licitátlag
  2 árajánlat

  Olyan diétás, de magyar hagyományú étel készítési online újság, amelyben a diéta szabályait a megbízó adja.rnA jelentkez? lehet?leg tudjon f?zni.rnA számítástechnikai ismeretek (internet használat) alapvet?ek.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Bizonyos szempontból szűkített ingatlan kínálat találati listára formaüzenet küldése. Az ajánlatot 1000 üzenet kiküldésére kérem.

  €24 (Avg Bid)
  €24 licitátlag
  7 árajánlat

  Folyamatos munkám van az előző projektekhez kapcsolódóan 'Logo for a hotel marketing agency'

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Webshop marketing Véget ért left

  A webshopunk hirdetési stratégiájának optimalizálása, adwords kampány áttekintése és optimalizálása, konverziókövetés beállítása

  €458 (Avg Bid)
  €458 licitátlag
  3 árajánlat
  Telefonos marketing Véget ért left

  Csak magyarul beszélőknek! Only for Hungarian speaking! Gyakorlattal rendelkező telemarketinges munkatársat keresünk piacvezető számla-megoldás (pénzügyi termék) értékesítése céljából. Az telefonmarketing célja kizárólag időpont egyeztetés. Privátbanki munkatársunk ez után személyesen kezeli az ügyfelet. Kész, hatékony script áll rendelkezésre, stabil, megbízható, legitim termékről van szó. Adatbázist biztosítani nem tudunk. Fizetés: havi 120 ezer forint + jutalék megegyezés szerint.

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr licitátlag
  3 árajánlat

  Szeretnénk olyan embereket akikkel együtt épithetünk egy sikeres és jol működő magánvállalkozást. Többet erről privát üzenetben vagy e-mailben vagy itt:

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr licitátlag
  2 árajánlat
  email marketing Véget ért left

  marketing 40k emails

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  1 árajánlat

  Szeretnek segiteni embereken :)

  €245 (Avg Bid)
  €245 licitátlag
  1 árajánlat

  Induló startup keres facebook marketing és seo, adwords szakembert.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr licitátlag
  12 árajánlat
  Social Media Marketing Véget ért left

  Social Media Strategy Creation

  €120 (Avg Bid)
  €120 licitátlag
  27 árajánlat
  Telejes weboldal. Véget ért left

  A weboldal egy telekommunikációs cég részére lenne. internet kábeltv szolgáltatást ad több településen. kívánalmak: -logó tervezése -a csatornákat lehessen feltölteni törölni szerkeszteni./ADMIN rész/ -a csatornákból lehessen csomagokat létrehozni akár településenként változót./ADMIN rész/ -különböző internet csomagokat lehessen létrehozni,akár településenként változót./ADMIN rész/ -adott településekre akciókat lehessen összecsatolni a meglévő csomagokból./ADMIN ré...

  €2864 (Avg Bid)
  €2864 licitátlag
  5 árajánlat

  Projekt Neve: Milyen munkára van szüksége? Adjon meg néhány készséget, Ami a projekttel kapcsolatos: Grafikai tervezés nternet Marketing Fényképezés Database Administration Mobil telefon

  €899 (Avg Bid)
  €899 licitátlag
  4 árajánlat
  Data Entry - repost Véget ért left

  I will provide names, address, phone, email, etc. etc on a pdf file. I need the information put in an excel spread sheet under company, contact, phone, mobile, fax, email, address, city, state, ID each set will be given a specific ID. some names an email will need to be entered There are approximately 500 or so names. maybe less maybe more one set will be on the internet to scrape the other are on pdf.

  €116 (Avg Bid)
  €116 licitátlag
  9 árajánlat

  Üdvözlet, én szeretném leírni azokat a tapasztalatokat,amiket szereztem eddig az internet használata során.

  €233 - €699
  €233 - €699
  0 árajánlat

  इन्टरनेट मार्केटिंग में मुझे बहुत एक्सपेरेंस हे इस में मैं तुम्हारी बहुत मदद कर सकता हूं और आपकी कंपनी के लिंक को एक लाइन के पीछे छुपाकर कॉमेंट के साथ कॉपी करके पेस्ट करेंगे इससे आपकी कंपनी को बड़ी मात्रा में प्रॉफिट होगा और आपकी कंपनी को फेमस करने में सक्षम बनाता रहुंगा इसको करवाने के लिए तुम्हे मुझे कुछ पैसे या डॉलर देने होंगे अगर आपको मंजूर है तो मेरी बोली को मंजूरी दे

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  ...(minimum per day) 3. Willing to work inside the moving car (with Driver). Testing inside the car is important as we want to make sure that Mobile phone is able to work in moving condition. Engineer/you will be on back seat with mobile + Laptop and driver will be driving. We will pay extra for the car + driver + fuel expenses 4. Work needs use of Home Internet for at least 10 hours a day. But Laptop and cellphone will be connected to home internet for 24 hours (every day) 5. Must be able to follow directions step by step in English 6. Work with remote teams like Engineers may be in India/outside Iraq where you will need to work with Indian Engineers 7. Report on time as required by Project Lead/Co-Workers 8. All info about doing the work will be provided 9. Send/Rece...

  €9 / hr (Avg Bid)
  Helyi
  €9 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Digital marketing 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Looking for a digital marketing expert to help me generate leads for my business. My main goal is to increase the number of leads generated through my website. I would like to focus on Search Engine Optimization (SEO) to achieve this goal. My target audience is national customers. Ideal skills and experience: - Proven track record in generating leads through SEO - Experience in targeting national customers - Knowledge of SEO best practices and algorithms - Strong analytical skills to track and measure the success of the campaign - Excellent communication skills to provide regular updates and collaborate with the team.

  €195 (Avg Bid)
  €195 licitátlag
  27 árajánlat

  Hello there! I'm looking for a freelancer to assist me with an affiliate marketing project. This project will involve the promotion of digital products through the Millionaire Track platform. I have a fair budget but I do not have any specific figures yet as to how much I want to commit to this project. I'm confident that with the right skills, we can create a successful affiliate marketing campaign that will generate revenue and benefit both of us. I'm open to having a discussion about the budget and look forward to hearing your suggestions.

  €17 (Avg Bid)
  €17 licitátlag
  2 árajánlat

  Quick Question, What is 1+5=? Hello Freelancer! Our growing digital agency is looking for an amazing new member to add to the team. We will ask for references of past work. We require an individual who is a self-starter, learns quickly and can help grow our social media pages. This person will be working with our content team to create and distribute content across multiple platforms for our in-house brands. Qualifications, - Expert of Tik Tok, Instagram, Facebook, Twitter, Linked in , Google/Youtube - Experience with social media planning - Experience with ChatGPT - Experience with Google sheets and google slides - Detail-oriented with excellent follow-through skills. - Ability to take initiative on managing multiple tasks simultaneously to meet client expectations and deadlines a...

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr licitátlag
  12 árajánlat

  Work 2-3 hours per . Applicable for Indians, job holder housewives 10th pass and above . Get weekly payouts from company. Get trained and work on your skills

  €246 (Avg Bid)
  €246 licitátlag
  4 árajánlat

  Want a freelancer who knows media handling optimisation designing of digital marketing Contact [Removed by Freelancer.com Admin] for more details

  €2 / hr (Avg Bid)
  €2 / hr licitátlag
  23 árajánlat

  ...social media manager Excellent communication and organizational skills Proficient in using social media platforms (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc.) Proficient in designing social media posts and blog posts using graphic design tools such as Canva or Photoshop Ability to multitask and prioritize tasks effectively Familiarity with social media analytics and reporting tools Reliable internet connection and ability to work remotely (11 am to 8 pm) If you are a motivated self-starter with a passion for social media and content creation, we encourage you to apply for this exciting opportunity. Please submit your resume and portfolio of previous work showcasing your social media management and content creation skills. If you are fresher then first you need to attend 7 days...

  €31 (Avg Bid)
  €31 licitátlag
  9 árajánlat

  ...port 3389 RDP. Ideal skills for this job include networking expertise and experience with VMware labs. kindly need help to configure DDNS and port forward for my VMware lab I had jump server in ESXI for private network which is my internet router so i trying to do DDNS(no-ip website ) way but I couldn't so I need help in that ! my goal to access my lab RDP from outside home from public internet . without use static ip because it's expensive for lab environment. info about my lab VMware: Dell server PowerEdge r630 connect it with my home internet router to Huawei 5g router(h112-370) also I create VM with OS server win2019 i will use it as jump VM RDP to access my ESXI which well be same subnet Or if you have better idea you may ca

  €136 (Avg Bid)
  €136 licitátlag
  12 árajánlat

  I have a draft for 2700 words (9 pages). Want to have it improved

  €88 (Avg Bid)
  €88 licitátlag
  78 árajánlat
  Marketing Guru -- 2 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Hey I'm looking for some help scaling an image for my YouTube Banner in the proper scale and wondered if someone could help do this for me?

  €17 (Avg Bid)
  €17 licitátlag
  20 árajánlat
  Digital Marketing Specialist 6 nap left
  HITELESÍTETT

  About the Role We're looking for a Digital Marketing Specialist to join our team. This role is perfect for a dynamic and creative individual who's ready to take on a variety of tasks to help drive our marketing efforts. Responsibilities Develop and implement a comprehensive digital marketing strategy to increase brand awareness and generate leads. Manage and optimize our company website and SEO efforts. Create high-quality, engaging content for our blog, social media channels, and email newsletter. Set up and manage our social media profiles, and engage with our audience. Set up and manage Google Ads and social media advertising campaigns. Create and manage our Google My Business profile. Monitor and report on the performance of our digital marketing...

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr licitátlag
  34 árajánlat

  ...cabanas Zabelê. Nome este que foi escolhido a partir do que foi escrito na coroa de flores do velho Pericão: "... finalmente você encontrará o canto do zabelê", pássaro que ele costumava admirar junto ao seu pai em tempos de outrora. Nós acreditamos muito no poder do marketing e o quão necessário ele é. Por isso, mesmo antes do começo das obras, já temos interesse em começar o planejamento e, se possível, execução do marketing desse projeto. Para isso, temos a seguinte oferta: de início, solicitamos um planejamento mensal de marketing para que possamos avaliar o profissional e vermos se há uma identificação com o projeto....

  €20 (Avg Bid)
  €20 licitátlag
  3 árajánlat

  A legjobb internet marketing közösségi cikkek