Lezárva

Facebook event import

Helo weboldalamhoz szeretnék Facebook oldalakról eventeket behúzni, esetleg kategorizálni és publikálni a weboldalamon, olyan személyt keresek aki be tudja állítani és ha szükséges programozni ezt meg tudja csinálni, ha ez lehetséges

Honlap:
WordPress weboldal, legfrissebb verzióval.
Alap feladat:
Saját tulajdonú Facebook oldal eseményeit szeretnénk a honlapon időrendi sorrendben megjeleníteni.
Másodlagos feladat:
Ha megoldható, több Facebook (köztük nem saját tulajdonú) oldalak eseményeit szeretnénk a honlapon időrendi sorrendben megjeleníteni.
Megjelenítés és működés:
A honlapunkon egy event-megjelenítő plugin használatával kívánjuk az eseményeket elhelyezni. Legfőképp a Modern Events Calendar plugint preferálnánk (https://webnus.net/modern-events-calendar/), annak testreszabhatósága és kinézete miatt. Ez a plugin egyébként önmagában rendelkezik Facebook importtal, de annak működését valami akadályozza.
Korábban különféle WordPress modulokkal közel tökéletesen meg tudtuk oldani az események megjelenését, de azok lomhán és instabilan működtek valamint megjelenésük sem volt tökéletes.
Az iFrame megoldás kivételével nyitottak vagyunk az egyéb ötletekre, megoldásokra és/vagy pluginekre is, nem ragaszkodunk a fent említett pluginhez. Lényeg, hogy egy automatizált folyamatot kapjunk. A WordPress használatot viszont nem szeretnénk elengedni, mert a honlap egyéb funkcióit abban tökéletesen be tudjuk állítani és a WP megfelelő szabadságot nyújt a design létrehozásában.
Kivitelezés és technikai alapok:
A teszteléshez szükség esetén tesztoldalt biztosítunk, valamint ha szükséges, egyeztetés után megvásároljuk a szükséges fizetős WP modulokat, (persze ésszerű határokon belül).
Szükség esetén természetesen a szerveren is elvégezzük a megfelelő beállításokat és hozzáférést biztosítunk minden felülethez.

Egyeztetés:
A honlappal foglalkozó kollégám készséggel áll rendelkezésre, ha bármi kérdés merül fel, vagy további információra van szükség: +3630 399-4509

Készségek: Facebook Marketing, Grafikai tervezés, PHP, Közösségi Média Marketing, Közösségi Háló

Bővebben: display facebook events on wordpress, facebook events wordpress integration, facebook events feed, embed facebook event wordpress, import facebook events plugin, facebook events importer, import facebook events to wordpress, facebook event widget, facebook myspace import, facebook gmail import, facebook event invites, facebook profile import php script, invite everyone facebook event invite, facebook myspace import contacts ruby rails, facebook api import contacts, facebook contact import working, facebook aim import doesnt work, import facebook event wordpress, grafikus designer állás munkák, virtuális asszisztens állás munkák

A munkaadóról:
( 0 értékelés ) Szentendre, Hungary

Projektazonosító: #18180241

2 szabadúszó tett átlagosan $189 árajánlatot erre a munkára

$155 USD 3 napon belül
(2 vélemény)
1.6
laszlomadarasz

Szia! Mindenképp van rá megoldás, de a belefektetett munka függ attól, hogy milyen weboldalad van, illetve milyen eseményeket szeretnél rajta megjeleníteni (pl. a saját eseményeidet vagy nyilvános eseményeket, foly Több

$222 USD 10 napon belül
(0 vélemény)
0.0