Tűnjön ki a tömegből és váljon Előnyben Részesített Szabadúszóvá

Csatlakozzon az Előnyben Részesített Szabadúszó programhoz még ma, hogy hozzáférhessen exkluzív projektekhez, és profilja az egyik legjobbként tűnjön ki.

Csatlakozzon Ingyen
Exkluzív Meghívók Ikon

Exkluzív meghívók

Az Előnyben Részesített Szabadúszók naponta kapnak személyes meghívót Toborzói csapatunktól, hogy pályázzanak kiemelt projektjeinkre.

Kiemelten Értékes Ikon

Értékesebb projektek

Hozzáférhet az oldal legnagyobb költségvetésű projektjeihez! Az Előnyben Részesített Szabadúszók nyerik el a $2000 feletti értékű projektek átlag 50%-át.

Előre Fizetendő Díjak Ikon

Előre fizetendő díjak nélkül

Az Előnyben Részesített Szabadúszóknak egy kedvezményes díjcsomag jár, mellyel csak akkor fizetnek jutalékot Toborzói projektekért, amint a részteljesítésük kifizetésre került.

Emelje új szintre karrierjét

Az Előnyben Részesített Szabadúszó Program minden szükséges segítséget megad a szabadúszóknak, hogy még kifizetődőbb, teljes értékű karriert futhassanak be. Ismerjen meg néhányat lenyűgöző történeteik közül.

Jobb kommunikáció a menedzserek és szabadúszók között

Növelje bevételeit 6 hónapon belül

Az Előnyben Részesített Szabadúszók átlagosan $1000 extra összeget keresnek meg a Programban töltött első 6 hónapjuk során, és exkluzív módon, naponta több mint 100 projektre pályázhatnak.

 A projekttel kapcsolatos fejlemények egyenesen a postaládájába érkeznek

Minőségi projektek, kizárólag az Előnyben Részesített Szabadúszóknak

Legyen az akár egy alkalmazás fejlesztése egy startup részére, vagy új arculat tervezése egy vállalkozásnak, a kiemelt munkaadóinktól érkező Toborzói projektek jelentik az oldalon található projektek legjavát.

Jobb Projektek

Jelentkezni egyszerű

A Programra való jelentkezés teljesen ingyenes, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Nézze meg, elérhető-e az Ön számára még ma!

1. Ellenőrizze pontszámait

Rögtön láthatja, hogy a profilja megfelel-e a programban való részvétel feltételeinek.

2. Meséljen magáról

Szeretnénk jobban megismerni kiemelt szabadúszóinkat. Meséljen a munkájáról, ügyfeleiről és a jövőre vonatkozó terveiről.

3. Nézze meg a bevezetőt

Megismerheti a Program részleteit, ajánlásainkat a bevett gyakorlatokról, illetve hogy mire számítunk Öntől, mint az egyik legjobb szabadúszónktól.

4. Készen áll a kezdésre

Mindent kipipált? Kész az indulásra? Vágjon bele! Ne felejtse el megosztani velünk tapasztalatait itt: blogunkon!