Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  532,921 seo munka, árazás ebben: EUR
  Cikk írás weboldalra Véget ért left

  Ékszer kereskedelemmel foglalkozó webáruházunk SEO optimalizált cikkeinek írásához keresünk Szabadúszót. A cikkek magyar nyelven íródnak, heti 1-2 különböző előre általunk meghatározott témában. Forrásanyagot szükség esetén biztosítunk. A cikkek terjedelme kb. 1-2 A4 oldal, 12-es betűmérettel. Várjuk jelentkezését olyan Szabadúszóknak akik hosszútávú partneri kapcsolatban gondolkoznak és esetleg érdekli a fent említett ékszer témakör.

  €55 (Avg Bid)
  €55 licitátlag
  16 árajánlat

  Egy már meglévő oldallal kapcsolatban szeretnék kérdéseket feltenni ami a által lett létrehozva, illetve lehetséges, hogy egy új webshopra is szükségem lenne ami megfelel a modernkori elvárásoknak mind szerkezeti, mind pedig kinézeti szempontból. Pontosabban: Webshop design kialakítása - Mobil kinézet optimaliz...modernkori elvárásoknak mind szerkezeti, mind pedig kinézeti szempontból. Pontosabban: Webshop design kialakítása - Mobil kinézet optimalizálása - Háttér, Stock képek szerkesztése és beillesztése - Egységes szín és stílus k...

  €141 (Avg Bid)
  €141 licitátlag
  12 árajánlat

  Egy fiatal magyar biomernök csapat által kifejlesztett új innovatív terméknek keresünk olyan weboldal készítőt, aki referenciaként is tudná használni, ezt a márkaoldalt, és kisebb költségvetéssel is tud dolgozni. Egyben az alapvető organikus SEO-t is el tudja végezni, mivel startup vállalkozásunkban még nincs tőke google és egyéb hirdetésekre. Egy egyszerű weboldallal indulnánk, melynek látványterve és szerkezeti terve is készen van. Ehhez csak egy shopify webshopot integrálnánk be, hogy lehessen rendelni a terméket.

  €288 (Avg Bid)
  €288 licitátlag
  17 árajánlat

  Egy fiatal magyar biomernök csapat által kifejlesztett új innovatív terméknek keresünk olyan weboldal készítőt, aki referenciaként is tudná használni, ezt a márkaoldalt, és kisebb költségvetéssel is tud dolgozni. Egyben az alapvető organikus SEO-t is el tudja végezni, mivel startup vállalkozásunkban még nincs tőke google és egyéb hirdetésekre. Egy egyszerű weboldallal indulnánk, melynek látványterve és szerkezeti terve is készen van. Ehhez csak egy shopify webshopot integrálnánk be, hogy lehessen rendelni a terméket.

  €280 (Avg Bid)
  €280 licitátlag
  12 árajánlat

  Meglévő és működő, WordPress alapú, Salient theme-mel épített weboldalunkon néhány változtatást tervezünk, blogot indítottunk, ennek a finomhangolásához keresek designban és percizitásban is erős szakembert webfejlesztőt. Ha SEO / Google témában is tud segíteni, akkor még tudom bővíteni a projektet.

  €186 (Avg Bid)
  €186 licitátlag
  15 árajánlat

  SEO cikkek átírására keresek valakit. A cikkek már megvannak, csak szép magyar stílusban át kell írni őket. 0,5 Ft/karakter árat tudok fizetni. Kérem olyanok írjanak, akik az elkövetkező időben 20-30 cikket is át tudnak írni, heti 1-2 cikk nem elég. Köszi. Kérlek ha megértetted a hirdetést, akkor a jelentkezés szövegében ismételd meg a megadott árat, bizonyítva, hogy elolvastad.

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  1 árajánlat

  Csak magyarul tudóknak!! Egy most induló erotikus termékeket forgalmazó webshopnak SEO támogatásra van szüksége, és folyamatosan sok minőségi backlinkre. Olyan weboldalakról melyek általános témájúak, vagy niche-specifikusak, például lifestyle, párkapcsolat, női lapok, férfi lapok minőségi szex pozitív oldalak... Kizárólag szövegbe ágyazott, minőségi tartalom! De nem lehet PORNÓ oldal! Ha érdekel a munka, küldj árajánlatot, és korábbi munkákról referenciát, portfiliót. Ehhez a feladathoz bot-ot használsz, vagy manu&...

  €257 (Avg Bid)
  €257 licitátlag
  29 árajánlat
  SEO specialista Véget ért left

  Az általunk kezelt oldalak, blogok, landing oldalak keresőoptimalizálása annak érdekében, hogy minél jobb eredményeket tudjunk elérni. Weboldalak, blogbejegyzések, landing oldalak SEO szempontú optimalizálása SEO statisztikák elemzése Kulcsszókutatás SEO audit Havi SEO feladatok SEO Brief készítése Versenytárs elemzés

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr licitátlag
  40 árajánlat

  Tapasztalt kaszinószerzőket keresünk, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz, és...kaszinószerzőket keresünk, hogy csatlakozzanak csapatunkhoz, és webhelyeink hálózatán dolgozunk, hogy online kaszinókról írjunk véleményeket. Tapasztalat a Google Dokumentumok használatáról. Játék kapcsolatok (munkatapasztalat és / vagy aktív játék, játékos előzmények). Ha akarsz, írj a témára. A legfontosabb készségek Folyékonyan beszél magyarul Kiváló nyelvtan Képesség időben dolgozni Nagy előny a SEO-t szem előtt tartó írás tud&aac...

  €45 (Avg Bid)
  €45 licitátlag
  6 árajánlat
  Honlap SEO-zása Véget ért left

  két céges honapomat szeretném láthatóbbá tenni

  €258 (Avg Bid)
  €258 licitátlag
  34 árajánlat

  Meglévő, pluginokkal teli wordpress alapú weboldalunkat szeretnénk ésszerűsíteni, hogy a hosztolása hatékonyabb legyen és SEO szempontjából is gyorsabb, szemantikusabb. A design elemeket megtartanánk nagyvonalakban, lehet teljesen újraépített oldal is a wordpress alap megtartása mellett. 2 db oldalunk van egy angol és egy magyarn yelvű melyek technikailag 95%-ban egyeznek. A tartalmat mindenképp meg akarjuk tartani, 200 poszt és 112 oldal van magyarul, angolul ennek nagyjából a 30%-a. Szerződésbe foglalt munkavégzést várunk, munkanaplóval, számlaképesen. (From Hungary or EU)

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr licitátlag
  11 árajánlat

  Weboldalra szeretnék jóga oktatókról bemutatkozó anyagot magyarról angolra fordíttatni, és egy blog bejegyzéshez szöveges tartalmat szintén angolra fordíttatni, és szeretném, hogy SEO szempontból is jó legyen. 4 db A/4 oldalnyi szövegről van szó.

  €66 (Avg Bid)
  €66 licitátlag
  14 árajánlat
  www.pshop.hu Google SEO Véget ért left

  Hungarian new domain SEO keywords

  €66 (Avg Bid)
  €66 licitátlag
  40 árajánlat

  ...megvalósításának folyamatos monitorozása, felelve a célkitűzések teljesítéséért, a marketingre fordítható források hatékony felhasználásáért - Digitális marketing kampányok, reklámok, hirdetések megtervezése, létrehozása, menedzselése és optimalizálása különböző csatornákon (GoogleAds, Facebook, Instagram, stb.) a digitális marketing specialista együttműködésével - Weboldal tartalomfejlesztés, SEO, PPC, Display hirdetések, Social Media, e-mail marketing, blog és PR cikkek írása, link&ea...

  €24 - €47 / hr
  €24 - €47 / hr
  0 árajánlat

  Freelancert keresek hosszú tavu kozremukedsre: PPC, SEO, weboldal. Angol tudás szükséges. Londonban mukodtetek Digital Marketing Agency-t es ide keresek munkaerőt hosszú távra.

  €22 / hr (Avg Bid)
  €22 / hr licitátlag
  11 árajánlat

  A címben leírtak menedzselése egy megújult weblap esetben, külföldi piacokra is - DE EN nyelveken. Régi weblap több infóért:

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  18 árajánlat
  Internetes marketing Véget ért left

  Egy új webshop forgalmát szeretnénk felpörgetni az online térben. Keresünk valakit: aki létrehozza és kezeli a hirdetéseket a közösségi médián, Google Ads-on és egyéb online platfomokon. Aki aktívan foglalkozik SEO tanácsadással.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr licitátlag
  17 árajánlat
  €66 licitátlag
  1 árajánlat

  ENGLISH-SPEAKING OK! I am a dermatologist and will introduce a completely new laser tattoo removal in Hungary. To do this, I would like an optimized website. I have an existing website but require SEO work --- Bőrgyógyász vagyok és egy teljesen új lézeres tetováláseltávolítást vezetnék be Magyarországon. Ehhez szeretnék optimalizált weboldalt.

  €577 (Avg Bid)
  €577 licitátlag
  14 árajánlat
  google SEO Véget ért left

  A Google SEO segítségével minél előrébb juttatni a Google találatai között az adott webshopot.

  €304 (Avg Bid)
  €304 licitátlag
  16 árajánlat

  ...vegetálunk, november - december a forgalom 80%-a. Cégek, magánszemélyek vásárolnak nálunk. Egyediségünk, hogy egy helyen van több Tokaji bor, amiből válogatnak. Az áraink nem alacsonyabbak másnál. A honlapot 2013-ban hoztuk létre, addig csak hagyományos boltban értékesítettünk (azóta már csak webáruház). Szeretnék fejleszteni, az adwords itt már nem elég. - : 2017 év végén kezdtük el, SEO + adwords-el támogatjuk. Jó lenne minél hamarabb felfuttatni, lássuk mit lehet belőle kihozni. Mind két oldalra igaz, hogy tartalom fejlesztés, s...

  €910 (Avg Bid)
  €910 licitátlag
  19 árajánlat

  Wordpress alapú honlapok elkészítésére keresek munkatársat. Feladatok: WP telepítés, az oldal felépítése az esetek többségében Divi sablonnal, Arculat kialakítása a kapott instrukciók, minták alapján. A kapott szöveges és képi tartalom feltöltése, oldalak, menüpontok létrehozása. Pluginok telepítése és beállítása (pl.: Yoast SEO, WPML, Woocommerce) Esetlegesen egyszerű logo tervezése. Mellékelve néhány oldal, ami mintaként szolgál.

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr licitátlag
  33 árajánlat

  We want a Wordpress site for Dental Aesthetics Clinic. The site should have a blog function and a complex menu structure. The site should be dual-language (Hungarian and English) Hungarian Menu text copy located here: English will be added later (however we’ve translated the main menu titles to english) This SEO rules need to be followed during the website built: Attached you find design elements and photos about the team. Example site in style: Attached media: Photos about the team () Logos (Csiki_Fogszabaolyozas_1 ) Visualization () Menu structure: Híreink (News in english, this is the Blog block) Rólunk

  €208 (Avg Bid)
  Garantált
  €208
  6 pályamű

  Meglévő működő webaruhazamhoz keresek fejlesztőt, Aktuális munkák elvégzése az oldal optimalizálása SEO beállítása. Wordpress és minden plugin frissítése. ADwords optimalizálása. Apró javítások elvégzése

  €118 (Avg Bid)
  €118 licitátlag
  10 árajánlat

  Van egy niche weboldal az elavult Weaver II témában, hogy zökkenőmentesen mozdulok a jelenlegi Divi témához. Az elmozdulás alatt nem szabad leállni. Engedélyem van a wordpressre telepített Divi témára, és az oldal a megosztott Inmotion tárhelyen van. A végeredménynek mindenképpen működnie kell, anélkül, hogy...jelenlegi Divi témához. Az elmozdulás alatt nem szabad leállni. Engedélyem van a wordpressre telepített Divi témára, és az oldal a megosztott Inmotion tárhelyen van. A végeredménynek mindenképpen működnie kell, anélkül, hogy a webhely szerkezetét...

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr licitátlag
  34 árajánlat
  Weboldal programozás Véget ért left

  - Webshop létrehozása - SEO, UX/UI szabályok betartásával - Termék konfigurátor programozása (java) - több variálható színű elemből álló termé konfigurátorának létrehozása, kezelőfelülettel - DHL api integráció - Paypal és egyéb fizetési modul - Feliratkozás hírlevélre - Bármely CMS de WP a preferált - A terveket mi biztosítjuk

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr licitátlag
  13 árajánlat

  Ügyviteli szoftveres weblap SEO optimalizálása

  SEO
  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  40 árajánlat

  A legfontosabb szempont, hogy a Google-ban minél előkelőbb helyen feljöjjön a honlapunk, illetve hogy minél több látogató legyen rajta. A SEO nincsen még megcsinálva a honlapon, úgyhogy ez lenne az első és legfontosabb feladat jelenleg. Azonnali kezdéssel keresünk valakit a munkára.

  SEO
  €305 (Avg Bid)
  €305 licitátlag
  12 árajánlat
  Project for mahipal7 Véget ért left

  SEO 40 keywords

  €231 (Avg Bid)
  €231 licitátlag
  1 árajánlat

  Marketing, design, arculattervezés, honlap készítés, seo témában keresünk cikkírókat. Cikkek elvárt terjedelme (3000 karakter min.) Heti 1 cikk

  €20 (Avg Bid)
  €20 licitátlag
  2 árajánlat

  PHP rendszerfejlesztéshez programozókat keresek. Alapvetően freelancer megoldással, távmunkában, részidőben. Egyetemisták,...freelancer megoldással, távmunkában, részidőben. Egyetemisták, főiskolások előnyben! Elvárások: - Magyar nyelvtudás - PHP magas szintű ismerete - Javascript és Javascript-keretrendszerek (jQuery) ismerete - Ajax tapasztalat - html szabványok ismerete betartása - PHP keretrendszerben jártasság Előnyök: - Laravel keretrendszer ismerete - jártasság wordpress, és/vagy joomla rendszerekben - SEO alapismeretek - photoshop alapok - optimalizációs ismeretek - reszp...

  €9 - €9
  €9 - €9
  0 árajánlat

  PHP rendszerfejlesztéshez programozókat keresek. Alapvetően freelancer megoldással, távmunkában, részidőben. Egyetemisták,...freelancer megoldással, távmunkában, részidőben. Egyetemisták, főiskolások előnyben! Elvárások: - Magyar nyelvtudás - PHP magas szintű ismerete - Javascript és Javascript-keretrendszerek (jQuery) ismerete - Ajax tapasztalat - html szabványok ismerete betartása - PHP keretrendszerben jártasság Előnyök: - Laravel keretrendszer ismerete - jártasság wordpress, és/vagy joomla rendszerekben - SEO alapismeretek - photoshop alapok - optimalizációs ismeretek - reszp...

  €11 (Avg Bid)
  €11 licitátlag
  6 árajánlat
  Értékesítés Véget ért left

  Szükségünk lenne a most induló angol weboldt SEO és Linképítéssel kiegészíteni. Tapasztalt, piacképes szakemberek jelentkezését várjuk, referenciával.

  €1548 (Avg Bid)
  €1548 licitátlag
  12 árajánlat

  A már meglévő hírlevél sablon helyett, új, modern, letisztult "kuponos" oldal hírlevél sablonjának megtervezése jól megírt, tiszta, SEO barát html kódolással.

  €143 (Avg Bid)
  €143 licitátlag
  1 árajánlat

  Kedves Annamária! Egy váci székhelyű start-up vállalkozás számlaképes marketinges munkatársat keres. Feladat: marketing stratégia, offline-online marketing, seo, adwords, stb Hencz Imre 06 70 949 14 13

  €14 - €24 / hr
  €14 - €24 / hr
  0 árajánlat

  Kedves Annamária! Egy váci székhelyű start-up vállalkozás számlaképes marketinges munkatársat keres. Feladat: marketing stratégia, offline-online marketing, seo, adwords, stb Hencz Imre 06 70 949 14 13

  €14 / hr (Avg Bid)
  €14 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Offpage SEO Véget ért left

  Hi, SEO offpage as usual. határidős ügyletek - deviza átutalás - deviza utalás - külföldi fizetések - Thank you

  €57 (Avg Bid)
  €57 licitátlag
  1 árajánlat

  PHP rendszerfejlesztéshez programozókat keresek. Bedolgozóként, rész-, vagy főállásban. Továbbá Wordpress, joomla redszerekben járatos webfe...rész-, vagy főállásban. Továbbá Wordpress, joomla redszerekben járatos webfejlesztőt. Fontos hogy légy precíz, lelkes és maximalista a munka terén. Elvárások - PHP magas szintű ismerete - jártasság wordpress, és/vagy joomla rendszerben - Javascript és Javascript-keretrendszerek (jQuery) ismerete - Ajax tapasztalat - html szabványok ismerete betartása - verziókövető rendszer ismerete Előnyök - SEO alapismeretek - photoshop alap...

  €28 (Avg Bid)
  €28 licitátlag
  1 árajánlat

  PHP rendszerfejlesztéshez programozókat keresek. Bedolgozóként, rész-, vagy főállásban. Továbbá Wordpress, joomla redszerekben j...főállásban. Továbbá Wordpress, joomla redszerekben járatos webfejlesztőt. Fontos hogy légy precíz, lelkes és maximalista a munka terén. Elvárások - PHP magas szintű ismerete - jártasság wordpress, és/vagy joomla rendszerben - Javascript és Javascript-keretrendszerek (jQuery) ismerete - Ajax tapasztalat - html szabványok ismerete betartása - verziókövető rendszer ismerete Előnyök - SEO alapismeretek - photoshop alapok - optimaliz&aac...

  €2099 (Avg Bid)
  €2099 licitátlag
  19 árajánlat

  Induló startup keres facebook marketing és seo, adwords szakembert.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr licitátlag
  12 árajánlat

  Meglévő Wordpress webáruház továbbfejlesztéséhez keresek gyakorlott programozót. Pl. különböző payment lehetőségek integrálása, weboldal betöltési sebességének javítása, új részegységek kiépítése szakmai szempontok (SEO, Usability, stb.) figyelembevételével. Webáruház elérhetősége:

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr licitátlag
  18 árajánlat

  ...keywords: online, penztargep, onlinepenztargep in Hungary ) without any black SEO that could lead to penalty. Since it is not an overcrowded keyword, please bid low. And in the private message, please let me know, who are you going to accomplish the task (not the whole process, just some information). Our treasury told me that I can only pay you if the work is done correctly. ---------- Egy szabadúszót keresek aki nagyon rövid idő alatt meg tudná csinálni ezt a projektet. Tulajdonképpen, a lehető legjobb pozíciót kellene elérni a Google keresési találat listáján ami lehetséges a weboldalhoz. (Pl: 1-3 helyezés) A következő kulcsszavakra: online, penztargep, onlinepenz...

  €159 (Avg Bid)
  €159 licitátlag
  5 árajánlat

  I am looking for someone to help with the development of my new Women's clothing business. We specialize in traditional-style clothing and are open to customization options. Currently, our range of available items is limit...and for our customers, and will understand the different platforms and tools used to promote and develop our products. This position requires an individual who has a creative and entrepreneurial mindset, as well as a good understanding of the clothing industry - preferably with experience in Women's clothing. The candidate should have knowledge of website development, social media management, SEO, online marketing campaigns, and customer service. By working in this role, you would be able to create a well-rounded and successful business, and help...

  €1 / hr (Avg Bid)
  Helyi
  €1 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  ...us expand our reach, we want to hear from you. Responsibilities: Marketing Strategy: Develop and execute a comprehensive marketing strategy tailored to our real estate wholesaling business. Lead Generation: Generate high-quality leads of property sellers and buyers interested in real estate wholesaling opportunities. Digital Marketing: Create and manage digital marketing campaigns, including SEO, SEM, social media, email marketing, and content marketing. Content Creation: Produce compelling and informative content such as blog posts, videos, infographics, and social media posts to engage our target audience. Brand Awareness: Increase brand visibility and recognition within the real estate industry and the local market. Conversion Optimization: Implement strategies to conve...

  €87 (Avg Bid)
  €87 licitátlag
  8 árajánlat

  I'm looking for experienced SEO professionals to help me fix website crawlability issues and improve my website's performance in SEO. I've been also having issues with broken links and want to ensure that my website is optimized for search engine visibility. My website is quite large, with more than 200 pages, so the problem is quite sizable. In terms of SEO tools, I prefer SEMrush or GSC for analysis and fixing the issues. If you're confident that you can solve these problems and help me get better results on search engines, please don't hesitate to contact me.

  €327 (Avg Bid)
  €327 licitátlag
  43 árajánlat

  I am looking for a Shopify expert who can help me set up and optimize my online store for selling digital books. Requirements: - Experience with Shopify and setting up digital product listings - Ability to upload and organize the conte...digital books. Requirements: - Experience with Shopify and setting up digital product listings - Ability to upload and organize the content (books) on the Shopify store - Familiarity with email marketing strategies to promote digital product sales Skills: - Proficient in Shopify and digital product management - Strong knowledge of email marketing techniques and best practices - Familiarity with SEO optimization and social media marketing is a plus If you have the skills and experience to help me with this project, please submit your proposal. ...

  €111 (Avg Bid)
  €111 licitátlag
  7 árajánlat
  Shopfiy website 6 nap left
  HITELESÍTETT

  I am looking for a skilled Shopify ...Experience Needed: - Proficiency in Shopify development and customization - Experience in creating e-commerce stores for physical goods - Knowledge of best practices for optimizing the user experience and conversion rates - Ability to integrate payment gateways and shipping methods - Strong attention to detail and ability to create a visually appealing and user-friendly website design - Familiarity with SEO practices to optimize the website for search engines If you have the necessary skills and experience, please provide examples of your previous Shopify projects and a timeline for completion. Business: toilet rolls and kitchen rolls - current website: Also need Watusp e-commerce integration for Watusp orders. No of products: 10 only

  €219 (Avg Bid)
  €219 licitátlag
  88 árajánlat
  Website content writer 6 nap left
  HITELESÍTETT

  ...and persuasive content for an e-commerce website. The ideal candidate should have experience in writing completely new content for websites and be able to deliver concise and compelling copy that is less than 500 words per page. Skills and experience required: - Proven experience in writing content for e-commerce websites - Ability to create persuasive and engaging copy - Strong understanding of SEO principles and keyword optimization - Excellent research and analytical skills to understand the target audience and industry - Knowledge of e-commerce best practices and trends - Attention to detail and ability to meet deadlines Responsibilities: - Create completely new content for the website, including product descriptions, category pages, and landing pages - Conduct thorough re...

  €18 / hr (Avg Bid)
  €18 / hr licitátlag
  51 árajánlat

  A legjobb seo közösségi cikkek