Üdvözöljük ismét, !

Kérjük, részletezze a projektjét! Több mint 25.2 millió szakember már alig várja, hogy Önnek dolgozhasson!

A Freelancer betöltése...

Spóroljon az idejével, és részesüljön a lehető legjobb felhasználói élményben! Ehhez csatlakozzon a Facebook-fiókjával.

Kapcsolódjon a Facebookkal

A projektindítás ingyenes!

Próbálja ki ma!

 • Perceken belül ajánlatot kaphat képzett szabadúszóktól.
 • Nézze meg a szabadúszó profilját és értékeléseit, és azonnal chatlhet is vele!
 • Kedvenc szabadúszója még ma elkezdhet Önnek dolgozni, csupán 3%* jutalék fejében!
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Milyen jellegű munkára van szüksége?
  1. Miért nem indít egy tervezési versenyt?

   Ha nincs teljes mértékben megelégedve az eredménnyel, visszafizetjük az árát! Indítson versenyt, válogasson több száz pályamű közül, és válassza ki azt, amelyik elnyeri tetszését!

 2. Miről szól a projekt?
 3. Osszon meg minél több információt a projektről!
  1. Javasolt készségek (további 5 megadása)
  2. Figyelmeztetés az értékelések céljával indított projektekről.

   A csalással és hamis értékelések szerzésének céljával létrehozott projektek közzététele szigorúan tilos, mivel azok sértik a Felhasználói feltételeinket. Az ilyen projektek közzététele fiókja korlátozásával vagy megszüntetésével jár.

  3. Figyelem! A Craigslist, Inc. arról tájékoztatott bennünket, hogy egyes felhasználók arra ösztönözhetnek másokat, hogy szegjék meg a CraigslistFelhasználói feltételeit. Az üzenetet a Craigslist által átadott kulcsszavak listája alapján jelenítjük meg. Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem sérti a Craigslist Felhasználói feltételeit.

 4. Milyen költségvetéssel írná ki a projektet?
  1. EUR
  2. EUR
 5. Hozza ki a lehető legtöbbet a projektből! (opcionális)

  Sikercsomag (Takarítson meg 51%-ot!)

  Ezt az egyedi csomagot azért állítottuk össze, hogy a lehető legjobb szabadúszókat tudja megnyerni projektje számára! Projektje feltűnőbb lesz, gyorsabban választ kaphat a szabadúszóktól a közzétételtől számított 24 órán belül, és toborzó szolgáltatásunk biztosítja, hogy a legtöbbet tudja kihozni a projektjéből.
  31.20

  250%-kal sikeresebb kimenetel!

  Toborzó szolgáltatásunk biztosítja, hogy a legjobb eredményt hozza ki a projektjéből. Toborzóink személyesen nézik át a beérkezett ajánlatokat, így Önnek nem kell a szabadúszók kiválogatásával töltenie az idejét. Mi megtaláljuk Önnek a megfelelő szabadúszót a munkára!
  26.00
  Szeretném a projektemet sürgős projektként megjelölni. A szabadúszók sokkal gyorsabban reagálnak, így akár 24 órán belül elindulhat a projekt!
  9.00
  Szeretném elrejteni a projekt részleteit a keresőmotorok és a nem bejelentkezett látogatók elől. Ez akkor javasolt, ha a projekt adatait bizalmasan kell kezelni.
  19.00
  Szeretném elrejteni az összes ajánlatot, hogy a szabadúszók ne lássák egymás árajánlatát. Ez pontosabb, jobb minőségű árajánlatokhoz vezethet.
  9.00
  Ez a projekttípus akkor javasolt, ha valakit teljes munkaidőben szeretne foglalkoztatni, vagy jutalékos rendszerben szeretne fizetni (pl. értékesítési területen). Projektdíjakat csak akkor számolunk fel, ha a projekt összértéke meghaladja az 5000$-t (USD).
  181.00
  A szabadúszókat, akik dolgozni szeretnének a projekten, arra kötelezzük, hogy írjanak alá egy Titoktartási szerződést. A szabadúszók beleegyeznek, hogy a részleteket csak privát üzenetek útján egyeztetik, és bizalmasan kezelik az információkat és a fájlokat.
  27.00

  Intellectual Property Transfer Agreement (Új fejlesztés)

  Legyen minden világos! Kérje meg a szabadúszókat, hogy írjanak alá egy megállapodást a szellemi tulajdonjog (IP) átruházásáról! Ez egyértelműen kimondja, hogy minden, amit az Ön számára létrehoznak, az Ön kizárólagos tulajdonát képezi.
  27.00

Ha a "Közzéteszem a projektet! gombra kattint, jelzi felénk, hogy elolvasta és elfogadta a Felhasználói feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot