Internet marketingmunkák

Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  557,945 internet marketing munka, árazás ebben: EUR
  Facbook marketing Véget ért left

  Hi sat im rasel ami onik gorib cala ami acta online gobe korta caye kintu passhi ki plz sar amika acta gobe dan plz sar

  €7155 (Avg Bid)
  €7155 licitátlag
  1 árajánlat

  Szeretnénk segítséget kérni a marketingünkhöz. Igazából elég jó forgalmunk van a finom pizza miatt, de kezdünk rájönni, hogy ezen a szinten ez már nem elég. Nem tudjuk, hogy hogyan induljunk el. Napolizza a nevünk Gödöllőn vagyunk!

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr licitátlag
  15 árajánlat
  Marketing Véget ért left

  Egy olyan termék és szolgáltatás megalkotása, mely megreformálja a bevásárlást. Velünk a kasszánál való sorban állás és várakozás a múlté. A vásárlónak időt és energiát takarítunk meg, a boltoknak pedig kevesebb humánerőforrásra lesz szükségük. Nem csak idő hatékonnyá, hanem kényelmessé és innovatívvá is tesszük a vásárlást. Olyan kényelmi szolgáltatásokat adunk, mellyel a vásárlónak megkönnyítjük a vásárlást. Célünk, ...

  €80 (Avg Bid)
  €80 licitátlag
  5 árajánlat
  Marketing tanácsadás Véget ért left

  Kedves Mihály! Egy frissen alakult, éttermi asztalfoglaló platform fejlesztésével foglalkozó startup vagyunk. Jelenleg a platform fejlesztése zajlik, azonban hamarosan élesben is elindulunk. Szeretnénk egy egy órás konzultációt veled, ahol átbeszélhetnénk a marketingstratégiánkat. Üdvözlettel, Levente és Bence (Treat)

  €19 (Avg Bid)
  €19 licitátlag
  1 árajánlat

  Újonnan induló fagyizó online jelenlétének megvalósítása 3 hónapos időszakban.

  €250 (Avg Bid)
  €250 licitátlag
  24 árajánlat

  Szia! Gépírót keresünk aki hanganyagból illetve kézírásból gépelné be a szöveget. A feladatot azért szervezzük ki, mert sok időt vesz el tőlünk amit megalkotunk (kockás papíron :) ) írásokat, azokat gépre vigyük. A marketing vállalkozásunk ill. a oldalunk tartalmi szövegeinek begépeléséről lenne szó. Pl.: Stratégiai tervek, ajánlatok, termékleírások, weboldal szövegek, posztok szövegei és még ami eszünkbe jut. :) Elvárás: A gépelt szöveget nagyjából formázni kellene - értelemszerűen...

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  10 árajánlat
  Marketing ügyintéző Véget ért left

  Sziasztok, STRICTLY JUST HUNGARIAN APPLICANTS, please ! Turisztikai csapathoz, online marketingben tapasztalt partnert keresünk, home office munkavégzéssel. További részletek és jelentkezés:

  €58 (Avg Bid)
  €58 licitátlag
  12 árajánlat

  Hamarosan induló e-kereskedelmi platform már lefordított tartalmára keresek szerkesztőt/proofreadert, aki tapasztalt és tájékozott a hazai és nemzetközi online kereskedelem és marketing világában hosszú távú együttműködésre.

  €826 - €1652
  €826 - €1652
  0 árajánlat

  ...szempontok alapján Senior Marketing Managert. Feladatok, munkák: - B2C online marketing stratégia építése és kivitelezése - A stratégia megvalósításának folyamatos monitorozása, felelve a célkitűzések teljesítéséért, a marketingre fordítható források hatékony felhasználásáért - Digitális marketing kampányok, reklámok, hirdetések megtervezése, létrehozása, menedzselése és optimalizálása különböző csatornákon (GoogleAds, Facebook, Instagram, stb.) a digitális marketi...

  €24 - €48 / hr
  €24 - €48 / hr
  0 árajánlat
  E-mail marketing Véget ért left

  Kedves Freelancer! E-mail marketinghez keresek segítséget . 30.000-és listámra még sosem küldtem marketing levelet .

  €153 (Avg Bid)
  €153 licitátlag
  9 árajánlat

  Freelancert keresek hosszú tavu kozremukedsre: PPC, SEO, weboldal. Angol tudás szükséges. Londonban mukodtetek Digital Marketing Agency-t es ide keresek munkaerőt hosszú távra.

  €25 / hr (Avg Bid)
  €25 / hr licitátlag
  11 árajánlat

  kb. 100.000 karakter tartalom lektorálása és kiegészítés. Fájl formátum: PPT, módosításokat más színben kell jelölni.

  €108 (Avg Bid)
  €108 licitátlag
  2 árajánlat
  Internetes marketing Véget ért left

  Egy új webshop forgalmát szeretnénk felpörgetni az online térben. Keresünk valakit: aki létrehozza és kezeli a hirdetéseket a közösségi médián, Google Ads-on és egyéb online platfomokon. Aki aktívan foglalkozik SEO tanácsadással.

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  17 árajánlat

  SOCIAL MARKETING, FACEBOOK és INSTAGRAM, MAGYAR és ROMAN nyelven, Helllo Mi egy Magyarországon és Romanaiban működő web áruházat üzemeltetünk. A kender egyik NEM pszichoaktív hatóanyag a CBD értékesítésével foglakozunk. Olyan rugalmas social marketinges szakembert keresünk. Akit érdekel ez a téma és szereti a kihívásokat. Magyar és Roman nyelv ismerete feltétel.

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  Két webáruházat üzemeltetek: - : minőségi tokaji borok, tokaji aszúk. Év közben vegetálunk, november - december a forgalom 80%-a. Cégek, magánszemélyek vásárolnak nálunk. Egyediségünk, hogy egy helyen van több Tokaji bor, amiből válogatnak. Az áraink nem alacsonyabbak másnál. A honlapot 2013-ban hoztuk létre, addig csak hagyományos boltban értékesítettünk (azóta már csak webáruház). Szeretnék fejleszteni, az adwords itt már nem elég. - : 2017 év végén kezdtük el, SEO + adwords-el támogatjuk. Jó lenne minél hama...

  €1094 (Avg Bid)
  €1094 licitátlag
  19 árajánlat

  Webáruhaz és termékek szövegek fordítása magyar nyelvről románra. Facebook Marketing szövegek fordítása írása

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr licitátlag
  4 árajánlat
  PR cikkek írása Véget ért left

  Hosszabb távra keresünk szabadúszó szövegírót. Téma: rövid cikkek írása FB-ra, alkalom adtán hosszabb PR, marketing cikkek szövegezése.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €2380 (Avg Bid)
  €2380 licitátlag
  2 árajánlat

  Kérem a lejátszási listát tekintse meg a koncepció megértéséhez: Partnereket, befektetőket keresünk frissen indított online marketing kampányunkhoz, mely egyedülálló koncepciójával jutalmazza a hozzájárulókat!

  €1761 - €3522
  €1761 - €3522
  0 árajánlat
  Développement Internet Véget ért left

  J'ai besoin d'un nouveau site Internet Concevez-le et construisez-le Page d'entrée Vu új évet kívánok a továbbiakban is tudunk róla,

  €492 (Avg Bid)
  €492 licitátlag
  21 árajánlat
  Sales és marketing Véget ért left

  Segítség internetes marketingben Reklámozni egyes dolgokat. Felrakni több oldalakra termèkeket hogy keresetebb legyen egy termék.Könnyeben megtalàljàk a vevők. Adatfeldolgozàs adminisztràciós munka.

  €66 (Avg Bid)
  €66 licitátlag
  4 árajánlat

  Sziasztok! Futó Adwords kampányaink felturbózására keresek folymatos segítséget sikerdíjas alapon.

  €135 (Avg Bid)
  €135 licitátlag
  8 árajánlat
  Sales and Marketing Véget ért left

  Potenciális ügyfelek keresése

  €293 - €879
  €293 - €879
  0 árajánlat
  €142 licitátlag
  4 árajánlat

  Segíteni szeretnék az internetes marketingben bárkinek aki rá szorul,sokat tudok az MLM rendszerekről pl Kairos,Fireflies stb, Várom jelentkezésetek

  €55 (Avg Bid)
  €55 licitátlag
  3 árajánlat
  Otthoni munkára Véget ért left

  Otthon elvégezhető internet keresztül végezhető munkák mint? kérdőív kitöltések , felmérések, vélemények

  €1987 (Avg Bid)
  €1987 licitátlag
  2 árajánlat

  Olyan diétás, de magyar hagyományú étel készítési online újság, amelyben a diéta szabályait a megbízó adja.rnA jelentkez? lehet?leg tudjon f?zni.rnA számítástechnikai ismeretek (internet használat) alapvet?ek.

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Bizonyos szempontból szűkített ingatlan kínálat találati listára formaüzenet küldése. Az ajánlatot 1000 üzenet kiküldésére kérem.

  €25 (Avg Bid)
  €25 licitátlag
  7 árajánlat

  Folyamatos munkám van az előző projektekhez kapcsolódóan 'Logo for a hotel marketing agency'

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Webshop marketing Véget ért left

  A webshopunk hirdetési stratégiájának optimalizálása, adwords kampány áttekintése és optimalizálása, konverziókövetés beállítása

  €591 (Avg Bid)
  €591 licitátlag
  3 árajánlat
  Telefonos marketing Véget ért left

  Csak magyarul beszélőknek! Only for Hungarian speaking! Gyakorlattal rendelkező telemarketinges munkatársat keresünk piacvezető számla-megoldás (pénzügyi termék) értékesítése céljából. Az telefonmarketing célja kizárólag időpont egyeztetés. Privátbanki munkatársunk ez után személyesen kezeli az ügyfelet. Kész, hatékony script áll rendelkezésre, stabil, megbízható, legitim termékről van szó. Adatbázist biztosítani nem tudunk. Fizetés: havi 120 ezer forint + jutalék megegyezés szerint.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  3 árajánlat
  Junior Country Manager Véget ért left

  ...jelentkezőknek, akik nem irodai munkát keresnek, ennél izgalmasabb lehetőségre vágynak. Szeretsz emberekkel beszélni? Nem csak telefonon szeretnél beszélgetni velük, hanem személyesen is? Változatos, mozgalmas munkát keresel? Jelentkezz legújabb állás ajánlatunkra! Legyél a márka nagykövete, építs egy sikeres weblapot az alapoktól. Feladat: Budapesti szépségszalonok számára ingyenes marketing lehetőség bemutatására. Ügyfelünk weblapja más országokban már sikeresen működik, kiváló lehetőséget nyújt szépsé...

  €882 - €1764
  €882 - €1764
  0 árajánlat

  Kedves Annamária! Egy váci székhelyű start-up vállalkozás számlaképes marketinges munkatársat keres. Feladat: marketing stratégia, offline-online marketing, seo, adwords, stb Hencz Imre 06 70 949 14 13

  €14 - €24 / hr
  €14 - €24 / hr
  0 árajánlat

  Szeretnénk olyan embereket akikkel együtt épithetünk egy sikeres és jol működő magánvállalkozást. Többet erről privát üzenetben vagy e-mailben vagy itt:

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  2 árajánlat
  email marketing Véget ért left

  marketing 40k emails

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  1 árajánlat

  Szeretnek segiteni embereken :)

  €251 (Avg Bid)
  €251 licitátlag
  1 árajánlat

  Induló startup keres facebook marketing és seo, adwords szakembert.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  12 árajánlat
  Social Media Marketing Véget ért left

  Social Media Strategy Creation

  €148 (Avg Bid)
  €148 licitátlag
  27 árajánlat

  A jó arculat nem egyszerűen szép, hanem hatékony: költségeket spórol neked, mert a hirdetéseidet is optimalizálja. Mit kapsz a Facebook arculat átadásakor? Ha most rendeled a komplex Facebook arculattervezés csomagunkat, akkor a következőket kapod: Megtervezzük Veled a designt, és Facebook-marketing kompatibilissá tesszük. Egységes, céges keretet adunk, amit minden képhez és mérföldkőhöz használhatsz.f

  €52 (Avg Bid)
  €52 licitátlag
  1 árajánlat
  Telejes weboldal. Véget ért left

  A weboldal egy telekommunikációs cég részére lenne. internet kábeltv szolgáltatást ad több településen. kívánalmak: -logó tervezése -a csatornákat lehessen feltölteni törölni szerkeszteni./ADMIN rész/ -a csatornákból lehessen csomagokat létrehozni akár településenként változót./ADMIN rész/ -különböző internet csomagokat lehessen létrehozni,akár településenként változót./ADMIN rész/ -adott településekre akciókat lehessen összecsatolni a meglévő csomagokból./ADMIN ré...

  €3691 (Avg Bid)
  €3691 licitátlag
  5 árajánlat

  Projekt Neve: Milyen munkára van szüksége? Adjon meg néhány készséget, Ami a projekttel kapcsolatos: Grafikai tervezés nternet Marketing Fényképezés Database Administration Mobil telefon

  €1160 (Avg Bid)
  €1160 licitátlag
  4 árajánlat
  Data Entry - repost Véget ért left

  I will provide names, address, phone, email, etc. etc on a pdf file. I need the information put in an excel spread sheet under company, contact, phone, mobile, fax, email, address, city, state, ID each set will be given a specific ID. some names an email will need to be entered There are approximately 500 or so names. maybe less maybe more one set will be on the internet to scrape the other are on pdf.

  €119 (Avg Bid)
  €119 licitátlag
  9 árajánlat

  Könyvelés, adatbevitel, elemzés, hirdetés feladás, analitikus könyvelés, bérszámfejtés, marketing,

  €1431 - €2862
  €1431 - €2862
  0 árajánlat

  Üdvözlet, én szeretném leírni azokat a tapasztalatokat,amiket szereztem eddig az internet használata során.

  €238 - €715
  €238 - €715
  0 árajánlat

  We are looking for senior IT Engineers to support in house projects and customer networks. Primary work will be performed remotely. Must have excellent internet service and reliable working computer. We are primarily looking for engineers in North America or able to work with our clients between 4:00am - 6:00pm PST. Must be able to speak and write proficiently in English. If you meet the criteria below and are interested in complex IT projects let me know. We have enough work for 2-4 full time team members. I will need a formal CV/Resume for all applicants before you will be considered. If you send me a generic chat you will not be considered. This posting is for individuals only. We cannot hire other organizations for this position. ===== REQUIREMENTS ===== - ...

  €36 / hr (Avg Bid)
  €36 / hr licitátlag
  10 árajánlat

  Note: This is a commission based job We are looking for International Marketing Partners anywhere in the world! -Sell properties by SMDC, the Philippine's largest real estate developer in the Philippines -Refer and earn commissions for every successful sale -This can be an additional source of income aside from your full time work -NO QUOTA -Free and easy sign up! We mostly sell to Filipinos working anywhere in the world as our properties are all located in the Philippines.

  €86 (Avg Bid)
  €86 licitátlag
  2 árajánlat

  We need a Content Writer who can write Seo Friendly Content for our 3 Website. 1- E-commerce Website(cosmetics) - content reference ,Lakme,Maybelline 2- online Classes website- coursera, udemy 3- digital marketing agency website

  €23 (Avg Bid)
  €23 licitátlag
  5 árajánlat

  "Life is better with the feather" (Both Circle Images) - I would like both images to be created into a logo vector file to be used on things such as merchandise, flyers and more marketing material. Life is better with the feather (1) - Black and white image with "American Shaman" - Needing another logo file where the letters are black and the back ground is white. "CBD American Shaman" Logo - Color is needing change from a white background with dark lettering, to a dark purple background (matching the outline of the feather) to white lettering. The feather will need to have a white outline on the dark background to make it POP. If you have any further questions I'd be happy to help.

  €68 (Avg Bid)
  €68 licitátlag
  53 árajánlat

  ...me. AFAIK, it is technically feasible: There is a suite of card games implemented as Java applets, but now that Java Applet support is totally gone, I would like these games to be ported to be playable in some manner. (this project is actually for my dear elderly mother, who loves one particular quite of games, and refuses to upgrade her ancient laptop, just because it has an OLD version of Internet Explorer and Java which will still run Applets) I am by no means a Java expert, so I will need you to tell me a realistic solution here. The concept is to keep the implementation of the game the same, and just build a supporting framework to make it run & playable. (Note: are the source of Java applets exposed? will I need to ask the author if they would share the source with m...

  €143 (Avg Bid)
  €143 licitátlag
  2 árajánlat

  A legjobb internet marketing közösségi cikkek