Indítsa be online vállalkozását egy webfejlesztő segítségével

Legyen az blog, webshop vagy személyes weboldal - a legjobb döntést akkor hozza meg, ha egy szabadúszó fejlesztőt bíz meg a weboldal elkészítésével

Adjon ki projektet
Laptop illusztrácója

Adjon ki projektet

Egyszerűen rátalálhat a megfelelő szabadúszóra: csak tegyen közzé egy projektet, és pillanatokon belül már válogathat is az ingyenes árajánlatok közül!

Chat üzenetek illusztrációja

Segíti a közös munkát

Chateljen tapasztalt szabadúszókkal az árajánlatukról, illetve korábbi tapasztalataikról, mielőtt felajánlaná valamelyiküknek a projektet!

Érem illusztrációja

Garantáltan elégedett lesz

Biztonságosan fizethet részteljesítési rendszerünk segítségével. Csak akkor kell a pénzt a szabadúszónak átutalnia, ha teljesen elégedett az elvégzett munkával.

Modernizálja vállalkozását

Legyen nyitva éjjel-nappal

Egy professzionális weboldallal lökést adhat vállalkozásának, és egyszerűen tarthatja a kapcsolatot ügyfeleivel, bárhol is legyenek a világon.

Illusztráció - ilyen is lehet a weboldala
A weboldalt wsiddigui $800 USD-ért a Freelanceren Adjon ki ehhez hasonló projektet
Világítótorony illusztrációja

Láthatóság

Tudta? A vásárlók 44%-a először valamelyik keresőmotor segítségével az interneten néz utána a vásárolni kívánt terméknek. Ahhoz, hogy a weboldal előkelő helyen jelenjen meg a keresési találatok között, megfelelő optimalizációra van szükség.

Rádióállomás illusztrációja

Elérhetőség

További ügyfeleket szeretne megnyerni? A világon már 2.4 milliárd ember használja az internetet, 90%-uk pedig már kapcsolatba lépett egy vállalkozással, vagy vásárolt is online. Ne mondjon le a torta ilyen nagy szeletéről!

Egy darts tábla és nyilak illusztrációja

Versenyképesség

Tűnjön ki a tömegből egy jól megtervezett weboldallal és megfelelő kommunikációs stratégiával! Törje le a konkurenciát, és mutassa be termékét vagy szolgáltatását online is!

Jelenjen meg az interneten helyi vállalkozásával

Tudta? Az internetet használó fogyasztók 85%-a keres az interneten helyi vállalkozást.

Helyi vállalkozás tulajdonosaként kulcsfontosságú, hogy megfelelő online jelenléttel rendelkezzen. Így több embert érhet el, és minden fontos információt közölhet termékéről vagy szolgáltatásáról. Ha nincs weboldala, könnyel előfordulhat, hogy a potenciális ügyfelek nem is szereznek tudomást vállalkozása létezéséről.

Weboldal illusztrációja, melyet $190 USD-ért tervezett creationidea a Freelanceren.
A weboldalt creationidea tervezte $190 USD-ért a Freelanceren.

Érje el a világ minden zegzugát

Ha rendelkezik egy nagyszerű weboldallal, akkor vállalkozás már nem csupán helyben lesz ismert.

Egy weboldalon az egész világgal megismertetheti szolgáltatásait és termékeit, illetve kapcsolatba léphet potenciális ügyfeleivel. Érjen el több ügyfelet egy professzionális weboldallal, alkalmazzon szabadúszó fejlesztőt még ma!

Weboldal illusztrációja, melyet shashankbinjols  tervezett $120 USD-ért a Freelanceren
A weboldalt shashankbinjols tervezte $120 USD-ért a Freelanceren.
Projektbemutató

Böngésszen a legnépszerűbb webfejlesztési projektek között

Készítsen egy reszponzív weboldalt Olyan weboldalra van szükségem, mely mobileszközökön is kifogástalanul működik. A weboldal legyen gyors, főleg mobilokon.
Fejlesszen egy Wordpress sablont Wordpress oldalt szeretnék létrehozni, és egyedi sablont szeretnék használni, mely illeszkedik a vállalkozásomhoz: blog, termékismertető illetve az elérhetőségeket felsoroló oldal is szükséges.
Adjon hozzá egy új funkciót a weboldalhoz Szeretném új funkcióval bővíteni a weboldalamat. Ezen felül szeretném ügyfeleim elérhetőségeit is rögzíteni, amikor vásárolnak az oldalamon.
Hozzon létre egy webshopot Webshopot tartalmazó oldalra van szükségem. Fontos, hogy vásárlóim bankkártyával és PayPal segítségével is fizetni tudjanak. Jelenleg 50 terméket értékesítek.