Freelancer logó
Hogyan működik
Böngésszen a munkák között
Bejelentkezés
Regisztráció
Adjon ki projektet

Adjon szárnyakat lehetőségeinek.

Legyen Hitelesített szabadúszó.

Lift your profile to the next level by becoming Verified by Freelancer. The blue badge lets people know that your account is authentic and that you have gone through a process to verify identity that includes a video interview. Get Verified today for Verified by Freelancer get instant access to: - Projects worth $3,000.00 USD+ - Enterprise Clients - Winning more jobs, more easily
Nyitott szemmel

Tűnjön ki a tömegből

Fordítson kevesebb időt keresésre és többet a munkák elnyerésére. Hitelesített szabadúszóink jutalma egy könnyen felismerhető és megkülönböztető jelvény, biztosítva, hogy ügyfelei hamarabb észreveszik, növelve esélyeit a projektek odaítélésére. Árajánlatok pazarlása helyett hagyja, hogy az ügyfelek jöjjenek Önhöz.
Enterprise irodaépületek

Hozzáférés Enterprise ügyfelekhez

Álmodott valaha arról, hogy olyan elsőrangú ügyfelekkel dolgozhat, mint a Facebook, a NASA vagy az Airbus? Csak a Hitelesített szabadúszók férnek hozzá az Enterprise ügyfelektől érkező munkákhoz. Emelje magasabb szintre ügyfélkörét a Freelancer Hitelesítéssel.
Bankjegyek

Pályázzon $3.000,00 USD feletti értékű projektekre

A Freelancer Hitelesítéssel hosszabb, érdekesebb és jobban fizető projektekhez férhet hozzá. Csak Hitelesített szabadúszók pályázhatnak a $3.000,00 USD feletti értékű projektekre.
Freelancer profilkártya ellenőrzőtt jelvénnyel és kiemelt értékeléssel
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Könnyen belevághat

Telefonos ellenőrzőlista

Mire van szükség?

To be a member of Freelancer Verified, you need to have the following completed before applying: • Filled in your profile including uploading a recent photo • Phone verification complete • Identity verification (Know Your Customer) complete
Óra

Mennyi ideig tart?

A folyamat általában 24 óra alatt lezajlik.
Útvonal A pontból B pontba

Miből áll a folyamat?

Igazán egyszerű. Amint beadja kérelmét a Hitelesítésre, egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek egy hívásra. Ellenőrizzük a hitelesítési dokumentumait és személyazonosságát is, tüzetesen megnézzük a profilját, hogy biztosan a legjobb minőségű legyen, majd megkapja tőlünk a kék színű Hitelesített jelvényt.

Nyerjen el több munkát könnyebben

Az ügyfelek szeretnék biztosan tudni, hogy akivel együtt dolgoznak, az komolyan veszi a munkát. Olyannal szeretnének együttműködni, akiben megbízhatnak. A Freelancer Hitelesített minősítés azt mutatja az ügyfeleknek, hogy Ön extra lépéseket tett annak érdekében, hogy megmutassa, tényleg komolyan veszi az üzletet.
Regisztrált Felhasználók Összes Közzétett Munka
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 141 959 042)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 141 959 042)
There is no internet connection