Szűrő

Legutóbbi kereséseim
Szűrés erre:
Költségvetés
eddig:
eddig:
eddig:
Típus
Készségek
Nyelvek
  Munka státusza
  288,269 css munka, árazás ebben: EUR
  weboldal tervezés Véget ért left

  Szia Anita, Meglévő Adobe XD tervek alapján html, css weboldalt szeretnék készíttetni. Az oldal terveit innen tudod letölteni. Boldi

  €379 (Avg Bid)
  €379 licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Attila S. Véget ért left

  Szia! Régóta besegítek egy külföldi kisebb, szerencsejátékkal foglalkozó weboldalnál és mindig front end fejlesztő hiányban szenvednek. A weboldal back-end fejlesztését én intézgetem, viszont front end téren mindig külsőst keresnek és most engem kértek meg, hogy keressek valakit aki gyakrabban be tud segíteni nekem. NodeJS, EJS, Javascript, Jquery, HTML, CSS tudás szükséges első sorban. Hosszabb üzenetet is írtam de a freelancer 500 karakterre limitálja, ha érdekel megbeszéljük a részleteket.

  €22 / hr (Avg Bid)
  €22 / hr licitátlag
  1 árajánlat
  Project for Mark V. Véget ért left

  Szia! Régóta besegítek egy külföldi kisebb, szerencsejátékkal foglalkozó weboldalnál és mindig front end fejlesztő hiányban szenvednek. A weboldal back-end fejlesztését én intézgetem, viszont front end téren mindig külsőst keresnek és most engem kértek meg, hogy keressek valakit aki gyakrabban be tud segíteni nekem. NodeJS, EJS, Javascript, Jquery, HTML, CSS tudás szükséges első sorban. Hosszabb üzenetet is írtam de a freelancer 500 karakterre limitálja, ha érdekel megbeszéljük a részleteket.

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  Hungarian speaking applicants only please. Egy ügyviteli rendszer fejlesztésén dolgozunk egy magyar ügyfelünk részére. Stack: ASP.Net Core, Razor, HTML, CSS, Javascript, jQuery A view-k jelenleg a Visual Studio által generált változatok (tehát rondák), de szeretnénk ezeket ízléses módon fejleszteni, amihez az alábbi template-et vettük meg: A feladat a rendszerben lévő cshtml fájlok átdolgozása úgy, hogy az elrendezés legyen ízléses, ne legyen a felület szétcsúszva. Legyen kompakt de átlátható. A template által támogatott funkciókat szeretnén...

  €1513 (Avg Bid)
  €1513 licitátlag
  4 árajánlat
  Project for szamnet Véget ért left

  Udvozlet! Szeretnek erdeklodni, hogy vallalod-e esetleg statikus weboldal kesziteset, es ha igen, nagyjabol milyen aron. Egy ceg bemutatkozo oldalarol lenne szo, HTML es CSS alapokon. Interaktivitas egyelore nem szukseges, es mogottes adatbazis sem. Erdekelne tovabba, hogy nevjegykartya tervezeset vallalod-e, es ha igen, mennyiert. Es ha mar igy belejottunk, alairas es Word-dokumentum sablon is erdekelne. Utolso kerdes: nem tudom, lehetseges-e kozvetlen kapcsolat koztunk, de ha ugy alakul, szamlakepes vagy? Koszi szepen!

  €8 (Avg Bid)
  €8 licitátlag
  1 árajánlat

  Drupal 7 alapú weboldal egyes oldalaira a one page oldalaknál jellemző CSS megoldásokkal kellene a tartalmat megjeleníteni. HTML kód és hozzá a CSS megvan, a feladat az, hogy ezt integrálni kellene a weboldal megfelelő oldalaiba.

  €28 (Avg Bid)
  €28 licitátlag
  2 árajánlat
  Készítsen weboldalt Véget ért left

  Nyomtatott áramkör tervezéssel, gyártással és teszteléssel foglalkozó cég vagyunk. Ehhez a stílushoz keresek modern weblapot. Max 5 aloldallal. 1 darab kalkulátorral amit nem kell megírni, csak az apit kell használni, de a formot meg kell tervezni. 1 fajta termékünk van csak nyomtatott áramkör de több darab. Amennyiben nem csak design , úgy az ehhez kapcsolódó minden php/css/jquery etc munkákat is, mint admin felület etc. Üzenetben keress ha nem világos valami!

  €536 (Avg Bid)
  €536 licitátlag
  20 árajánlat

  [HUNGARIAN DEVELOPERS ONLY] Folyamatban lévő projekhez keresünk: - AngularJS - Frontend és backend fejlesztőt - Angular JS - PHP - MariaDB - Jquery - CSS - Kulcs-Soft szinkron - VPS - Java server Kereskedelemmel foglalkozó cég vállalatirányítási rendszerével összekötött webáruházának fejlesztéséhez keresünk magas tudással rendelkező (Nem Junior) fejlesztőt. A projektnél egyaránt működhet az alkalmazotti, illetve az alvállalkozói jogviszony is.

  €3897 (Avg Bid)
  €3897 licitátlag
  22 árajánlat
  Project for herpay -- 2 Véget ért left

  Kedves herpay, a profilod alapján szeretném neked felajánlani a projektem: Meglévő grafikai tervek alapján egy WordPress sablon leprogramozása. Főleg CSS munkáról van szó. A fejlesztést én vezetem és mindenben tudom segíteni a folyamatot. Viszont profi megoldásokat várok el és fontos a Git verziókövető rendszer, valamint a lokális környezetben való fejlesztés ismerete.

  €222 (Avg Bid)
  €222 licitátlag
  1 árajánlat

  PSD forrásállományból kell statikus html+css-t készíteni.

  €140 (Avg Bid)
  €140 licitátlag
  25 árajánlat

  Olyan webes, elsősorban front end fejlesztőt keresünk, aki járatos az alábbi technológiákban: JavaScript, Angularjs, jQuery, CSS, Material Design. Előny ha az alábbiakat is ismered: Python, Django, Django Rest Framework, git. További infó kapcsolatfelvétel után.

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr licitátlag
  8 árajánlat
  Weboldal tervezés Véget ért left

  Készülő weboldalakon lenne szükség különböző kisebb php, html, css átalakításokra, javításokra (nem működő mobil menu, gombok, toggle, stb). A határidők: max 1-1.5 nap.

  €26 / hr (Avg Bid)
  €26 / hr licitátlag
  8 árajánlat
  Front end fejlesztő Véget ért left

  Egy olyan front endest keresünk aki a symphony front end php framework webes technologiat ismeri. Kérhetünk tőle olyanoka, hogy: javascript html5 php responsive css

  €2386 (Avg Bid)
  €2386 licitátlag
  15 árajánlat

  Sziasztok! Egy most induló vállalkozáshoz keresnék programozókat. Akiket keresek a következő technológiák közül legalább kettőt kellene ismernie: - PHP - Relációs adatbáziskezelő rendszerek (kifejezetten MySQL/PostgreSQL) - HTML - CSS - JavaScript (lehetőleg ES2015 ismerete) Ezeken felül előnyt jelent, ha rendelkezel az agilis szoftverfejlesztési tapasztalatokkal is. Elsősorban PHP + SQL, illetve a HTML + CSS + JS együttes ismeretével rendelkező kollégákat keresek, de ha más „kombinációkban” ismered a fenti technológiákat, akkor is jelentkezz. Amennyiben felkeltette érdeklőd&...

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  2 árajánlat
  Programozót keresek! Véget ért left

  Sziasztok! Egy most induló vállalkozáshoz keresnék programozó kollégákat. Akit keresek, a következő technológiák közül legalább kettőt kellene ismernie: - PHP - Relációs adatbáziskezelő rendszerek (kifejezetten MySQL/PostgreSQL) - HTML - CSS - JavaScript (lehetőleg ES2015 ismerete) Ezeken felül előnyt jelent, ha rendelkezel az agilis szoftverfejlesztési tapasztalatokkal is, illetve ha Budapesten vagy Debrecenben élsz. Elsősorban PHP + SQL, illetve a HTML + CSS + JS együttes ismeretével rendelkező kollégákat keresek, de ha más „kombinációkban” ismered a fenti technológi&aa...

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  Olyan webes, elsősorban front end fejlesztőt keresünk, aki járatos az alábbi technológiákban: JavaScript, Angularjs, jQuery, CSS, Material Design. Előny ha az alábbiakat is ismered: Python, Django, Django Rest Framework, git. További infó kapcsolatfelvétel után.

  €16 / hr (Avg Bid)
  Sürgős
  €16 / hr licitátlag
  5 árajánlat
  Írjon szoftvert Véget ért left

  Szoftverfejlesztőt keresünk, aki webes applikáció fejlesztésében lenne segítségünkre. A feladat: böngésző oldali Javascript fejlesztés, Twitter Bootstrap CSS framework mankójával. Egyelőre projekt jelleggel keresünk munkatársat, az idei év hátralévő részére. Sikeres együttműködés nyitottak vagyunk a későbbi folytatásra is. A munka távolról is végezhető. Minimum heti 20 órás, intenzív, összeszedett munkaidőt várunk el. Fiatalos, lendületesen fejlődő vállalkozás vagyunk, csapatunk jelenleg 7 fős. Elvárásaink: - Javascript: 2+ év...

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  3 árajánlat
  CSS HTML Psdből Véget ért left

  Amire nekem szükségem van egy főoldal psd-ből tervezz aloldalakat. Készíts CSS, amit a html vagy php fájl vezérel. Cél, hogy ezt tudjam továbbítani a programozónak. Ami rendelkezésre áll főoldal psd, passzív html darabolva.

  €156 (Avg Bid)
  €156 licitátlag
  18 árajánlat

  Mobilfejlesztő iOS / Android / Windows8 Feladatok: • együttműködés a fejlesztésben résztvevő kollégá...képesség • rendszerszemléletű gondolkodás • igényesség a felhasználói felület minősége, használhatóság iránt • meggyőző szakmai önéletrajz és személyiség • önálló eredmény orientált gondolkodás - egyben a csapat tisztelte • szakirányú végzettség Előny: • felsőfokú végzettség • bemutatható mobilprogramozási eredmények • több mobil platform ismere...

  €23 / hr (Avg Bid)
  €23 / hr licitátlag
  5 árajánlat

  Looking for freelancer to create a simple html & css mobile website based on prepared graphics. 5 simple page with images, forms, drop-down menus, texts, and lists. Grafikus által előre megtervezett képernyőképekből html & css mobil weboldal elkészítéséhez keresek munkaerőt. Összesen 5 egyszerű aloldalról lenne szó, képekkel, legördülő menükkel, szöveggel, listákkal és formokkal.

  €254 (Avg Bid)
  €254 licitátlag
  6 árajánlat
  Weboldal készítés Véget ért left

  A kisebb, névjegykártya oldalaktól a nagyobb, webshop, portál jellegű munkákig minden érdekel, valid kódolással, pontos határidőükséges ismeretekkel (XHTML, CSS, jQuery, PHP, MySQL, CMS, Photoshop) Több éves webfejlesztői gyakorlattal rendelkezem.

  €1046 (Avg Bid)
  €1046 licitátlag
  4 árajánlat
  Redesign XXX site Véget ért left

  ...keresünk szakértőt, aki css-ben gyakorlott. A mi oldalunk felnőtt tartalmú videós oldal amire az színvilágát illetve dizájnját szeretnénk átültetni. Továbbá szeretnénk: - html5-ben van most is, és szeretnénk, hogy html5 legyen és persze valid - div-es elnevezések megváltoztatása, nem tudom pontosan hogy hívják ezeket, de a tartalom szempontjából logikusan és átgondoltan legyen felépítve - az adott oldalon lévő css-t használja csak (tehát ha videóoldalt tölt csak be, akkor ne húzza be az egész css-t, hanem csak ahhoz az old...

  CSS
  €133 (Avg Bid)
  €133 licitátlag
  1 árajánlat
  Re-design XXX site Véget ért left

  ...keresünk szakértőt, aki css-ben gyakorlott. A mi oldalunk felnőtt tartalmú videós oldal amire az színvilágát illetve dizájnját szeretnénk átültetni. Továbbá szeretnénk: - html5-ben van most is, és szeretnénk, hogy html5 legyen és persze valid - div-es elnevezések megváltoztatása, nem tudom pontosan hogy hívják ezeket, de a tartalom szempontjából logikusan és átgondoltan legyen felépítve - az adott oldalon lévő css-t használja csak (tehát ha videóoldalt tölt csak be, akkor ne húzza be az egész css-t, hanem csak ahhoz az ...

  CSS
  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr licitátlag
  1 árajánlat

  We have a series of pages on our website that will host an API we got the code for. We did not make them. We want to find someone who can edit them, one at a time, to suit our website needs. So its a basic html css styled website but some pages host a fun API like paint. We have the basic code but want to add. 1. Ability to share product of api to media accounts 2. Advert box that can be removed by click or in setting menu 3. Settings menu - decide what content will apear over the page 4. Content like, add a google search bar to the page. Which disappears when mouse event happens. 5. Embed youtube video that plays when page loads So quite a few attributes that require web skills and JS. And intergrstion skills. We want results in a functioning webpage that we can add to the...

  €204 (Avg Bid)
  €204 licitátlag
  17 árajánlat

  Females designers from India who knows photoshop, html, css, adobe and graphics and can work with me based on project to project basis on any platforms in PHP and on any framework. ANyone interested message me for a deal from NEXT year 2022.

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr licitátlag
  2 árajánlat

  I want to make my website a bit more interesting by adding a video. See the attached screenshot. I found a video on shutterstock that should replace the image, but I want to keep the cool color gradient! The question: - Integrate :// as the moving background. - Add the cool color gradient on the video, as there is on the image at the moment (this is: linear-gradient(221.12deg, #d900e8, #002fcc)) - Keep it working on mobile (video+logo on top, text bottom) - possibly with the current image as fallback. - Deliver html, css and other source files to host the static website. I'll supply the current code, and the source video which I'll buy from shutterstock.

  €125 (Avg Bid)
  €125 licitátlag
  32 árajánlat

  We have a b2b solution which our customers access via an API. That said, we need to show potential investors what is happening on the backend and demonstrate the descriptive and matching process. We need our existing UI streamlined and to look more professional. This will involve design and UI coding working with our CTO with input from the senior team. HTML and CSS and a good design sense are key. Not too much reliance on web frameworks because we need to keep things minimal for compatibility with partner websites.

  €2142 (Avg Bid)
  €2142 licitátlag
  21 árajánlat
  HTML form with basic CSS & JS 6 nap left
  HITELESÍTETT

  I want to create a simple HTML form with some basic CSS & JS/JQuery Calculations.

  €14 (Avg Bid)
  €14 licitátlag
  11 árajánlat
  Need a Top WordPress Expert! 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Now our team a Senior Full-Stack WordPress Developer (PHP + HTML/CSS/JS) for a long term basis. REQUIRED EXPERIENCE: Advanced proficiency with PHP and MySQL. Strong familiarity with JavasScript Significant experience with WordPress Experience coding pages from PSD, adding features to sites, working with 3rd party APIs like stripe, maintaining sites, fixing bugs, etc. TIME COMMITMENT: 40 hours a week, fully remote. Must enjoy and thrive in a fast-paced environment with minimal management. It is common for features to be thought of one day, then coded, tested, and deployed the next day. We will process a coding test to check your code skills before make a decision.

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr licitátlag
  77 árajánlat

  I am having some problems implementing Editorjs on my site and was wondering if you could hel...More details of the plugin can be found on: For Editorjs: I need a simple Rich text editor, with the basic tools included, which are Header Link embeds Raw HTML blocks Simple Image (without backend requirement) List Embeds Quote and documentation regarding this can be found on: Once I have the functionality straight there will be some css attributes that I would like to play with which are the background colour, text color, etc. The data from the app can be stored directly within the local storage of the browser and there is no requirement to connect a database for the same. Do you think this is something you can help me with? Thanks!

  €355 (Avg Bid)
  €355 licitátlag
  2 árajánlat

  I am looking for a creative, and highly skilled Graphics and Web Designer for the long-term who can work on different kinds of projects like Mobile Apps screens, Web Pages Design, Banners, logos, etc. Skills Required: For Graphics-Figma, PhotoShop/Adobe XD For Webpages Design: HTML, CSS Optional- Js, React.Js------> Developer who knows these will have priority and better payment Required Working Hours: Average 100 hours per month. Experience: Minimum 2.5 years Terms of Work: The Designer will have to work for at least 45 days. Budget: 15K-30K Per month or INR 150- INR 300/hour (Depends on skills and experience) Payment terms: Payment will be released either on a half-monthly or a monthly basis. In case of completion of a project, payment will be released before. In the cas...

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr licitátlag
  3 árajánlat

  ...of the problems I am having trying to make changes to my web site. If the Theme can be deleted I would like it removed. If I need to have a Theme, I want something which is bare bones, and allows me to make all the changes I want. Again an improved version of my current website, but with some nicer galleries. Envira gallery I Need someone who knows Envira gallery well, I might need some Custom CSS to get the galleries to do what I want. I have a fairly good idea of what I want here, but I want to play with it, and for some reason I am unable to get Envira gallery to respond to many of the changes I am making, not sure if I am having plugin conflicts, or theme conflicts, but I want this to be fixed so that it runs smoothly. I will load the art pages and galleries myself Elemen...

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr licitátlag
  38 árajánlat

  Hi, I’m going to have some customization on front end of a free prepared css script. All developers with good enough experiences acceptable to apply for this project.

  €13 (Avg Bid)
  €13 licitátlag
  16 árajánlat

  To hire an experienced NextJS/React developer to handle overflow work for an in-progress project. This project is well underway with designs and front-end code already developed. We are currently in the process of developing in React. All markup (HTML/CSS) is already in place and development work for this position is focused on NextJS/React integration and or 3rd party library integrations. A good fit for this project will have experience wiring-up front-end code into react components and leveraging APIs to build data-driven interfaces. This project has multiple developers actively working on react integration; source control experience and stellar internal communication is a must. As an experienced NextJS/React developer, it is expected that members of the team with less exper...

  €49 / hr (Avg Bid)
  €49 / hr licitátlag
  18 árajánlat

  HTML / JS / CSS / PHP / Wordpress ( ONLY full time job ) Look at the budget of the project and bid in the range. Also - answer those questions while you set your bid : 1) Post link to omplicated psd to html work you have done - one link must be attached. ( complicated backgrounds, scrolling animations, clean code etc... ) 2) What kind of php frameworks do you use? 3) An example of wordpress website that you code from 0 without using a theme. 4) Do you have an experience building Wordpress plugins from 0? If so, give me an example and link. 4) What are your working days and hours for full time job. ( please add your timezone ) 5) What is your monthly salary you ask for. Working days are mon to sat for 9 hours a day.

  €450 (Avg Bid)
  €450 licitátlag
  24 árajánlat

  I am looking for a developer / website creator with strong experience in Wordpress, HTML and CSS for my community association.. Additional languages are an advantage. The website should have a minimalist design and needs to be very user-friendly. Please only apply if you are very experienced in working with code (in particular HTML and CSS).

  €147 (Avg Bid)
  €147 licitátlag
  67 árajánlat
  PROGRAMADOR WOOCOMMERCE API REST 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Empresa necesita un programador con las siguientes características: Conocimientos Requeridos - Programar aplicaciones PHP - Conocimientos en base de datos(Mysql/MariDB) - HTML, CSS - Instalación y administración en Wordpress - Desarrollo de plugins wordpress Conocimientos Muy valorados - JAVASCRIPT(jquery) Nivel Básico - Manejo de API REST(WOOCOMMERCE) 6 horas de lunes a viernes ..fijo mensual.

  €177 (Avg Bid)
  €177 licitátlag
  8 árajánlat

  I need someone to clear the javascript code from onepage of my website. I did Coverage analysis on Google Chrome and I have some codes that have a lot of Unused Bytes, because my code is dirty. There are only two .js files, I have attached the print of the analysis below. I want you to remove all useless functions and make the site and code simpler. Here are the analysis pri...clear the javascript code from onepage of my website. I did Coverage analysis on Google Chrome and I have some codes that have a lot of Unused Bytes, because my code is dirty. There are only two .js files, I have attached the print of the analysis below. I want you to remove all useless functions and make the site and code simpler. Here are the analysis prits. The work is only in Javascript, css is not n...

  €27 (Avg Bid)
  €27 licitátlag
  12 árajánlat
  develop a website 6 nap left
  HITELESÍTETT

  for the project it is necessary to use an existing and functional mysql database that is used by another website, in the same way in this website you can register and also add personal information fields, only the basic site structure is necessary, nothing of css, only users access with existing database and mounted on my own vps

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr licitátlag
  26 árajánlat

  Bootstrap Expert Need For long Term Project. i'll send psd file.

  €22 (Avg Bid)
  €22 licitátlag
  31 árajánlat
  Sviluppo SW 6 nap left

  Richiesta residenza vicino a Milano. Le principali competenze richieste sono: - Conoscenza Microsoft .NET Framework 3.5-4.5 e ambiente MS Visual Studio - Conoscenza del linguaggio C,C++,C#, librerie QT - Conoscenza database Mysql e SQL - Conoscenza dei linguaggi/framework web client side: Javascript, jQuery, json... - Conoscenza HTML e CSS Gradita esperienza pregressa nello sviluppo di applicativi di imaging medicale, moduli driver per device di acquisizione immagini.

  €31 / hr (Avg Bid)
  €31 / hr licitátlag
  10 árajánlat

  I have a couple of css issues that i need fixing

  €18 (Avg Bid)
  €18 licitátlag
  86 árajánlat

  Here is a link of demo site I need first slider clock with 100% same functionality of first section only with html css JavaScript in wordpress theme U can use dummy images i just need same functionality

  €30 (Avg Bid)
  €30 licitátlag
  5 árajánlat

  Hello, We need a frontend developer with good skills in HTML, CSS and Javascript/jQuery. Preferably if you also have a bit experience with PHP but it's not mandatory or required for the job. We are looking to hire somebody on hour-basis and we are looking for around 200 working hours with opportunity to work for other projects also.

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr licitátlag
  77 árajánlat

  I have a website, which is live and I need someone to Optimise the website for speed. the website is okay for Desktops, however needs some improvement for Mobile loadi...someone to Optimise the website for speed. the website is okay for Desktops, however needs some improvement for Mobile loading. there are 02-03 images on the website that need Alt tags The clickable elements are too close together, need some workup (mobile view) The Footer of the website has different fonts, if possible can have single font scheme The footer elements are also too close together The CSS and JavaScript Files are optimized to a single one using a plugin. See if any further improvement is needed Reduce Website Loading time Reduce Website Page size to less than 33 Kb if possible Improve overall User expe...

  €129 (Avg Bid)
  €129 licitátlag
  12 árajánlat
  Expert in wp and woo 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Expert in wp and woo php, css, JavaScript, etc. if you can do a very good job and are fast in programming and determining websites and ecommerce then get in touch with me Thanks, A

  €379 (Avg Bid)
  €379 licitátlag
  60 árajánlat

  Necesito una persona con conocimientos html, css, y un poco de php y javascript. El proyecto consiste en coger un markeplace existente cambiar el diseño y la tematica y hacer algunos pequeños ajustes en la funcionalidad

  €447 (Avg Bid)
  €447 licitátlag
  22 árajánlat
  Add 3 sliders to homepage -- 2 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Welcome to my project I need to add 3 html/CSS/Java style sliders added to my homepage. i have live examples for each slider and i will provide links to each. Straight forward project. i need you to incorperate the 3 sliders into my homepage with a slight tweak to the design sliders card. slider card to be 50 / 50 top half for image. bottom half for text. i will provide screenshots and examples to further explain this. Very simple for front end UI designer

  €21 (Avg Bid)
  €21 licitátlag
  27 árajánlat
  Add 3 sliders to homepage 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Welcome to my project I need to add 3 html/CSS/Java style sliders added to my homepage. i have live examples for each slider and i will provide links to each. Straight forward project. i need you to incorperate the 3 sliders into my homepage with a slight tweak to the design sliders card. slider card to be 50 / 50 top half for image. bottom half for text. i will provide screenshots and examples to further explain this. Very simple for front end UI designer the 3 areas of my webite that need to be changed current Projects needs to have the below included Upcoming section needs to have the below included

  €31 (Avg Bid)
  €31 licitátlag
  48 árajánlat
  UI development for a web app 6 nap left
  HITELESÍTETT

  Develop UI for Angular web app with below requirements (~20 screens/components) Use Flexbox components Css created using SCSS Need css in modules as much as possible( components css should be in the own components) Require documentation Module CSS Classes needed For further developments (eg. margin padding classes) Responsive Desktop first Component created from ngPrime (UI Framework ) preferably

  €648 (Avg Bid)
  €648 licitátlag
  16 árajánlat

  A legjobb css közösségi cikkek