Húzzon el a versenytársak mellett a tökéletes mobilalkalmazással!

Az applikációk uralják a mobil világát - a felhasználók a mobilozásra fordított idejük mintegy 90%-át töltik applikációk használatával. Biztos, hogy Ön a megfelelő módon szólítja meg ügyfeleit?

Projekt közzététele
Mire vár még?

Ez az Ön applikációja is lehetne

A Yahoo Flurry nevű analitikai szolgáltatása szerint a felhasználók a mobilozással töltött idő 90%-ában applikációkat használnak, és csak 10%-ában a webet. Alkalmazkodjon Ön is a potenciális ügyfelek szokásaihoz, és szólítsa meg őket az általuk megszokott, interaktív felhasználó élményt biztosító applikációkon keresztül. Biztos benne, hogy jó kezekben van marketingstratégiája?

Illusztráció - akár ilyen is lehetne az Ön mobilalkalmazása
$500 USD-ért tervezte assamite a Freelanceren

Túl nagy előnyhöz juthat ahhoz, hogy lemondjon róla versenytársai javára

100 milliárd

Apple App Store letöltés

Használja ki az interaktív mobilalkalmazások nyújtotta előnyöket, hogy márkaneve mindig a felhasználók szeme előtt legyen!

Több, mint 2.6 millió

Várt alkalmazásletöltés 2017-ben

Tegye ismertté márkanevét, és ösztönözze a márkahűséget azzal, hogy magával ragadó felhasználói élményt nyújt. Készítse el még ma saját vállalkozása mobilalkalmazását!

Több, mint 41 milliárd dollár

a mobilalkalmazásokkal generált bevétel

A siker kulcsa az, ha ügyfelei könnyen elérhetik az alkalmazást, és csak egy érintésnyire van tőlük az információ. Értesítse ügyfeleit a legfrissebb újdonságokról, és közvetítse a megfelelő üzenetet!

Adatforrás: Yahoo Flurry Analytics, Statista - Mobile App Usage and Smart Insights - Mobile Marketing Statistics.

A világ az Ön kezében van

Emelje új szintre a felhasználói élményt olyan lenyűgöző, interaktív felhasználói felülettel, mely direkt marketing csatornaként szolgálhat a világ minden pontján!

Illusztráció - egy mobilalkalmazás, melynek dizájnját philipsolodovnyk készítette a Freelanceren 25 dollárért.
Tervezte philipsolodovnyk a Freelanceren, 25$ USD-ért

Hozza ki vállalkozásából a legtöbbet

Emelkedjen ki versenytársai közül egy személyre szabott üzenetküldő funkcióval! Szóljon ügyfeleihez úgy, ahogy ők szeretnék, hogy versenyképes legyen a vállalkozása!

Illusztráció - mobilalkalmazás dizájnja, melyet Iwanaguilar készített a Freelanceren 1000$ USD-ért
Tervezte Iwanaguilar a Freelanceren 1000$ USD-ért

Vágjon bele még ma

Találjon rá a tökéletes alkalmazásfejlesztőre, és növekedjen tovább vállalkozása

Illusztráció - a mobilalkalmazások széles palettája, amilyeneket a Freelanceren terveztethet.
Laptop illusztrácója

Projekt közzététele

Csak jelentkezzen be, és böngéssze át a tehetséges szabadúszók egész sorát, akik nagy lelkesedéssel állnak az Ön rendelkezésére.

Chat üzenetek illusztrációja

Segíti a közös munkát

Értékelje a terveket és adjon visszajelzést egy helyen! Találja meg a tökéletes szabadúszót a projektre még ma!

Érem illusztrációja

Garantáltan elégedett lesz

Csak akkor kell fizetnie, ha teljesen elégedett az eredménnyel. Az elkészült termék teljes szerzői joga az Öné lesz, amint a munka véget ért.

Ajánlólevél

"El sem tudom képzelni, hogy máshol keressem azt, amire szükségem van. Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha tehetséges szabadúszó dizájnerekre van szükségem."

- Emma McCormack
Projektbemutató

Nézzen meg néhányat a legnépszerűbb mobilalkalmazás-fejlesztési projektek közül

Mobilalkalmazás tervezése Mobilalkalmazásra van szükségem a vállalkozásom számára. Szeretném, ha ügyfeleim regisztrálni és fizetni is tudnának.
Mobilalkalmazás fejlesztése Mobilalkalmazás fejlesztésére van szükségem Android és iOS rendszerekre. A dizájn már elkészült.
Alkalmazás optimalizálása táblagépekre Az alkalmazásom nagyszerűen néz ki mobilokon, de az iPad verzióhoz néhány változtatásra lenne szükség.
Új funkciók hozzáadása Szeretném, ha a felhasználók Facebookkal is regisztrálhatnának az alkalmazásomban. Olyasvalakit keresek, aki ezt meg tudja oldani számomra.