Freelancer logó Így működik Munkák böngészése Bejelentkezés Regisztráció Adjon ki projektet

Adjon szárnyakat lehetőségeinek.

Legyen Hitelesített szabadúszó.
Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. A kék jelvényből mindenki tudhatja, hogy fiókja valódi és sikerrel teljesítette a személyazonosság ellenőrzését, melynek egy videóinterjú is részét képezi. Legyen Hitelesített még ma, mindössze ennyiért: Freelancer hitelesítéssel azonnal hozzáfér a következőkhöz: - $3.000,00 USD feletti értékű projektek - $50 USD feletti óradíjjal rendelkező projektek - Több munka elnyerése könnyebben
Nyitott szemmel

Tűnjön ki a tömegből

Fordítson kevesebb időt keresésre és többet a munkák elnyerésére. Hitelesített szabadúszóink jutalma egy könnyen felismerhető és megkülönböztető jelvény, biztosítva, hogy ügyfelei hamarabb észreveszik, növelve esélyeit a projektek odaítélésére. Árajánlatok pazarlása helyett hagyja, hogy az ügyfelek jöjjenek Önhöz.
Enterprise irodaépületek

Nagyobb bizalom

Freelancer hitelesített szabadúszóként teljesített egy videós interjúsorozatot a Freelancer munkatársaival. Ez segít majd ügyfeleinek, hogy a Freelancer hitelesített tagjaként ismerjék el Önt.
Bankjegyek

Pályázzon $3.000,00 USD feletti értékű projektekre

A Freelancer Hitelesítéssel hosszabb, érdekesebb és jobban fizető projektekhez férhet hozzá. Csak Hitelesített szabadúszók pályázhatnak a $3.000,00 USD feletti értékű projektekre.
Freelancer profilkártya ellenőrzőtt jelvénnyel és kiemelt értékeléssel
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Könnyen belevághat

Telefonos ellenőrzőlista

Mire van szükség?

Ahhoz, hogy Freelancer Hitelesített tag lehessen, a következőket kell teljesítenie a jelentkezés előtt: • Kitöltött profil egy friss fénykép feltöltésével • Telefonszám hitelesítése teljesítve • Személyazonosság hitelesítése (Ismerd meg ügyfeled) teljesítve
Óra

Mennyi ideig tart?

A folyamat általában 24 óra alatt lezajlik.
Útvonal A pontból B pontba

Miből áll a folyamat?

Igazán egyszerű. Amint beadja kérelmét a Hitelesítésre, egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek egy hívásra. Ellenőrizzük a hitelesítési dokumentumait és személyazonosságát is, tüzetesen megnézzük a profilját, hogy biztosan a legjobb minőségű legyen, majd megkapja tőlünk a kék színű Hitelesített jelvényt.

Nyerjen el több munkát könnyebben

Az ügyfelek szeretnék biztosan tudni, hogy akivel együtt dolgoznak, az komolyan veszi a munkát. Olyannal szeretnének együttműködni, akiben megbízhatnak. A Freelancer Hitelesített minősítés azt mutatja az ügyfeleknek, hogy Ön extra lépéseket tett annak érdekében, hogy megmutassa, tényleg komolyan veszi az üzletet.
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Előnézet betöltése