Freelancer logó
Hogyan működik
Munkák böngészése
Bejelentkezés
Regisztráció
Adjon ki projektet

Adjon szárnyakat lehetőségeinek.

Legyen Hitelesített szabadúszó.

Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. A kék jelvényből mindenki tudhatja, hogy fiókja valódi és sikerrel teljesítette a személyazonosság ellenőrzését, melynek egy videóinterjú is részét képezi. Legyen Hitelesített még ma, mindössze ennyiért: Hitelesített szabadúszóként azonnali hozzáférést kap a következőkhöz: - $3.000,00 USD feletti értékű projektek - Enterprise ügyfelek - Több munka elnyerése könnyebben
Nyitott szemmel

Tűnjön ki a tömegből

Fordítson kevesebb időt keresésre és többet a munkák elnyerésére. Hitelesített szabadúszóink jutalma egy könnyen felismerhető és megkülönböztető jelvény, biztosítva, hogy ügyfelei hamarabb észreveszik, növelve esélyeit a projektek odaítélésére. Árajánlatok pazarlása helyett hagyja, hogy az ügyfelek jöjjenek Önhöz.
Enterprise irodaépületek

Hozzáférés Enterprise ügyfelekhez

Álmodott valaha arról, hogy olyan elsőrangú ügyfelekkel dolgozhat, mint a Facebook, a NASA vagy az Airbus? Csak a Hitelesített szabadúszók férnek hozzá az Enterprise ügyfelektől érkező munkákhoz. Emelje magasabb szintre ügyfélkörét a Freelancer Hitelesítéssel.
Bankjegyek

Pályázzon $3.000,00 USD feletti értékű projektekre

A Freelancer Hitelesítéssel hosszabb, érdekesebb és jobban fizető projektekhez férhet hozzá. Csak Hitelesített szabadúszók pályázhatnak a $3.000,00 USD feletti értékű projektekre.
Freelancer profilkártya ellenőrzőtt jelvénnyel és kiemelt értékeléssel
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Könnyen belevághat

Telefonos ellenőrzőlista

Mire van szükség?

Ahhoz, hogy Freelancer Hitelesített tag lehessen, a következőket kell teljesítenie a jelentkezés előtt: • Kitöltött profil egy friss fénykép feltöltésével • Telefonszám hitelesítése teljesítve • Személyazonosság hitelesítése (Ismerd meg ügyfeled) teljesítve
Óra

Mennyi ideig tart?

A folyamat általában 24 óra alatt lezajlik.
Útvonal A pontból B pontba

Miből áll a folyamat?

Igazán egyszerű. Amint beadja kérelmét a Hitelesítésre, egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek egy hívásra. Ellenőrizzük a hitelesítési dokumentumait és személyazonosságát is, tüzetesen megnézzük a profilját, hogy biztosan a legjobb minőségű legyen, majd megkapja tőlünk a kék színű Hitelesített jelvényt.

Nyerjen el több munkát könnyebben

Az ügyfelek szeretnék biztosan tudni, hogy akivel együtt dolgoznak, az komolyan veszi a munkát. Olyannal szeretnének együttműködni, akiben megbízhatnak. A Freelancer Hitelesített minősítés azt mutatja az ügyfeleknek, hogy Ön extra lépéseket tett annak érdekében, hogy megmutassa, tényleg komolyan veszi az üzletet.
Freelancer logó
Hungary / Magyar
Súgó és Ügyfélszolgálat
Szabadúszó
Kategóriák
Projektek
Versenyek
Szabadúszók
Enterprise
Előnyben Részesített Szabadúszó Program
Projektmenedzsment
Helyi Munkák
Fénykép bárhová
Bemutató
API a Fejlesztőknek
Szerezzen hitelesítést
Bemutatkozás
Rólunk
Hogyan működik
Biztonság
Befektetők
Sitemap
Rólunk mondták
Hírek
Feltételek
Adatvédelmi Irányelvek
Felhasználói Feltételek
Szerzői Jogok
Magatartási Kódex
Díjak és költségek
Alkalmazások
Apple App Store logó
Google Play logó
Másolás a vágólapra sikertelen, kérjük frissítse ezt az oldalt az engedélyei beállításához.
Vágólapra másolva.
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection