Üdvözöljük ismét, !

Kérjük, részletezze a projektjét! Több mint 23.7 millió szakember már alig várja, hogy Önnek dolgozhasson!

A Freelancer betöltése...

Spóroljon az idejével, és részesüljön a lehető legjobb felhasználói élményben! Ehhez csatlakozzon a Facebook-fiókjával.

Kapcsolódjon a Facebookkal

A projektindítás ingyenes!

Próbálja ki ma!

 • Kapjon árajánlatot képzett szabadúszóinktól perceken belül!
 • Nézze meg a szabadúszók profilját és visszajelzéseit, és kezdjen akár azonnal chatelni velük!
 • Csupán 3%*-os jutalék kifizetésével kedvenc szabadúszója akár már ma elkezdhet Önnek dolgozni!
 • Fizessen a szabadúszónak, amikor 100%-ban elégedett a munkával. *Minimális díjak felmerülhetnek.
 1. Milyen jellegű munkára van szüksége?
  1. Miért nem indít egy tervezési versenyt?

   Ha nincs teljes mértékben megelégedve az eredménnyel, visszafizetjük az árát! Indítson versenyt, válogasson több száz pályamű közül, és válassza ki azt, amelyik elnyeri tetszését!

 2. Miről szól a projekt?
 3. Osszon meg minél több információt a projektről!
  1. Javasolt készségek (további 5 megadása)
  2. Figyelmeztetés az értékelések céljával indított projektekről.

   A csalással és hamis értékelések szerzésének céljával létrehozott projektek közzététele szigorúan tilos, mivel azok sértik a Felhasználói feltételeinket. Az ilyen projektek közzététele fiókja korlátozásával vagy megszüntetésével jár.

  3. Figyelem! A Craigslist, Inc. arról tájékoztatott bennünket, hogy egyes felhasználók arra ösztönözhetnek másokat, hogy szegjék meg a CraigslistFelhasználói feltételeit. Az üzenetet a Craigslist által átadott kulcsszavak listája alapján jelenítjük meg. Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem sérti a Craigslist Felhasználói feltételeit.

 4. Milyen költségvetéssel írná ki a projektet?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Hozza ki a lehető legtöbbet a projektből! (opcionális)

  Sikercsomag (Takarítson meg 59%-ot!)

  A csomagot azért állítottuk össze, hogy a lehető legjobb szabadúszókat nyerhesse meg a projektnek. A projekt kiemelten jelenik meg, a szabadúszók gyorsabban reagálnak már a projektindítást követő 24 órában, toborzó szolgáltatásunk pedig arról gondoskodik, hogy a legjobb eredményt érje el a projektjével.
  26.00

  250%-kal sikeresebb kimenetel!

  Toborzói szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a lehető legjobb eredményt hozza ki a projektből. Toborzó munkatársaink személyesen nézik át az ajánlatait, hogy időt spóroljanak Önnek a szabadúszók szűrésével. Mi megtaláljuk Önnek a megfelelő szabadúszót a munkára!
  26.00
  Szeretném a projektemet sürgős projektként megjelölni. A szabadúszók sokkal gyorsabban reagálnak, így akár 24 órán belül elindulhat a projekt!
  9.00
  Szeretném elrejteni az összes ajánlatot, hogy a szabadúszók ne lássák egymás árajánlatát. Ez pontosabb, jobb minőségű árajánlatokhoz vezethet.
  9.00
  Szeretném elrejteni a projekt részleteit a keresőmotorok és a nem bejelentkezett látogatók elől. Ez akkor javasolt, ha a projekt adatait bizalmasan kell kezelni.
  19.00
  Ez a projekttípus akkor javasolt, ha valakit teljes munkaidőben szeretne foglalkoztatni, vagy jutalékos rendszerben szeretne fizetni (pl. értékesítési területen). Projektdíjakat csak akkor számolunk fel, ha a projekt összértéke meghaladja az 5000$-t (USD).
  181.00
  A szabadúszókat, akik dolgozni szeretnének a projekten, arra kötelezzük, hogy írjanak alá egy Titoktartási szerződést. A szabadúszók beleegyeznek, hogy a részleteket csak privát üzenetek útján egyeztetik, és bizalmasan kezelik az információkat és a fájlokat.
  27.00

Ha a "Közzéteszem a projektet! gombra kattint, jelzi felénk, hogy elolvasta és elfogadta a Felhasználói feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot