Find Jobs
Hire Freelancers

Adjon szárnyakat lehetőségeinek.

verified.svg Legyen Hitelesített szabadúszó.
Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. Emelje magasabb szintre profilját azzal, hogy Hitelesített szabadúszóvá válik. A kék jelvényből mindenki tudhatja, hogy fiókja valódi és sikerrel teljesítette a személyazonosság ellenőrzését, melynek egy videóinterjú is részét képezi. Legyen Hitelesített még ma, mindössze ennyiért: Freelancer Hitelesítettként azonnali hozzáférést kap a következőkhöz:
- $2.500,00 USD feletti értékű projektek
- $50 USD feletti óradíjas projektek
- Több munka elnyerése könnyebben
Nyitott szemmel

Tűnjön ki a tömegből

Fordítson kevesebb időt keresésre és többet a munkák elnyerésére. Hitelesített szabadúszóink jutalma egy könnyen felismerhető és megkülönböztető jelvény, biztosítva, hogy ügyfelei hamarabb észreveszik, növelve esélyeit a projektek odaítélésére. Árajánlatok pazarlása helyett hagyja, hogy az ügyfelek jöjjenek Önhöz.
Enterprise irodaépületek

Nagyobb bizalom

Freelancer hitelesített szabadúszóként teljesített egy videós interjúsorozatot a Freelancer munkatársaival. Ez segít majd ügyfeleinek, hogy a Freelancer hitelesített tagjaként ismerjék el Önt.
Bankjegyek

Pályázzon $2.500,00 USD feletti értékű projektekre

Freelancer Hitelesítettként hosszabb távú, érdekesebb és jobban fizető projektekhez lesz exkluzív hozzáférése. Csak Freelancer Hitelesített szabadúszók pályázhatnak a $2.500,00 USD feletti értékű projektekre.
Freelancer profilkártya ellenőrzőtt jelvénnyel és kiemelt értékeléssel
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Mutassa be ügyfeleinek az embert a profil mögött!

A videós árajánlatok egy Freelancer hitelesített exkluzív funkció, amellyel kitűnhet a tömegből, több projektet nyerhet el, és több pénzt kereshet!
Rögzítsen egy 30 másodperces videót, amelyben megmutathatja ügyfelének, hogy miért Ön a legmegfelelőbb szabadúszó erre a munkára. Árajánlatát egy animációs keret is kiemeli, mellyel többen láthatják majd. A videós árajánlatokra 25%-kal nagyobb eséllyel érkezik chates megkeresés és megbízás!

Könnyen belevághat

Telefonos ellenőrzőlista

Mire van szükség?

A pályázathoz frissített profillal kell rendelkeznie, illetve a következők szükségesek:
• E-mail hitelesítés
• Telefonszám hitelesítés
• Fizetés hitelesítése
• KYC hitelesítés
Óra

Mennyi ideig tart?

A jelentkezést követően munkatársaink elkezdik áttekinteni a pályázatát. Ez a folyamat általában 1 vagy 2 munkanapot vesz igénybe.
Útvonal A pontból B pontba

Miből áll a folyamat?

Jelentkezése áttekintését követően egyik munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek egy videós interjúra. Amikor interjúja sikeresen zárul, onnantól az új kék színű Hitelesített jelvénye aktívvá válik.
A jelentkezés $99 dolláros díja nem visszatérítendő, még akkor sem, ha később esetleg nem felelne meg a követelményeknek, hogy Hitelesített szabadúszó lehessen. A Hitelesített státuszt meg kell újítani a KYC hitelesítés lejáratakor. További részletekért nézze meg a GYIK tudástárát.

Nyerjen el több munkát könnyebben

Az ügyfelek a karrierjüket komolyan vevő megbízható szabadúszókkal szeretnek együtt dolgozni. A Freelancer Hitelesített minősítés azt mutatja az ügyfeleknek, hogy Ön extra lépéseket tett annak bizonyítása érdekében, hogy tényleg komolyan veszi az üzletet.
Köszönjük! E-mailben elküldtük a linket, melyen átveheti ajándék egyenlegét.
E-mailje elküldése során valami hiba történt. Kérjük, próbálja újra.
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Előnézet betöltése
Hozzáférést adott a helymeghatározáshoz.
Belépési munkamenete lejárt, és kijelentkeztettük. Kérjük, lépjen be újra.