Freelancer logó Így működik Munkák böngészése Bejelentkezés Regisztráció Adjon ki projektet
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources
undefined

Adjon szárnyakat lehetőségeinek.

verified.svg Legyen Hitelesített szabadúszó.
Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. A kék jelvényből mindenki tudhatja, hogy fiókja valódi és sikerrel teljesítette a személyazonosság ellenőrzését, melynek egy videóinterjú is részét képezi. Legyen Hitelesített még ma, mindössze ennyiért: Freelancer hitelesítéssel azonnal hozzáfér a következőkhöz: - $3.000,00 USD feletti értékű projektek - $50 USD feletti óradíjjal rendelkező projektek - Több munka elnyerése könnyebben
Nyitott szemmel

Tűnjön ki a tömegből

Fordítson kevesebb időt keresésre és többet a munkák elnyerésére. Hitelesített szabadúszóink jutalma egy könnyen felismerhető és megkülönböztető jelvény, biztosítva, hogy ügyfelei hamarabb észreveszik, növelve esélyeit a projektek odaítélésére. Árajánlatok pazarlása helyett hagyja, hogy az ügyfelek jöjjenek Önhöz.
Enterprise irodaépületek

Nagyobb bizalom

Freelancer hitelesített szabadúszóként teljesített egy videós interjúsorozatot a Freelancer munkatársaival. Ez segít majd ügyfeleinek, hogy a Freelancer hitelesített tagjaként ismerjék el Önt.
Bankjegyek

Pályázzon $3.000,00 USD feletti értékű projektekre

A Freelancer Hitelesítéssel hosszabb, érdekesebb és jobban fizető projektekhez férhet hozzá. Csak Hitelesített szabadúszók pályázhatnak a $3.000,00 USD feletti értékű projektekre.
Freelancer profilkártya ellenőrzőtt jelvénnyel és kiemelt értékeléssel
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Mutassa be ügyfeleinek az embert a profil mögött!

A videós árajánlatok egy Freelancer hitelesített exkluzív funkció, amellyel kitűnhet a tömegből, több projektet nyerhet el, és több pénzt kereshet!
Rögzítsen egy 30 másodperces videót, amelyben megmutathatja ügyfelének, hogy miért Ön a legmegfelelőbb szabadúszó erre a munkára. Árajánlatát egy animációs keret is kiemeli, mellyel többen láthatják majd. A videós árajánlatokra 25%-kal nagyobb eséllyel érkezik chates megkeresés és megbízás!

Könnyen belevághat

Telefonos ellenőrzőlista

Mire van szükség?

Ahhoz, hogy Freelancer Hitelesített tag lehessen, a következőket kell teljesítenie a jelentkezés előtt: • Kitöltött profil egy friss fénykép feltöltésével • Telefonszám hitelesítése teljesítve • Személyazonosság hitelesítése (Ismerd meg ügyfeled) teljesítve
Óra

Mennyi ideig tart?

A folyamat általában 24 óra alatt lezajlik.
Útvonal A pontból B pontba

Miből áll a folyamat?

Igazán egyszerű. Amint beadja kérelmét a Hitelesítésre, egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek egy hívásra. Ellenőrizzük a hitelesítési dokumentumait és személyazonosságát is, tüzetesen megnézzük a profilját, hogy biztosan a legjobb minőségű legyen, majd megkapja tőlünk a kék színű Hitelesített jelvényt.
Vegye figyelembe: A hitelesítési folyamathoz szükséges $99 dolláros díj nem visszatérítendő, még akkor sem, ha végül esetleg nem felel meg a Hitelesített szabadúszóvá válás feltételeinek. További részletekért nézze meg a GYIK tudástárát.

Nyerjen el több munkát könnyebben

Az ügyfelek szeretnék biztosan tudni, hogy akivel együtt dolgoznak, az komolyan veszi a munkát. Olyannal szeretnének együttműködni, akiben megbízhatnak. A Freelancer Hitelesített minősítés azt mutatja az ügyfeleknek, hogy Ön extra lépéseket tett annak érdekében, hogy megmutassa, tényleg komolyan veszi az üzletet.
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Előnézet betöltése
Hozzáférést adott a helymeghatározáshoz.
Belépési munkamenete lejárt, és kijelentkeztettük. Kérjük, lépjen be újra.